Pozice ČR

Diskuse týkající se boinc.cz

Moderátoři: zdespi, Moderátoři

forest
Kontaktovat uživatele:

Pozice ČR

Příspěvek od forest »

Česká Republika se dnešním dnem probojovala v BOINC na DESÁTÉ MÍSTO :!:
Toto je původní fórum Czech National Teamu, které se v listopadu 2006 přesunulo na tuto novou adresu.
Miras
Expert
Expert

Příspěvek od Miras »

Pěkný, pěkný... Ehm, podle kterejch statistik je zase tohle? :D
dejvidek
Administrator
Administrator
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dejvidek »

Co třeba podle této? :D Fini asi sedí furt v sauně a chlemtaj vodku, pak nemaj bejt jedenáctý :)
dejv
JAKU
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od JAKU »

No já to věděl, že poskočíme, když zapojím ty další dva computery ;) :lol: :lol: :lol:
Obrázek
Bugi
Expert
Expert
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bugi »

Juchúúúú (takovej ten zvuk, co vydává Homer Simpson)!!! A jde se slavit. :D
Jsem členem CNT. Kdo je víc?
Higgi
BOINC Guru
BOINC Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Higgi »

dejvidek píše:Co třeba podle této? :D Fini asi sedí furt v sauně a chlemtaj vodku, pak nemaj bejt jedenáctý :)
dejv
No,jsem zvědav,zda máme šanci někdy v budoucnu pokořit i Makaróny. Jen aby nás Finové nepřekvapili...
Není důležité jak rychle počítáte, ale to, že počítáte.

Lesmen
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lesmen »

mam takovy pocit,ze brzo vystridame na prvnim miste amiky,protoze jsem si optomalizoval Seti a ted to bude fofr :D :D :D :D :lol:
Rambo
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rambo »

Koukám, že se CNT rzojíždí, máme slušný denní kredit, s takovou máme za chvíli zpátky druhé místo....

http://www.boincstats.com/stats/boinc_t ... t=0&to=100
Rampa
Expert
Expert

Příspěvek od Rampa »

mám pocit že včera večer to bylo s denním kreditem naopak tj frankofonní 470000 CNT 400000 pokud si dobře pamatuji vždycky to jen tak prolítnu
Obrázek
Rambo
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rambo »

Kdyby jse k CNT připojili i ostatní z CZ (co jsou jinak sólo nebo v jiných týmech) tak by to bylo jistě veselejší.
Rampa
Expert
Expert

Příspěvek od Rampa »

nepochybně ano ale je to nepravděpodobné (až na některé jednotlivce)
já osobně si myslím že to chce se kouknout přes hranice
Obrázek
trux
Banánová odměna
Banánová odměna
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od trux »

Prece jen jsme narodni tym, tak nepocitam, ze by se k nam pridalo moc cizincu - i kdyz ted pro ne trochu lakadel mame - anglicky popis CNT, a International sekce ve foru s takovymi prominenty jako je Cruncher enbo Mr. Pernod, beta testovani software, takze treba se nekdo skutecne prida. Mnohem vetsi sanci ale vidim v tom, snazit se presvedcit nejakeho vyrobce pocitacu aby BOINC pouzival na zahorivani systemu, pripadne aby to predistalovaval na nove pocitace tak, aby to uzivatel mohl jen jednoduse povolit nebo zakazat pri prvnim zapnuti. Kdyz by to bylo nainstalovano jako sluzba a ne jako setric, byla by to docela pekna pecka i kdyby to byl jen nejaky malicky vyrobce s par desitkama pocitacu za rok. Pokud nekdo mate kontakty na nejakeho takoveho vyrobce nebo prodejce, tak dejte vedet. Uz jsem to tu jednou pred Invexem probirali - a par vybornych argumentu tam bylo (BOINC = nejlepsi testovaci/zatezkavaci/zahorivaci program, reklama, pomoc vede & lidstvu, zisani overclokerske a casto updatujici klientely - Boincari chteji byt stale na spici,...), takze bychom mozna mohli dat dokupy i nejaky propagacni material pro takove firmy.
VIRCom.cz
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od VIRCom.cz »

2 trux: Jsem ten koho hledas.... malej obchod s IT... ;o) 2 - 3 PC tydne.... zatim... ;) Neco vymysli a pro me to neni problem.... stejne jako nastavit boinc.cz jako startpage atd atd......
Obrázek
...zivot a procesorovy cas plyne dal...
trux
Banánová odměna
Banánová odměna
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od trux »

No tak to je vyborny! Pokud to prodavas i s OS, tak si urcite muze vytvorit nejaky instalacni image na Windows, Linux, nebo jineho OS, ktere instlujes tak, aby uz obsahovaly predistalovany BOINC. Pak uz staci jen jednoduchy programek, batch nebo skript bud do startupu/bootu nebo do default page prohlizece, kde bude zakladni informace o tve firme, vcetne informace o BOINC a moznost aktivace uctu, pripadne jeste jednodussi volba - nastartovat BOINC rovnou pod tvojim uctem - coz by nevyzadovalo vice, nez jeden klik od uzivatele. Z praxe vim, ze pokud budes po lidech chtit, aby se nekde registrovali, tak se na to vetsina vykasle. Pokud jim ale strucne vusvetlis o co jde, a umoznis aby jednim klikem povolili BOINC uz predistalovany s tvojim uctem, urcite jich to par udela.
VIRCom.cz
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od VIRCom.cz »

mno, takhle ve sve podstate funguji vsichni mi znami... prijedu, nainstaluju a jedou... ;)

Vetsinou instalujeme XP, nebo Mandrivu..... ta tam je stejne vetsinou docasne, nez si tam lidi hodi svoji "legalni verzi XP" ;)
Stejne budu muset instalovat pro ne specialni profil, aby jim to pocitalo jenom ve sporici.... jinak me zaskrti....
rosetta mi zere 80MB RAM... :( Ale i tak....
Obrázek
...zivot a procesorovy cas plyne dal...
Odpovědět