Pozice ČR
Moderátoři: zdespi, Moderátoři
- forest
- Kontaktovat uživatele:
Pozice ČR
Česká Republika se dnešním dnem probojovala v BOINC na DESÁTÉ MÍSTO 
Toto je původní fórum Czech National Teamu, které se v listopadu 2006 přesunulo na tuto novou adresu.
- Higgi
- BOINC Guru

- Kontaktovat uživatele:
No,jsem zvědav,zda máme šanci někdy v budoucnu pokořit i Makaróny. Jen aby nás Finové nepřekvapili...dejvidek píše:Co třeba podle této?Fini asi sedí furt v sauně a chlemtaj vodku, pak nemaj bejt jedenáctý
![]()
dejv
Není důležité jak rychle počítáte, ale to, že počítáte.
-
Rambo
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
Koukám, že se CNT rzojíždí, máme slušný denní kredit, s takovou máme za chvíli zpátky druhé místo....
http://www.boincstats.com/stats/boinc_t ... t=0&to=100
http://www.boincstats.com/stats/boinc_t ... t=0&to=100
Prece jen jsme narodni tym, tak nepocitam, ze by se k nam pridalo moc cizincu - i kdyz ted pro ne trochu lakadel mame - anglicky popis CNT, a International sekce ve foru s takovymi prominenty jako je Cruncher enbo Mr. Pernod, beta testovani software, takze treba se nekdo skutecne prida. Mnohem vetsi sanci ale vidim v tom, snazit se presvedcit nejakeho vyrobce pocitacu aby BOINC pouzival na zahorivani systemu, pripadne aby to predistalovaval na nove pocitace tak, aby to uzivatel mohl jen jednoduse povolit nebo zakazat pri prvnim zapnuti. Kdyz by to bylo nainstalovano jako sluzba a ne jako setric, byla by to docela pekna pecka i kdyby to byl jen nejaky malicky vyrobce s par desitkama pocitacu za rok. Pokud nekdo mate kontakty na nejakeho takoveho vyrobce nebo prodejce, tak dejte vedet. Uz jsem to tu jednou pred Invexem probirali - a par vybornych argumentu tam bylo (BOINC = nejlepsi testovaci/zatezkavaci/zahorivaci program, reklama, pomoc vede & lidstvu, zisani overclokerske a casto updatujici klientely - Boincari chteji byt stale na spici,...), takze bychom mozna mohli dat dokupy i nejaky propagacni material pro takove firmy.
No tak to je vyborny! Pokud to prodavas i s OS, tak si urcite muze vytvorit nejaky instalacni image na Windows, Linux, nebo jineho OS, ktere instlujes tak, aby uz obsahovaly predistalovany BOINC. Pak uz staci jen jednoduchy programek, batch nebo skript bud do startupu/bootu nebo do default page prohlizece, kde bude zakladni informace o tve firme, vcetne informace o BOINC a moznost aktivace uctu, pripadne jeste jednodussi volba - nastartovat BOINC rovnou pod tvojim uctem - coz by nevyzadovalo vice, nez jeden klik od uzivatele. Z praxe vim, ze pokud budes po lidech chtit, aby se nekde registrovali, tak se na to vetsina vykasle. Pokud jim ale strucne vusvetlis o co jde, a umoznis aby jednim klikem povolili BOINC uz predistalovany s tvojim uctem, urcite jich to par udela.
-
VIRCom.cz
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
mno, takhle ve sve podstate funguji vsichni mi znami... prijedu, nainstaluju a jedou... 
Vetsinou instalujeme XP, nebo Mandrivu..... ta tam je stejne vetsinou docasne, nez si tam lidi hodi svoji "legalni verzi XP"
Stejne budu muset instalovat pro ne specialni profil, aby jim to pocitalo jenom ve sporici.... jinak me zaskrti....
rosetta mi zere 80MB RAM...
Ale i tak....
Vetsinou instalujeme XP, nebo Mandrivu..... ta tam je stejne vetsinou docasne, nez si tam lidi hodi svoji "legalni verzi XP"
Stejne budu muset instalovat pro ne specialni profil, aby jim to pocitalo jenom ve sporici.... jinak me zaskrti....
rosetta mi zere 80MB RAM...

...zivot a procesorovy cas plyne dal...