spinhenge OT
Moderátoři: zdespi, Moderátoři
němci
tuhle s náma kousek té německé populace jel autobusem, bylo hrozný vedro a to se vzduchem neslo jen typicky hlučné německé " Šajze "
2 gRis: Ano takovych je dost. Nejak furt nechapu proc by nemohl mit Honza dovoleno (ci spis proc by o to nemohl byt pozadan) aby vsude kde pocita zalozil team a az se dejv ci forest proberou a zalozi tam spravcovskej ucet to na nej prevedl. Stejne jako jsem to sveho casu udelal ja u schess960.
Uz mi tyhle tahanice pripominaj nas parlament.
Honza je podle me ten pravy na tuhle praci. Asi neexistuje projekt, kde by nemel aspon par WU spocteno...
Uz mi tyhle tahanice pripominaj nas parlament.
Honza je podle me ten pravy na tuhle praci. Asi neexistuje projekt, kde by nemel aspon par WU spocteno...
Private (old) + CCU stats.
- forest
- Kontaktovat uživatele:
Už jsem několikrát upozorňoval že tým založit může v podstatě kdokoliv, ale měl by hned upozornit na tuhle věc mě nebo dejvidka, abychom založili správcovský účet CNT na daném projektu a na něj se to převedlo.
Na tomhle projektu jsem již účet založil, ale NICK člena týmu který tým již založil mně nic neříká. Snad se ozve a převede jej
Na tomhle projektu jsem již účet založil, ale NICK člena týmu který tým již založil mně nic neříká. Snad se ozve a převede jej
Toto je původní fórum Czech National Teamu, které se v listopadu 2006 přesunulo na tuto novou adresu.
@ Bubak - kazdy neco nechapeme. Ja zase nechapu, proc by mel mit hesla jenom jeden clovek. Takze se tesim, az forest "odtajni" tu dohodu s Fordem a veci budou fungovat standardne.
Spinhenge ma aplikaci verze 2.42; 2.41 mela bug. 2.42 a "kagome" jednotky uz jsou OK. Na me masine bezi kolem 60 minut...jak na ostatnich masinach nevim.
Nove jednotky maji vstupni soubory o velikosti 1MB - kdyby se naucili pakovat, jak 1/5 objemu, takze traffic klidne 50 mega denne.
Quorum se zmenilo ze 2 na 3.
Jazykove zdatni by nam mohli shrnout, o cem ze se to hovori v 15. BOINCast, ktery je venovan Spinhenge.
Jinak si to u me Spinhenge trochu podelali tim, ze opustili BOINC forum a presli na neco jineho a navic se na muj vkus prilis germanizuji. Snad to kolegove z BOINCSynergy opet prevalcuji
EDIT: Tak jsem Conroe asi prechvalil nebo Spinhenge precenil - prubeh neni prilis linearni a za 60 minut jsem v 90% procentech.
EDIT2: Ten caj dneska dela divy
Asi jsem koukal na memory usage pri grafice, takze asi 5 mega staci...
Spinhenge ma aplikaci verze 2.42; 2.41 mela bug. 2.42 a "kagome" jednotky uz jsou OK. Na me masine bezi kolem 60 minut...jak na ostatnich masinach nevim.
Nove jednotky maji vstupni soubory o velikosti 1MB - kdyby se naucili pakovat, jak 1/5 objemu, takze traffic klidne 50 mega denne.
Quorum se zmenilo ze 2 na 3.
Jazykove zdatni by nam mohli shrnout, o cem ze se to hovori v 15. BOINCast, ktery je venovan Spinhenge.
Jinak si to u me Spinhenge trochu podelali tim, ze opustili BOINC forum a presli na neco jineho a navic se na muj vkus prilis germanizuji. Snad to kolegove z BOINCSynergy opet prevalcuji
EDIT: Tak jsem Conroe asi prechvalil nebo Spinhenge precenil - prubeh neni prilis linearni a za 60 minut jsem v 90% procentech.
EDIT2: Ten caj dneska dela divy
Naposledy upravil(a) Honza dne pon zář 04, 2006 6:06 pm, celkem upraveno 2 x.
2 Honza: Takze tomu mam rozumet tak, ze bys CNT stejne nezakladal, ani kdyby te jeden z te 2ky korunovanych pozadal? 
To s heslama nechape asi vetsina clenu CNT.... a ja toho asi nechapu jeste mnohem mnohem vic. Nebo je tu horsi moznost... ze to chapu.
To s heslama nechape asi vetsina clenu CNT.... a ja toho asi nechapu jeste mnohem mnohem vic. Nebo je tu horsi moznost... ze to chapu.
No, drive jsem projekty zakladal...snad v blahovem domneni, ze se situace zlepsi. Byl jsem podeziran z lecceho, duveru jsem od jednoho korunovane nikdy nedostal, druhy s tim nema zadny problem. Ze to nakonec dopadlo uplne jinak...asi bych se opakoval.
K tvemu dotazu - nehodlam donekonecna aktivne podporovat soucasny stav, takze pravdepodobne nikoli. Radsi at to pada do zumpy.
K tvemu dotazu - nehodlam donekonecna aktivne podporovat soucasny stav, takze pravdepodobne nikoli. Radsi at to pada do zumpy.
2 Honza: Jasna odpoved na konkretni otazku. Diky
Zaplacavam tu forum blbostma mimo thready pro blbosti urceny, tak se omlouvam a pockam si jak se udobrite ci rozhadate na CONu....
Co takhle do ty zumpy splachnout i tenhle a predchozi 2 prisapevky?
Zaplacavam tu forum blbostma mimo thready pro blbosti urceny, tak se omlouvam a pockam si jak se udobrite ci rozhadate na CONu....
Co takhle do ty zumpy splachnout i tenhle a predchozi 2 prisapevky?