Super příděl kreditů

Smetiště aneb propadliště dějin pro neaktuální příspěvky. Po pár dnech bude ručně smazáno, pokud nebudou hlasy pro zachovaní

Moderátoři: zdespi, Moderátoři

Zamčeno
thales
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Super příděl kreditů

Příspěvek od thales »

Climate přiděluje denně moc moc kreditů a to je good

Obrázek
***Nikdy nepřemýšlím o budoucnosti, protože přichází přiliš rychle.***
Albert Einstein

Obrázek
fatbozz
Expert
Expert
Kontaktovat uživatele:

Re: Super příděl kreditů

Příspěvek od fatbozz »

[quote="thales"]Climate přiděluje denně moc moc kreditů a to je good

V nasem teamu se moc na kredity nehraje. My spis mame poteseni z toho jak pomahame a nase stroje se jenatak neflakaji a k tomu se muzem koukat na ty pekny obrazky z grafickeho vystupu
PavolR
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od PavolR »

Mas plnou pravdu, hlavne pracuji za nas nase PC. I kdyz musim priznat, ze dnes jsem jiz tak zblblej a divam se kazdy den co zvladnul muj PC a jak pracoval. Pripadam ji jako male dite, ktery ma nejakou hracku. Hlavne, ze tam bezi BOINC a pocita. A take vyuzivam kazde volne chvilky, abych navstivil forum a sledoval veskere deni. Asi jsem jiz nemocen. Anebo se tomu rika boincmanie..... :) :) :)
Obrázek
Obrázek
Higgi
BOINC Guru
BOINC Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Higgi »

PavolR píše:Mas plnou pravdu, hlavne za pracuji za nas nase PC. I kdyz musim priznat, ze dnes jsem jiz tak zblblej a divam se kazdy den co zvladnul muj PC a jak pracoval. Pripadam ji jako male dite, ktery ma nejakou hracku. Hlavne, ze tam bezi BOINC a pocita. A take vyuzivam kazde volne chvilky, abych navstivil forum a sledoval veskere deni. Asi jsem jiz nemocen. Anebo se tomu rika boincmanie..... :) :) :)
Něco jako já s metrowebem,ale tam se nic nepočítá :lol:. Fóra taky sleduji,rád diskutuji. Jinak co počítám BOINC projekty,tak mi komp běží 24/7.Akorát když jsem byl 14 dní pryč,nebo když bylo extrémní vedro,tak jsem vše vypnul.Teď vedro už asi nehrozí,takže do příštího léta jedem nonstop...
Není důležité jak rychle počítáte, ale to, že počítáte.

Fragaria
Začatečník
Začatečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fragaria »

PavolR píše:Mas plnou pravdu, hlavne pracuji za nas nase PC. I kdyz musim priznat, ze dnes jsem jiz tak zblblej a divam se kazdy den co zvladnul muj PC a jak pracoval. Pripadam ji jako male dite, ktery ma nejakou hracku. Hlavne, ze tam bezi BOINC a pocita. A take vyuzivam kazde volne chvilky, abych navstivil forum a sledoval veskere deni. Asi jsem jiz nemocen. Anebo se tomu rika boincmanie..... :) :) :)
Tak boincmánií už asi taky trpím, protože mám stejné příznaky. :lol:
vyzkumnik
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od vyzkumnik »

PavolR píše:Mas plnou pravdu, hlavne pracuji za nas nase PC. I kdyz musim priznat, ze dnes jsem jiz tak zblblej a divam se kazdy den co zvladnul muj PC a jak pracoval. Pripadam ji jako male dite, ktery ma nejakou hracku. Hlavne, ze tam bezi BOINC a pocita. A take vyuzivam kazde volne chvilky, abych navstivil forum a sledoval veskere deni. Asi jsem jiz nemocen. Anebo se tomu rika boincmanie..... :) :) :)
ja ji mam tez :) ty priznaky se schodujou asi poridim 2-he pc
Zamčeno