Nastaveni stahovani do zasoby
Moderátoři: zdespi, Moderátoři
- forest
- Kontaktovat uživatele:
Je to divné, ale samo se to postupně opravuje
Napřed tam byl ten limit 1, jak jsem psal.
Pak jsem dostal 2 jednotky a limit se sám změnil na 4/day
když se dopočítaly další jednotky a odeslaly, dostal jsem za chvilku další, změnilo se to na 8/day
Asi to je u nich, protože já jsem s nastavením prozatím raději nic nedělal a čekám co to bude dělat dál.
Zásobu mám nastavenou na maximum furt na 10 dní, což je maximum, stačí se podívat do profilu
Dříve nebyl žádný problém a měl jsem zásobu kolem 400WU, naní už mám jenom 100 a rapidně to kledá, protože dělám kolem 50/den
Napřed tam byl ten limit 1, jak jsem psal.
Pak jsem dostal 2 jednotky a limit se sám změnil na 4/day
když se dopočítaly další jednotky a odeslaly, dostal jsem za chvilku další, změnilo se to na 8/day
Asi to je u nich, protože já jsem s nastavením prozatím raději nic nedělal a čekám co to bude dělat dál.
Zásobu mám nastavenou na maximum furt na 10 dní, což je maximum, stačí se podívat do profilu
Dříve nebyl žádný problém a měl jsem zásobu kolem 400WU, naní už mám jenom 100 a rapidně to kledá, protože dělám kolem 50/den
Naposledy upravil(a) forest dne ned črc 03, 2005 1:13 pm, celkem upraveno 1 x.
Resetovani dluhu projektu se provadi bud rucne nebo napriklad pomoci toho BoincDV.
Resetovani samotneho projektu se ale dela pres Bonc Managera - ukazes na projekt a das reset, jak psal dejv. To zapricini (doufam) nejen vynulovani dluhu casu CPU, ale i smazani souboru vcetne rozpocitanych jednotek a soubory se znovu stahuji; o doposud spocitane vysledky neprijdes.
Resetovani samotneho projektu se ale dela pres Bonc Managera - ukazes na projekt a das reset, jak psal dejv. To zapricini (doufam) nejen vynulovani dluhu casu CPU, ale i smazani souboru vcetne rozpocitanych jednotek a soubory se znovu stahuji; o doposud spocitane vysledky neprijdes.
- forest
- Kontaktovat uživatele:
Si ze mě děláte srandu?
Se tu nikdo neptal jak se dělá reset projektu, ale jak zvednout ten limit CPU 1/day co jsem měl ráno a na který jsem se ptal.
A proč se to v průběhu dne mění když ještě předevčírem tam bylo 100/day nyní tam je 8/day
Resetovat projekt umí každý pako, ale proč bych to dělal, když jak jsem psal mám ještě skoro 100WU v zásobě?
Se tu nikdo neptal jak se dělá reset projektu, ale jak zvednout ten limit CPU 1/day co jsem měl ráno a na který jsem se ptal.
A proč se to v průběhu dne mění když ještě předevčírem tam bylo 100/day nyní tam je 8/day
Resetovat projekt umí každý pako, ale proč bych to dělal, když jak jsem psal mám ještě skoro 100WU v zásobě?
Naposledy upravil(a) forest dne ned črc 03, 2005 1:52 pm, celkem upraveno 1 x.
Heh, čti si i příspěvky ostatních uživatelů, ne jen svoje... Zároveň se tu řeší dva problémy, tvůj a uživatele s nickem Tom.CZ.73. Ten tápal při resetu projektu, ta odpověď byla určená jemu. Právě si ho nazval pakem...forest píše:Resetovat projekt umí každý pako, ale proč bych to dělal, když jak jsem psal mám ještě skoro 100WU v zásobě?
- zod
- Pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Ad MArtin...ee pocitam jen na svoje ucty...P4 mam zarazenou pod Home...prave nechapu ikdyz tam je tech 10 dni nastaveno proc mi to v BM psalo run out of work in 3 days...kdyz sem dal oept tech 10 idkyz tam 10 bylo tak najednou mu doslo ze asi opravdu tech 10 myslim vazne
Uz se mi zase vsechno stahuje a odesila. Denni kvotu mam 100 na den a nepozoroval jsem zmenu na nizsi.
Uz se mi zase vsechno stahuje a odesila. Denni kvotu mam 100 na den a nepozoroval jsem zmenu na nizsi.