Nastaveni stahovani do zasoby

Smetiště aneb propadliště dějin pro neaktuální příspěvky. Po pár dnech bude ručně smazáno, pokud nebudou hlasy pro zachovaní

Moderátoři: zdespi, Moderátoři

Zamčeno
TheBurn
Začatečník
Začatečník
Kontaktovat uživatele:

Nastaveni stahovani do zasoby

Příspěvek od TheBurn »

Ye mi to docela blby, ale kde to presne je? :-D....sem si to uz jednou nastavoval a ted to chcu zmenit a nikde to nemuzu najit :-D...thx :]]
Obrázek
StanleyNR
Banánová odměna
Banánová odměna
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od StanleyNR »

Obrázek
TheBurn
Začatečník
Začatečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TheBurn »

Aha :]]]..to me nenapadlo, no :]]]....sem si ale rikal k cemu to je, ale kdyz sem to zmenil tak se nic nestalo....asi tomu musim dat cas :o]
Obrázek
TheBurn
Začatečník
Začatečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TheBurn »

Mno tak sem si to nastavil a hnedka zjistil jednu zasadni chybu :]]]...Prave mam v complu 22WU...teda spis v BOINC GUI jich je 22, nektery uz sou uploadly, ale to podstatny je, ze ty svine pocitaj nejak divne....jednotka co ma deadline nejpozdeji je uz spocitana, pak nejaky na zacatku a neco uprostred....proste to nejde podle deadline :/...a nebo se podle deadline nestahujou :/
Obrázek
TheBurn
Začatečník
Začatečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TheBurn »

Jako tedkon sem zjistil docela fatal... zasoba na jeden den a na sempronu 2400+ mi jich to zacalo tahat 10....coz je mi k hovnu, pac ten compl mi bezi jenom obcas :/...Tos je toto normalni? :lol:
Obrázek
Honza

Příspěvek od Honza »

TheBurn píše:Jako tedkon sem zjistil docela fatal... zasoba na jeden den a na sempronu 2400+ mi jich to zacalo tahat 10....coz je mi k hovnu, pac ten compl mi bezi jenom obcas :/...Tos je toto normalni? :lol:
Tak proc si jich syslis 10, kdyz mas ten komp povetsinou vypnutej?
A mirni, prosim, slova - ze je to "na prd" bych jeste bral...nebo nejak jinak symbolicky.
TheBurn
Začatečník
Začatečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TheBurn »

Fajn, budu mluvit slusneji :]...Jako ja si jich nesyslim 10..teda syslim, ale nechtel sem to :o]...nepocital sem s tim, ze zasoba na jeden den bude 10WU, ale asi to tak bude...Mno snad to casem pochopi ze to neni zaply porad a bude to tahat min WU a snad je budu stihat pocitat...
Obrázek
PavolR
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od PavolR »

TheBurn píše:Jako tedkon sem zjistil docela fatal... zasoba na jeden den a na sempronu 2400+ mi jich to zacalo tahat 10....coz je mi k hovnu, pac ten compl mi bezi jenom obcas :/...Tos je toto normalni? :lol:
Muzu Ti odpovedet slovy, ktera jiz tady byly napsana:

http://boinc.cz/forum/viewtopic.php?p=3373#3373
Obrázek
Obrázek
TheBurn
Začatečník
Začatečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TheBurn »

Hele, ja vedel ze se to tu nekde probiralo :o]....
Obrázek
Miras
Expert
Expert

Příspěvek od Miras »

Zdravím, chtěl bych navázat na tohle téma páč mám jistý nejasnosti. Vím že na webu nastavím jak často se má klient připojovat, vím že existujou profily. Ale co mi není absolutně jasný, proč se mě doma moje compy chovají tak jak se chovají. Mám Athlon XP 2500+ a Celeron 1GHz. U obou je nastaveno umístění doma, ale Home profil nemám vytvořenej, používám default. Tam je nastaveno připojovat se k síti 1x za den. Tak proč na Athlonu, kde spočítání jednotky trvá tři hodiny mám v zásobě tři jednotky a na Celeru kde jedna jednotka zabere šest hodin si nakešuje čtyři??? Zkoušel sem si i hrát s profilama, dát každýmu compu jiný umístění, ale pořád mi čas nastavenej na webu nějak nepasuje na to kolik jendotek si kterej počítač stáhne. Napadá někoho co dělám špatně? Jak dosáhnu toho aby si Athlon těch jednotek vzal víc?

Nějak sem to neřešil, naštvalo mě to až dneska kdy SETI nejede. Athlon má všechny jednotky spočtený a nečinně se fláká, zatimco Celeron má dvě jednotky v zásobě a třetí rozpočítanou...
dejvidek
Administrator
Administrator
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dejvidek »

Nastavil bych pro každej počítač jiný profil a nainstaloval Boinc managera znovu, někdy nestačí resetovat projekt. Každopádně nastav větší cache na jednotky, tedy více než jeden den. Dalším řešením je mít v záloze jiný projekt, ideálně CPDN nebo Einsteina, běží to pokud možno spolehlivě (Einstein) a nebo máš jednotku na hodně dlouho (CPDN).
Scheduler u SETI je fakt věda, nejdřív problémy s GPRS, přesedlal sem na wi-fi a já se na scheduler nepřipojím, forest ano.... někde soudruzi z NDR mají pořád chybu - comp se 3/4 dne flákal....
dejv
Miras
Expert
Expert

Příspěvek od Miras »

No jak říkám, s profilama sem pokusy už dělal, výsledky řekněme zajímavý. Asi si s tím ještě budu muset pohrát. Aspoň že snad není chyba mezi klávesnicí a židlí :wink:. Dik
Honza

Příspěvek od Honza »

Miras píše:No jak øíkám, s profilama sem pokusy už dìlal...
Scheduler je opravdu nekdy zahadny.
Nastaveni profilu lze rucne zkontrolovat bud v accountech jednotlovych projektu (trebas) account_climateprediction.net.xml nebo v sched_reply_climateprediction.net.xml.
Hledejte <host_venue>home</host_venue> - to je trebas profil home.

Pokud se hodnota pres scheduler nechce aktualizovat, lze to editovat rucne.
Miras
Expert
Expert

Příspěvek od Miras »

Honza píše:Hledejte <host_venue>home</host_venue> - to je trebas profil home.
Tohle je v pořádku, na obou PC to samý. Krom toho teď momentálně sem stejně profily vytvořený neměl. I když sou oba nastavený na home a řídí se Default profilem každej dostane jinak práce. Teď je na pokusy bohužel pozdě, páč SETi nejede a už půl dne stojím bez jednotek. Snad to daj brzo do kupy...
Btw: Proč když na SETi homepage mrknu na Stav severů zdá se být všechno OK? Odkuď se bere stav zobrazovanej zde ve fóru vpravo nahoře? A když už sme u toho cože znamenají ty procenta vedle jednotlivejch projektů?
Honza

Příspěvek od Honza »

procenta znameni uspesnost, z jakou dany scheduler chodi - tedy od dob, kdy bezi ten script. Upragde kazdy 5 minut.
Zamčeno