Nastaveni stahovani do zasoby

Smetiště aneb propadliště dějin pro neaktuální příspěvky. Po pár dnech bude ručně smazáno, pokud nebudou hlasy pro zachovaní

Moderátoři: zdespi, Moderátoři

Honza

Příspěvek od Honza »

@ Tom - a kolik jednotek uz v zasobe mas? Na jakem pocitas stroji? Pokud uz jsou jednotky na dva dny nafrontovane a navic to neni rychly stroj, tak proste nebude dal zadat (Requesting 0 seconds of work)
Tom.CZ.73
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tom.CZ.73 »

No prave ze zadne jen opcas se mi stahne jedna na SETI. Muj stroj Ahtlon 2400+ 1GB ram 400MHz
Miras
Expert
Expert

Příspěvek od Miras »

Zvyš si nastavení "Connect to network about..." aspoň tak na 10 dní
Tom.CZ.73
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tom.CZ.73 »

Pise to zatim to samy. 10 dni je maximum ne?
Miras
Expert
Expert

Příspěvek od Miras »

Maximum je 14 dní. že má stahovat zásobu na víc dní zjistí Boinc Magor až po kontaktování serveru a zjištění novýho nastavení, takže musíš projekt aktualizovat dvakrát. Jednou si natáhne nový nastavení, podruhý už se podle něj bude řídit.
forest
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od forest »

Je to divné, ale samo se to postupně opravuje :?
Napřed tam byl ten limit 1, jak jsem psal.
Pak jsem dostal 2 jednotky a limit se sám změnil na 4/day
když se dopočítaly další jednotky a odeslaly, dostal jsem za chvilku další, změnilo se to na 8/day

Asi to je u nich, protože já jsem s nastavením prozatím raději nic nedělal a čekám co to bude dělat dál.
Zásobu mám nastavenou na maximum furt na 10 dní, což je maximum, stačí se podívat do profilu :wink:
Dříve nebyl žádný problém a měl jsem zásobu kolem 400WU, naní už mám jenom 100 a rapidně to kledá, protože dělám kolem 50/den :?
Naposledy upravil(a) forest dne ned črc 03, 2005 1:13 pm, celkem upraveno 1 x.
Tom.CZ.73
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tom.CZ.73 »

ja uz jsem ted ve stavu kdy pocitam ENSTEINA a na ostatni projekty nemam ani WU a to jsem aktualizoval X krat
Bugi
Expert
Expert
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bugi »

Pokud tam nemáš jednotky a nový se Ti nestahují, tak ty projekty resetuj. Mělo by to pomoct.
Jsem členem CNT. Kdo je víc?
Tom.CZ.73
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tom.CZ.73 »

Co ja vim resetovani se provadi pomoci programku BoincDV ten ani nespustim pise mi to RUN-TIME ERROR ''13¨¨TYPE MISMATCH no a kdyz neni ve stejny slozce s klientem tak nevim kterej soubor .XLM nahrat tusim ze client_state ale to se pise stejna hlaska.
dejvidek
Administrator
Administrator
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dejvidek »

Resetování projektu se provádí v Boinc Manageru.
dejv
forest
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od forest »

:lol:
díky za radu, na to bych asi nepřišel :wink:
Naposledy upravil(a) forest dne ned črc 03, 2005 1:31 pm, celkem upraveno 1 x.
Honza

Příspěvek od Honza »

Resetovani dluhu projektu se provadi bud rucne nebo napriklad pomoci toho BoincDV.
Resetovani samotneho projektu se ale dela pres Bonc Managera - ukazes na projekt a das reset, jak psal dejv. To zapricini (doufam) nejen vynulovani dluhu casu CPU, ale i smazani souboru vcetne rozpocitanych jednotek a soubory se znovu stahuji; o doposud spocitane vysledky neprijdes.
forest
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od forest »

Si ze mě děláte srandu?
Se tu nikdo neptal jak se dělá reset projektu, ale jak zvednout ten limit CPU 1/day co jsem měl ráno a na který jsem se ptal.
A proč se to v průběhu dne mění když ještě předevčírem tam bylo 100/day nyní tam je 8/day

Resetovat projekt umí každý pako, ale proč bych to dělal, když jak jsem psal mám ještě skoro 100WU v zásobě?
Naposledy upravil(a) forest dne ned črc 03, 2005 1:52 pm, celkem upraveno 1 x.
Miras
Expert
Expert

Příspěvek od Miras »

forest píše:Resetovat projekt umí každý pako, ale proč bych to dělal, když jak jsem psal mám ještě skoro 100WU v zásobě?
Heh, čti si i příspěvky ostatních uživatelů, ne jen svoje... Zároveň se tu řeší dva problémy, tvůj a uživatele s nickem Tom.CZ.73. Ten tápal při resetu projektu, ta odpověď byla určená jemu. Právě si ho nazval pakem... :lol:
zod
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od zod »

Ad MArtin...ee pocitam jen na svoje ucty...P4 mam zarazenou pod Home...prave nechapu ikdyz tam je tech 10 dni nastaveno proc mi to v BM psalo run out of work in 3 days...kdyz sem dal oept tech 10 idkyz tam 10 bylo tak najednou mu doslo ze asi opravdu tech 10 myslim vazne :lol:

Uz se mi zase vsechno stahuje a odesila. Denni kvotu mam 100 na den a nepozoroval jsem zmenu na nizsi.
Zamčeno