BOINC - chess960@home
Moderátoři: zdespi, Moderátoři
- Pav Lucistnik
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
-
Karel Dusbaba
- Nováček
-
Karel Dusbaba
- Nováček
To ses asi někde zacyklil.... Přes 12 minut jsem se dostal jen výjimečně a patrně omylem (počítám nepravidelně na 5 různých PC, všechno AMD nejrůznějších tvarů, barevPavolR píše:Prave jsem mel jednotku, ktera pocitala pres 10 hodin az jsem ji musel zrusit. Samozrejme, ze skoncila errorem.Stalo se to nekomu?
a velikostí).
P.S. Berete to s Honzou nějak vážně, hlavně dnešní výsledek se vám povedl, s takovou BOINC.SK nikdy sám nedoženu
- LiborA
- BOINC Guru

- Kontaktovat uživatele:
I na starém duronu 1300MHz je to otázka několika desítek sekund, tos chytl opravdu nějakou chybnou jednotku.PavolR píše:Prave jsem mel jednotku, ktera pocitala pres 10 hodin az jsem ji musel zrusit. Samozrejme, ze skoncila errorem.Stalo se to nekomu?
Moje statistika: http://boinc.mundayweb.com/one/stats.ph ... :6082/.png
-
Karel Dusbaba
- Nováček
Spíš přichází v úvahu, že nezafungovala pojistka z normálních šachů (50 tahů bez tahu pěšcemPavolR píše:Nebo mat 2 tahem, a premyslel jak je to mozne
nebo vzetí figury) a soupeři se honili v remízové pozici po poloprázdné šachovnici. Ale
pořád si myslím, že to bylo chybnou jednotkou.
2Honza: GUI by určitě bylo zajímavé, ale co jsem se koukal na "vzorové" partie,
tak by to žáčci sehráli mnohem líp. Když se dívám, nad čím bádá můj počítač (Fritz 9), když
analyzuje partie, tak mi taky zůstává rozum stát. Zrovna včera mi vnucoval, že dát dámu
za střelce je výhodný obchod, tak jsem s ním tu pozici začal dohrávat a postupně své hodnocení
snižoval a snižoval až ke své prohře. Takže možná je lepší nevědět, co přesně při výpočtu páchám
za tahy