BOINC - SETI beta
Moderátoři: zdespi, Moderátoři
No pokud jste fanatici na projekty a musite byt v kazdem dostupne, tak vidim ze v S@H Enhanced (Test) jeste nemame ani bodik, i kdyz Honza uz CNT vytvoril. S@H Enhanced ma udajne trochu lepsi algoritmus, takze rozezna i mensi signaly, ale moc jsem to zatim nestudoval, tak nevim, co vsechno tam jeste je. Je docelam mozne, ze jste to tady uz drive probirali. Zatim je to v testovaci fazi, tak davat tomu prilis CPU casu je asi zbytecne.
http://setiweb.ssl.berkeley.edu/beta
http://setiweb.ssl.berkeley.edu/beta
- Higgi
- BOINC Guru

- Kontaktovat uživatele:
Taky jsem se tam regnul a počítám. Ale vidím to tak,že spošítám,co mám staženo a nechám to být...uvidíme.Honza píše:@ trux: spocital jsem dve WU bez problemu (tj. novy SETI asi chodi) a cekam na kredit - jednu WU spocital jeste jeden clovek, druhou jsem zatim spocital pouze sam.
Je jasne, ze nejde jenom o to se k projektu prihlasit, ale i dopocitat staneze WUs. Nekteri se jenom prihlasi, stahnou si WU, juknou na grafiku a pak to zahodi![]()
Není důležité jak rychle počítáte, ale to, že počítáte.
- Higgi
- BOINC Guru

- Kontaktovat uživatele:
Jo, to je brutus. Trvalo mi to taky něco přes 6 hodin. Jednu jednotku mám ještě rozpočítanou,tak jsem tomu nechal kousek času. Uvidíme,co z toho nakonec bude.Ale asi se pak do toho nezapojím,komp už má takle co dělatVladimir Bugdol píše:Tak jsem konečně spočítal a odeslal v S@H Beta první jednotku. Jsem zvědavej, co za ní dostanu. Doba výpočtu je ale neskutečná. Skoro šest hodin.
Není důležité jak rychle počítáte, ale to, že počítáte.
Tak tak - v podstate kazdy projekt ma svoji alfu nebo betu.
Vyhoda je pro ty, kteri vladnou english a chteji se neco o projektu dozvedet vice. Testovacim projektum je z pozice vyvojaru venovana vetsi pozornost a tak se tam lze neco dozvedet. Ale kdo se honi po kreditu, pro tohoto to neni: napr. CPDN Sulphur cycle nedava zadny kredit.
Vyhoda je pro ty, kteri vladnou english a chteji se neco o projektu dozvedet vice. Testovacim projektum je z pozice vyvojaru venovana vetsi pozornost a tak se tam lze neco dozvedet. Ale kdo se honi po kreditu, pro tohoto to neni: napr. CPDN Sulphur cycle nedava zadny kredit.
-
reALTom
- Pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Tak už jsem dostal credit za jednu jednotku, dalších 5 na nějaké ohodnocení čeká. Taky se mi jedna ukončila s errorem - chtěl jsem se kouknout na grafiku a bum. A já na grafiku projektů většinou nekoukám - toto mně ještě více přesvědčilo.
Koho zajímají kredity, tak je najde tady
Bude nova verze SETI beta clienta.
A taky nasli problem, ze beta komunikuje nedopatrenim s publik verzi SETI, takze musi updatovat BOINC. Z tohoto duvodu je beta odstavena - viz status serveru
We're seeing a conflict with the way that the beta (which is using a newer BOINC version than setiathome) is interacting with the public project. We've turned off the beta until we can get the SETI@home boinc software updated.
June 26, 2005
We've found a bug in the way that the enhanced client chooses when to search for Gaussians and Pulses. We'll be distributing a modified application (version 4.01 early this week. Also in the new version, Windows will use the FFTW library for computing FFTs.
A taky nasli problem, ze beta komunikuje nedopatrenim s publik verzi SETI, takze musi updatovat BOINC. Z tohoto duvodu je beta odstavena - viz status serveru
We're seeing a conflict with the way that the beta (which is using a newer BOINC version than setiathome) is interacting with the public project. We've turned off the beta until we can get the SETI@home boinc software updated.
June 26, 2005
We've found a bug in the way that the enhanced client chooses when to search for Gaussians and Pulses. We'll be distributing a modified application (version 4.01 early this week. Also in the new version, Windows will use the FFTW library for computing FFTs.
-
Blackkarel
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Když o tom tak přemýšlím, mrzí mě, že jsem tady na fóru uveřejnil ten link na optimalizaci klienta 4.00 od tetsui.
Nevím jestli ta chyba má s tou optimalizací něco společného, ale optimalizovat kliena beta projektu asi není to nejlepší vzhledem k tomu, že čekají objektivní výsledky od klienta, kterého testují. Jestli se pletu s tou optimalizací, dejte vědět.
Nevím jestli ta chyba má s tou optimalizací něco společného, ale optimalizovat kliena beta projektu asi není to nejlepší vzhledem k tomu, že čekají objektivní výsledky od klienta, kterého testují. Jestli se pletu s tou optimalizací, dejte vědět.