seti aktuální stav - odpad

Smetiště aneb propadliště dějin pro neaktuální příspěvky. Po pár dnech bude ručně smazáno, pokud nebudou hlasy pro zachovaní

Moderátoři: zdespi, Moderátoři

Zamčeno
Necroman
Expert
Expert
Kontaktovat uživatele:

Re:

Příspěvek od Necroman »

Tak včera dle zápisu ztratili 3 disky z pole, ale naštěstí šlo vše obnovit... Jak tak čtu, to jejich zázemí má již nějaký rok za sebou a chyb již není právě poskrovnu... Tajně doufám, že se nikdy v technických novinkách neobjeví zpráva typu:
"Due to some unresolved technical issues, power outtages and several disc failures this morning, we've lost the complete master database of SETI@home project..." :cry:
To by bylo velmi nemilé, je to taková noční můra a damoklův meč, který, zdá se, visí nad týmem v Berkeley. :?
® Radim ... ®
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ® Radim ... ® »

Konecne pauza jak ma byt , aspon jsem svuj komplik vycistil od prachu a ted slape jak "Svycarske hodinky". V Berkeley to doufam tez vycisti za tech 6 let od pavucin a plisni , pak se nedivme , ze jim to tak pada :oops: :Honza_think :Honza_angel
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Agent_X »

Vcera pred pulnoci me zacali chodit prvni jednotky.
Je jich zatim malo (na spouste PC jen jedna treba) a aktualne me to porad hlasi, ze neni prace.
Snad to ale zacina zase postupne nabihat
Obrázek
forest
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od forest »

Zásoba už se mně konečně zase naplnila, takže vše se zdá už OK.
Toto je původní fórum Czech National Teamu, které se v listopadu 2006 přesunulo na tuto novou adresu.
PavolR
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od PavolR »

forest píše:Zásoba už se mně konečně zase naplnila, takže vše se zdá už OK.
Dalsi z dokonalych prispevku cloveka, ktery si rika zakladatel tymu. :cry: :cry: :cry:
Obrázek
Obrázek
LiborA
BOINC Guru
BOINC Guru
Kontaktovat uživatele:

OT

Příspěvek od LiborA »

Opět prosím všechny, aby do odborných threadů netahali:
1. zbytečnost typu "ztáhly se mi jednotky" a podobé nic neříkající výkřiky
2. osobní nevraživost mezi jednotlivými skupinami - tu si, prosím, řešte buď osobně, nebo v threadech "CNT" nebo "O fóru ..."

Děkuji a ostaním se omlouvám za OT, ale chtělo by to vážně moderátora, který by takovéto přspěvky vyhazoval. Už je možnost dávat ty shnilé banány?
forest
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od forest »

Já tedy nevím, ale tohle je thread o aktuálním stavu. Pokud se zde několik dní řeší že je problém s jednotka a zásobou na projektu a já oznámím po těch pár dnech že dle mého provozu je už vše OK, téměř prázná zásoba (několik set WU) zase naplněna a nejsem desátý kdo to tu napíše ale první tak si myslím že to sem prostě patří, jako upozornění že už je vše v pořádku a projekt chodí zase jak má.
Toto je původní fórum Czech National Teamu, které se v listopadu 2006 přesunulo na tuto novou adresu.
FordPrefect
BOINC Guru
BOINC Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od FordPrefect »

Nejdou mi odeslat WU a podle stranek seti je vsechno v poradku. Jako vzdycky nas zapomeli informovat 8)
Nevyn
Začatečník
Začatečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nevyn »

FordPrefect píše:Nejdou mi odeslat WU a podle stranek seti je vsechno v poradku. Jako vzdycky nas zapomeli informovat 8)
No tak to nejsi sám....taky mi nejdou poslat, už sem chtěl páchat rituální sebevraždu, no naštěstí v tom nejsem sám. :lol:
Obrázek
FordPrefect
BOINC Guru
BOINC Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od FordPrefect »

Pokud mas take sebevrazedne sklony, tak tu sebevrazdu muzem spachat spolu :D
vejpuste
BOINC Guru
BOINC Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od vejpuste »

Treba chteji motivovat sponzory. Takovy maly vypadek ukaze, ze je sponzoring potreba.
Libor
Nevyn
Začatečník
Začatečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nevyn »

vejpuste píše:Treba chteji motivovat sponzory. Takovy maly vypadek ukaze, ze je sponzoring potreba.
Libor
No možná se zeptám blbě, ale..........vím o tom, email mi přišel stejně jako ostatním, no jaksi moje ingliš je na dost bídný úrovni.
Jak lze zasponzorovat SETI ?
Někde sem čet že minimum je 10 dolarů???? Ale jak je poslat ? Vážně bude sranda jestli tu je někde návod, jsem tady ale sporadicky a nestíhám to pročítat :lol: :lol: :oops:
Díky a odpovědi :roll:
Obrázek
azor666
Moderátor II
Moderátor II
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od azor666 »

http://boinc.cz/forum/viewtopic.php?t=1433&highlight=
navod primo neni ale podrobnosti tam jsou. Je to myslim pres paypal a mnela by nato stacit jakakoli karta se kterou se da platit pres net.
[edit] minimum je opravdu 10$ ja jsem na SETI este neprispel :oops: cekam as nahodi donation page AFKOS na einstainu :wink:
Správu původního CNT si přivlasnil forest a podniká s ním na své soukromé doméně jinde.
CZ BOINC WIKI
Honza

Příspěvek od Honza »

Spadla jim linka nebo neco - staci se podivat na grafy. Jinak to uz zase [trochu] jede...jako po kazdem vypadku pretizene.
vejpuste
BOINC Guru
BOINC Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od vejpuste »

Seti momentalne neposila dalsi praci : We won't be sending out any new work until we clear up some disk space.
Doufam, ze uklid dopadne dobre a brzo.
Libor
Zamčeno