spinhenge OT

Smetiště aneb propadliště dějin pro neaktuální příspěvky. Po pár dnech bude ručně smazáno, pokud nebudou hlasy pro zachovaní

Moderátoři: zdespi, Moderátoři

Zamčeno
fatbozz
Expert
Expert
Kontaktovat uživatele:

němci

Příspěvek od fatbozz »

tuhle s náma kousek té německé populace jel autobusem, bylo hrozný vedro a to se vzduchem neslo jen typicky hlučné německé " Šajze "
JardaM
Expert
Expert

Příspěvek od JardaM »

Slyš jak pišíš: Šajse.
Honza

Příspěvek od Honza »

Dalsi varka WUs k testovani...ted se potykaji s tim, jak spravne generovat WUs.
gRis
BOINC Guru
BOINC Guru

Příspěvek od gRis »

Dalsi projekt kde nemame zalozeny team...
Bubak
BOINC Guru
BOINC Guru

Příspěvek od Bubak »

2 gRis: Ano takovych je dost. Nejak furt nechapu proc by nemohl mit Honza dovoleno (ci spis proc by o to nemohl byt pozadan) aby vsude kde pocita zalozil team a az se dejv ci forest proberou a zalozi tam spravcovskej ucet to na nej prevedl. Stejne jako jsem to sveho casu udelal ja u schess960.
Uz mi tyhle tahanice pripominaj nas parlament.

Honza je podle me ten pravy na tuhle praci. Asi neexistuje projekt, kde by nemel aspon par WU spocteno...
forest
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od forest »

Už jsem několikrát upozorňoval že tým založit může v podstatě kdokoliv, ale měl by hned upozornit na tuhle věc mě nebo dejvidka, abychom založili správcovský účet CNT na daném projektu a na něj se to převedlo.
Na tomhle projektu jsem již účet založil, ale NICK člena týmu který tým již založil mně nic neříká. Snad se ozve a převede jej :?
Toto je původní fórum Czech National Teamu, které se v listopadu 2006 přesunulo na tuto novou adresu.
Honza

Příspěvek od Honza »

@ Bubak - kazdy neco nechapeme. Ja zase nechapu, proc by mel mit hesla jenom jeden clovek. Takze se tesim, az forest "odtajni" tu dohodu s Fordem a veci budou fungovat standardne.

Spinhenge ma aplikaci verze 2.42; 2.41 mela bug. 2.42 a "kagome" jednotky uz jsou OK. Na me masine bezi kolem 60 minut...jak na ostatnich masinach nevim.
Nove jednotky maji vstupni soubory o velikosti 1MB - kdyby se naucili pakovat, jak 1/5 objemu, takze traffic klidne 50 mega denne.
Quorum se zmenilo ze 2 na 3.

Jazykove zdatni by nam mohli shrnout, o cem ze se to hovori v 15. BOINCast, ktery je venovan Spinhenge.

Jinak si to u me Spinhenge trochu podelali tim, ze opustili BOINC forum a presli na neco jineho a navic se na muj vkus prilis germanizuji. Snad to kolegove z BOINCSynergy opet prevalcuji :lol:

EDIT: Tak jsem Conroe asi prechvalil nebo Spinhenge precenil - prubeh neni prilis linearni a za 60 minut jsem v 90% procentech.
EDIT2: Ten caj dneska dela divy :lol: Asi jsem koukal na memory usage pri grafice, takze asi 5 mega staci...
Naposledy upravil(a) Honza dne pon zář 04, 2006 6:06 pm, celkem upraveno 2 x.
Bubak
BOINC Guru
BOINC Guru

Příspěvek od Bubak »

2 Honza: Takze tomu mam rozumet tak, ze bys CNT stejne nezakladal, ani kdyby te jeden z te 2ky korunovanych pozadal? :-(
To s heslama nechape asi vetsina clenu CNT.... a ja toho asi nechapu jeste mnohem mnohem vic. Nebo je tu horsi moznost... ze to chapu. :-(
Honza

Příspěvek od Honza »

No, drive jsem projekty zakladal...snad v blahovem domneni, ze se situace zlepsi. Byl jsem podeziran z lecceho, duveru jsem od jednoho korunovane nikdy nedostal, druhy s tim nema zadny problem. Ze to nakonec dopadlo uplne jinak...asi bych se opakoval.

K tvemu dotazu - nehodlam donekonecna aktivne podporovat soucasny stav, takze pravdepodobne nikoli. Radsi at to pada do zumpy.
Bubak
BOINC Guru
BOINC Guru

Příspěvek od Bubak »

2 Honza: Jasna odpoved na konkretni otazku. Diky ;-)
Zaplacavam tu forum blbostma mimo thready pro blbosti urceny, tak se omlouvam a pockam si jak se udobrite ci rozhadate na CONu....

Co takhle do ty zumpy splachnout i tenhle a predchozi 2 prisapevky?
Bubak
BOINC Guru
BOINC Guru

Příspěvek od Bubak »

Spinhenge uz zase jede.
Zamčeno