Tak včera dle zápisu ztratili 3 disky z pole, ale naštěstí šlo vše obnovit... Jak tak čtu, to jejich zázemí má již nějaký rok za sebou a chyb již není právě poskrovnu... Tajně doufám, že se nikdy v technických novinkách neobjeví zpráva typu: "Due to some unresolved technical issues, power outtages and several disc failures this morning, we've lost the complete master database of SETI@home project..."
To by bylo velmi nemilé, je to taková noční můra a damoklův meč, který, zdá se, visí nad týmem v Berkeley.
Konecne pauza jak ma byt , aspon jsem svuj komplik vycistil od prachu a ted slape jak "Svycarske hodinky". V Berkeley to doufam tez vycisti za tech 6 let od pavucin a plisni , pak se nedivme , ze jim to tak pada
Snad to ale zacina zase postupne nabihat
Opět prosím všechny, aby do odborných threadů netahali:
1. zbytečnost typu "ztáhly se mi jednotky" a podobé nic neříkající výkřiky
2. osobní nevraživost mezi jednotlivými skupinami - tu si, prosím, řešte buď osobně, nebo v threadech "CNT" nebo "O fóru ..."
Děkuji a ostaním se omlouvám za OT, ale chtělo by to vážně moderátora, který by takovéto přspěvky vyhazoval. Už je možnost dávat ty shnilé banány?
Já tedy nevím, ale tohle je thread o aktuálním stavu. Pokud se zde několik dní řeší že je problém s jednotka a zásobou na projektu a já oznámím po těch pár dnech že dle mého provozu je už vše OK, téměř prázná zásoba (několik set WU) zase naplněna a nejsem desátý kdo to tu napíše ale první tak si myslím že to sem prostě patří, jako upozornění že už je vše v pořádku a projekt chodí zase jak má.
Toto je původní fórum Czech National Teamu, které se v listopadu 2006 přesunulo na tuto novou adresu.
vejpuste píše:Treba chteji motivovat sponzory. Takovy maly vypadek ukaze, ze je sponzoring potreba.
Libor
No možná se zeptám blbě, ale..........vím o tom, email mi přišel stejně jako ostatním, no jaksi moje ingliš je na dost bídný úrovni.
Jak lze zasponzorovat SETI ?
Někde sem čet že minimum je 10 dolarů???? Ale jak je poslat ? Vážně bude sranda jestli tu je někde návod, jsem tady ale sporadicky a nestíhám to pročítat
Díky a odpovědi
http://boinc.cz/forum/viewtopic.php?t=1433&highlight=
navod primo neni ale podrobnosti tam jsou. Je to myslim pres paypal a mnela by nato stacit jakakoli karta se kterou se da platit pres net.
[edit] minimum je opravdu 10$ ja jsem na SETI este neprispel cekam as nahodi donation page AFKOS na einstainu
Správu původního CNT si přivlasnil forest a podniká s ním na své soukromé doméně jinde. CZ BOINC WIKI
Seti momentalne neposila dalsi praci : We won't be sending out any new work until we clear up some disk space.
Doufam, ze uklid dopadne dobre a brzo.
Libor