Super příděl kreditů
Moderátoři: zdespi, Moderátoři
- thales
- Pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Super příděl kreditů
Climate přiděluje denně moc moc kreditů a to je good

***Nikdy nepřemýšlím o budoucnosti, protože přichází přiliš rychle.***
Albert Einstein

Albert Einstein

Re: Super příděl kreditů
[quote="thales"]Climate přiděluje denně moc moc kreditů a to je good
V nasem teamu se moc na kredity nehraje. My spis mame poteseni z toho jak pomahame a nase stroje se jenatak neflakaji a k tomu se muzem koukat na ty pekny obrazky z grafickeho vystupu
V nasem teamu se moc na kredity nehraje. My spis mame poteseni z toho jak pomahame a nase stroje se jenatak neflakaji a k tomu se muzem koukat na ty pekny obrazky z grafickeho vystupu
-
PavolR
- Kontaktovat uživatele:
Mas plnou pravdu, hlavne pracuji za nas nase PC. I kdyz musim priznat, ze dnes jsem jiz tak zblblej a divam se kazdy den co zvladnul muj PC a jak pracoval. Pripadam ji jako male dite, ktery ma nejakou hracku. Hlavne, ze tam bezi BOINC a pocita. A take vyuzivam kazde volne chvilky, abych navstivil forum a sledoval veskere deni. Asi jsem jiz nemocen. Anebo se tomu rika boincmanie.....

- Higgi
- BOINC Guru

- Kontaktovat uživatele:
Něco jako já s metrowebem,ale tam se nic nepočítáPavolR píše:Mas plnou pravdu, hlavne za pracuji za nas nase PC. I kdyz musim priznat, ze dnes jsem jiz tak zblblej a divam se kazdy den co zvladnul muj PC a jak pracoval. Pripadam ji jako male dite, ktery ma nejakou hracku. Hlavne, ze tam bezi BOINC a pocita. A take vyuzivam kazde volne chvilky, abych navstivil forum a sledoval veskere deni. Asi jsem jiz nemocen. Anebo se tomu rika boincmanie.....![]()
![]()
Není důležité jak rychle počítáte, ale to, že počítáte.
-
Fragaria
- Začatečník

- Kontaktovat uživatele:
Tak boincmánií už asi taky trpím, protože mám stejné příznaky.PavolR píše:Mas plnou pravdu, hlavne pracuji za nas nase PC. I kdyz musim priznat, ze dnes jsem jiz tak zblblej a divam se kazdy den co zvladnul muj PC a jak pracoval. Pripadam ji jako male dite, ktery ma nejakou hracku. Hlavne, ze tam bezi BOINC a pocita. A take vyuzivam kazde volne chvilky, abych navstivil forum a sledoval veskere deni. Asi jsem jiz nemocen. Anebo se tomu rika boincmanie.....![]()
![]()
-
vyzkumnik
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
ja ji mam tezPavolR píše:Mas plnou pravdu, hlavne pracuji za nas nase PC. I kdyz musim priznat, ze dnes jsem jiz tak zblblej a divam se kazdy den co zvladnul muj PC a jak pracoval. Pripadam ji jako male dite, ktery ma nejakou hracku. Hlavne, ze tam bezi BOINC a pocita. A take vyuzivam kazde volne chvilky, abych navstivil forum a sledoval veskere deni. Asi jsem jiz nemocen. Anebo se tomu rika boincmanie.....![]()
![]()