dejvidek píše:V životì sem nepoužil obnovu systému, nechápu jak tuhle zhovadilost nìkdo mùže využít. Všechny data mám mimo systémový disk, pokud se nìco potento, staèí udìlat format c: /q/u a je to. Pak se jen importují data z jiného disku a je pohoda.
dejv
Mozna ta obnova systemu tam byla udelana prave kvuli WinME

Na entyckovy rade se to dela hur, ale taky obnovu systemu nepouzivam - bud ji mam vypnutou nebo ji vubec nemam nainstalovanou. Zalohuju proste cely Win.
Byla to pro mne obrovska uleva, kdyz vysly Win2000 - konecne poradny OS. Ne ze by Win98SE byly tak spatne, ale s podporou vice pameti problem, o vetsim ramdisku ani nemluve a vubec ta adresace a zprava pameti byla na stiru. A velkejma diskama taky problem: OS se musel instalovat jinde, na starsim stroji, a par pretahnout atp.
Win NT4 sice stabilni system, ale o podpore multimedii nebo vubec noveho HW se nedalo mluvit.
A Win2000 mely/maji oboji - jak stabilitu, tak podporu systemu. Ocenim trebas i standardni podporu Type1 fontu. XPcka uz nejsou takovym krokem vpred.
Radsi jsem lidem kupovat WIn98SE nebo rovnou W2K, ale nikdy ne - tedy pouze jednou a jeste ted se chytam za hlavu - WinME. Kvuli WinMe jsem 2x preinstaloval jeden a ten samy notebook, 3x musel stelovat WinME na jinem.
Ted uz mne presvedci pouze 64-bitovy system...a 64-bitove aplikace.