BOINC 5.x - Optimalizace/modifikace
Moderátoři: zdespi, Moderátoři
-
VIRCom.cz
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Sorry, ale asi mas jinej pristup, nez vetsina z nas... presto budu mluvit za sebe.... nepocitam projekt, protoze bych lovil kredity, ktere jsou stejne jenom na paradu, ale pocitam, abych ja i muj komp byl uzitecnej... to jestli clovek zapoji 1, 2, nebo 20 pocitacu je vec vedlejsi... ja pocitam pro dobrej pocit... a pokud resis kredit, tak lidi, ktere lanaris, napis pod svuj login... spousta mych znamych do toho sla, kdyz jsem jim to nainstaloval, zalogoval je a oni jenom koukaj na sporic a statistiku sveho pocitace.... a hlavne to neber jako nejaky atak 
a sorry za OT
a sorry za OT

...zivot a procesorovy cas plyne dal...
Ale vsak jo, ja taky zacal pocitat pred letama jako nadsenec, kredity jsou i pro mne vedlejsi(proc bych jinak koncil s CPDN, kdyz i pres errory za to mam kupu kreditu). Ale samozrejme bych rad posunul team trochu vys a "zviditelnil republiku", nebo jak se to v "Poselstvi CNT" pise
A pokud tobe jde jenom o tu uzitecnost, vsadim se ze i ty uz mas truxova kalibrujiciho klienta?
A pokud nekoho zlanarim, tak ho rovnou hodim jako jednotlivce do teamu a zasvetim ho, at z toho ma dobrej pocit, nepripada mi hezke takhle "parazitovat"(no offence).
A pokud nekoho zlanarim, tak ho rovnou hodim jako jednotlivce do teamu a zasvetim ho, at z toho ma dobrej pocit, nepripada mi hezke takhle "parazitovat"(no offence).
-
VIRCom.cz
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Mno vetsina lidi na to nema cas... takze je pro ne jednodussi, kdyz se jim o to nekdo stara... a abych pravdu rekl, tak krome jednoho pc, pouzivam vsude original verzi... 
To co jsem psal bylo hlavne na
howg
To co jsem psal bylo hlavne na
.... k tomu nemam co vic dodat...skoda ze se za sehnane nove cleny nedava treba podil z kreditu
howg

...zivot a procesorovy cas plyne dal...
- LiborA
- BOINC Guru

- Kontaktovat uživatele:
Automatick zálohování
Řeším takový drobný problém, spustil jsem výpočty na několika PC v práci, protože ale nemám ke všem těmto PC stálý přístup a počítám hlavně CPDN hodilo by se mi mít v klientovi funkci autmatického zálohování, třeba 1x denně. Stejně neprovozuji BOINC jako službu, takže by to snad šlo a hodně by mi to pomohlo. Slo by to tam doplnit? Nebo jsem jen láma a už to nějak jde provést?
Re: Automatick zálohování
Co takghle si udelat jednoduchej batch neco jakoLiborA píše:Řeším takový drobný problém, spustil jsem výpočty na několika PC v práci, protože ale nemám ke všem těmto PC stálý přístup a počítám hlavně CPDN hodilo by se mi mít v klientovi funkci autmatického zálohování, třeba 1x denně. Stejně neprovozuji BOINC jako službu, takže by to snad šlo a hodně by mi to pomohlo. Slo by to tam doplnit? Nebo jsem jen láma a už to nějak jde provést?
net stop boinc
zip .......
net start boinc
a spoustet to pres naplanovane ulohy?
Private (old) + CCU stats.
- LiborA
- BOINC Guru

- Kontaktovat uživatele:
Re: Automatick zálohování
To s tou batchovou dávkou je dobrý nápad, protože spouštím boinc zástupcem v "po spuštění" upravil bych jen cíl na tu batchovou dávku, která by nejprve provedla zálohu a následně teprve spustila BOINC. Bohužel jsem batchovou dávku dělal naposledy před ... No už si ani nevzpomenuBubak píše:Co takghle si udelat jednoduchej batch neco jako
net stop boinc
zip .......
net start boinc
a spoustet to pres naplanovane ulohy?
Stejně by se mi ale víc líbila funkce přímo v BOINCu, který stejně po zkončení práce soubory zapakuje (alespoň u CPDN), takže potřebné "komponenty" jsou již standardně připraveny.
2 LiborA
S bat davkou ti moc nepomuzu, ale jestli by to nekoho zajimalo, tak takhle to mam usmoleny v BASHi:
Mozna v tom aspon najdes inspiraci....
EDIT: Mam takovy dojem, ze "GZIP=-best" je pozustatek z drivejsiho pouziti jineho programu (gzip) a tady je bez ucinku.
S bat davkou ti moc nepomuzu, ale jestli by to nekoho zajimalo, tak takhle to mam usmoleny v BASHi:
Kód: Vybrat vše
#!/bin/sh
service boinc stop
DIRECTORIES="/var/BOINC/projects/climateprediction.net /var/BOINC/projects/einstein.phys.uwm.edu"
BACKUPDIR=/home/backup
TAR=tar
PARAMS="--verbose -cjf"
GZIP=-best
DOW=`date +%w`
$TAR $PARAMS $BACKUPDIR/BOINC-$DOW.tar.bz2 $DIRECTORIES >$BACKUPDIR/BOINCbackup.log
service boinc start
EDIT: Mam takovy dojem, ze "GZIP=-best" je pozustatek z drivejsiho pouziti jineho programu (gzip) a tady je bez ucinku.
- LiborA
- BOINC Guru

- Kontaktovat uživatele:
Tohle vypadá jako Linux, bohužel my v práci běžíme na widlíchBubak píše:2 LiborA
Mozna v tom aspon najdes inspiraci....Kód: Vybrat vše
#!/bin/sh service boinc stop DIRECTORIES="/var/BOINC/projects/climateprediction.net /var/BOINC/projects/einstein.phys.uwm.edu" BACKUPDIR=/home/backup TAR=tar PARAMS="--verbose -cjf" GZIP=-best DOW=`date +%w` $TAR $PARAMS $BACKUPDIR/BOINC-$DOW.tar.bz2 $DIRECTORIES >$BACKUPDIR/BOINCbackup.log service boinc start
Jo. Dal jsem to sem jen pro inspiraci. Asi to nebude potrebovat moc uprav, ale ja se nechci zabyvat odladovanim scriptu ve win cmd line, kdyz mam bash (+ par dalsich GNU programku) stejne nainstalovanej na vsech Win masinach....LiborA píše:Tohle vypadá jako Linux, bohužel my v práci běžíme na widlích
A kde to roste? Na truxovo strankach jsem nasel jen win verzi. To sis zkompiloval?vejpuste píše:Na Linuxu mi bezi na 5 serverech Truxuv BOINC client version 5.3.12tx36.
Kalibrace, zalozni projekt, zpresnovani odhadu : vsechno funguje jak ma. Proste parada.
Libor
Jo, je to tam: http://boinc.truxoft.com/core-cal.htm . Dik, Vejpuste!
Naposledy upravil(a) trux dne pon led 23, 2006 8:20 pm, celkem upraveno 1 x.