BOINC - chess960@home

Diskuse k ostatním BOINC projektům (beta, alpha verze atp.)

Moderátoři: zdespi, Moderátoři

Pav Lucistnik
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pav Lucistnik »

Bugu je tam poresit treba hodne, nektere zasadnejsi jsou treba nemoznost mit na stejne jednotce klienty z Linuxu a Windows a zvalidovat vsechny resulty...

Rekl bych ze do bety sou hodne daleko.
Honza

Příspěvek od Honza »

Zitra rano bude projekt na hodku ci dve nedostupny kvuli udrzbe...
PavolR
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od PavolR »

Diky za upozorneni, prave se divam a ted ma strasne malo jednotek, takze muj utok na predne pozice v boinc.sk ztroskotal. :lol: :lol: :lol:
Obrázek
Obrázek
Karel Dusbaba
Nováček

Příspěvek od Karel Dusbaba »

PavolR píše:...ted ma strasne malo jednotek, takze muj utok na predne pozice v boinc.sk ztroskotal.
Strašně málo jednotek je už od Vánoc, to si ten útok rozvrhni na hodně dlouho. :)
Honza

Příspěvek od Honza »

Chess ma principielne malo jednotek, nebot z principu je treba cekat na vysledky jedne varky, aby se z ni dala udelat dalsi; proto take kratsi deadline.
Limit jde zvednout tim, ze se bude hrat vice partii paralelne nez doposud...
PavolR
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od PavolR »

Prave jsem mel jednotku, ktera pocitala pres 10 hodin az jsem ji musel zrusit. Samozrejme, ze skoncila errorem. :( Stalo se to nekomu?
Obrázek
Obrázek
Karel Dusbaba
Nováček

PavolR píše:Prave jsem mel jednotku, ktera pocitala pres 10 hodin az jsem ji musel zrusit. Samozrejme, ze skoncila errorem. :( Stalo se to nekomu?
To ses asi někde zacyklil.... Přes 12 minut jsem se dostal jen výjimečně a patrně omylem (počítám nepravidelně na 5 různých PC, všechno AMD nejrůznějších tvarů, barev
a velikostí).
P.S. Berete to s Honzou nějak vážně, hlavně dnešní výsledek se vám povedl, s takovou BOINC.SK nikdy sám nedoženu :cry:
LiborA
BOINC Guru
BOINC Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od LiborA »

PavolR píše:Prave jsem mel jednotku, ktera pocitala pres 10 hodin az jsem ji musel zrusit. Samozrejme, ze skoncila errorem. :( Stalo se to nekomu?
I na starém duronu 1300MHz je to otázka několika desítek sekund, tos chytl opravdu nějakou chybnou jednotku.
Honza

Příspěvek od Honza »

Rekl bych, ze ta partie skoncila patem...nebo premyslel, jak hrat, kdyz ma cerny 2 krale :lol:
(chci rict, bylo by hezke, kdyby dodelali GUI).
PavolR
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od PavolR »

Nebo mat 2 tahem, a premyslel jak je to mozne :D
Obrázek
Obrázek
Karel Dusbaba
Nováček

PavolR píše:Nebo mat 2 tahem, a premyslel jak je to mozne :D
Spíš přichází v úvahu, že nezafungovala pojistka z normálních šachů (50 tahů bez tahu pěšcem
nebo vzetí figury) a soupeři se honili v remízové pozici po poloprázdné šachovnici. Ale
pořád si myslím, že to bylo chybnou jednotkou.

2Honza: GUI by určitě bylo zajímavé, ale co jsem se koukal na "vzorové" partie,
tak by to žáčci sehráli mnohem líp. Když se dívám, nad čím bádá můj počítač (Fritz 9), když
analyzuje partie, tak mi taky zůstává rozum stát. Zrovna včera mi vnucoval, že dát dámu
za střelce je výhodný obchod, tak jsem s ním tu pozici začal dohrávat a postupně své hodnocení
snižoval a snižoval až ke své prohře. Takže možná je lepší nevědět, co přesně při výpočtu páchám
za tahy :lol: .
Odpovědět