BOINC - SETI beta

Diskuse k ostatním BOINC projektům (beta, alpha verze atp.)

Moderátoři: zdespi, Moderátoři

Odpovědět
trux
Banánová odměna
Banánová odměna
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od trux »

No pokud jste fanatici na projekty a musite byt v kazdem dostupne, tak vidim ze v S@H Enhanced (Test) jeste nemame ani bodik, i kdyz Honza uz CNT vytvoril. S@H Enhanced ma udajne trochu lepsi algoritmus, takze rozezna i mensi signaly, ale moc jsem to zatim nestudoval, tak nevim, co vsechno tam jeste je. Je docelam mozne, ze jste to tady uz drive probirali. Zatim je to v testovaci fazi, tak davat tomu prilis CPU casu je asi zbytecne.

http://setiweb.ssl.berkeley.edu/beta
Higgi
BOINC Guru
BOINC Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Higgi »

Honza píše:@ trux: spocital jsem dve WU bez problemu (tj. novy SETI asi chodi) a cekam na kredit - jednu WU spocital jeste jeden clovek, druhou jsem zatim spocital pouze sam.
Je jasne, ze nejde jenom o to se k projektu prihlasit, ale i dopocitat staneze WUs. Nekteri se jenom prihlasi, stahnou si WU, juknou na grafiku a pak to zahodi :(
Taky jsem se tam regnul a počítám. Ale vidím to tak,že spošítám,co mám staženo a nechám to být...uvidíme.
Není důležité jak rychle počítáte, ale to, že počítáte.

Bugi
Expert
Expert
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bugi »

Tak jsem konečně spočítal a odeslal v S@H Beta první jednotku. Jsem zvědavej, co za ní dostanu. Doba výpočtu je ale neskutečná. Skoro šest hodin.
Jsem členem CNT. Kdo je víc?
Higgi
BOINC Guru
BOINC Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Higgi »

Vladimir Bugdol píše:Tak jsem konečně spočítal a odeslal v S@H Beta první jednotku. Jsem zvědavej, co za ní dostanu. Doba výpočtu je ale neskutečná. Skoro šest hodin.
Jo, to je brutus. Trvalo mi to taky něco přes 6 hodin. Jednu jednotku mám ještě rozpočítanou,tak jsem tomu nechal kousek času. Uvidíme,co z toho nakonec bude.Ale asi se pak do toho nezapojím,komp už má takle co dělat :wink:.

Bugi
Expert
Expert
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bugi »

Dostal jsem 34,80 bodů. Ten Beta test je to samý jako S@H Alpha? Rád bych si zahrnul ty kredity do tabulek.
Honza

Příspěvek od Honza »

Hmm, po trech dnech stale nic - dve WU maji dva vysledky, na treti se ceka (pokud je kvorum 3, jako ze jo).
Higgi
BOINC Guru
BOINC Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Higgi »

Honza píše:Hmm, po trech dnech stale nic - dve WU maji dva vysledky, na treti se ceka (pokud je kvorum 3, jako ze jo).
Já tam mám jednu spočítanou, kredit by měl bejt 48,ale zatím se ještě čeká...

Howard
Expert
Expert
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Howard »

Mozna to zni blbe, ale seti beta je dalsi projekt? Chtel bych se o nem dozvedet vice informaci.
dejvidek
Administrator
Administrator
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dejvidek »

2Howard: Řekl bych, že to je stejné jako skoro u všech projektů, třeba i LHC má svojí alfa verzi, už sem v tom něco spočítal, význam to ale extra nemá.
dejv
Honza

Příspěvek od Honza »

Tak tak - v podstate kazdy projekt ma svoji alfu nebo betu.
Vyhoda je pro ty, kteri vladnou english a chteji se neco o projektu dozvedet vice. Testovacim projektum je z pozice vyvojaru venovana vetsi pozornost a tak se tam lze neco dozvedet. Ale kdo se honi po kreditu, pro tohoto to neni: napr. CPDN Sulphur cycle nedava zadny kredit.
Bugi
Expert
Expert
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bugi »

IMHO je dobré počítat aspoň jednu Alphu či Betu nějakého projektu a podpořit další rozvoj. Každý ovšem nemusí být takový šílenec, jako já:
Obrázek
reALTom
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od reALTom »

Tak už jsem dostal credit za jednu jednotku, dalších 5 na nějaké ohodnocení čeká. Taky se mi jedna ukončila s errorem - chtěl jsem se kouknout na grafiku a bum. A já na grafiku projektů většinou nekoukám - toto mně ještě více přesvědčilo.
Koho zajímají kredity, tak je najde tady:)
Honza

Příspěvek od Honza »

Bude nova verze SETI beta clienta.
A taky nasli problem, ze beta komunikuje nedopatrenim s publik verzi SETI, takze musi updatovat BOINC. Z tohoto duvodu je beta odstavena - viz status serveru

We're seeing a conflict with the way that the beta (which is using a newer BOINC version than setiathome) is interacting with the public project. We've turned off the beta until we can get the SETI@home boinc software updated.

June 26, 2005
We've found a bug in the way that the enhanced client chooses when to search for Gaussians and Pulses. We'll be distributing a modified application (version 4.01 early this week. Also in the new version, Windows will use the FFTW library for computing FFTs.
Bugi
Expert
Expert
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bugi »

Tož to mám radost. Doufám, že mi aspoň započítají ty jednotky, co jsem už spočítal a odeslal. Nějak nechápu, proč ten jejich klient komunikuje s publicSETI?
Blackkarel
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Blackkarel »

Když o tom tak přemýšlím, mrzí mě, že jsem tady na fóru uveřejnil ten link na optimalizaci klienta 4.00 od tetsui.
Nevím jestli ta chyba má s tou optimalizací něco společného, ale optimalizovat kliena beta projektu asi není to nejlepší vzhledem k tomu, že čekají objektivní výsledky od klienta, kterého testují. Jestli se pletu s tou optimalizací, dejte vědět.
Obrázek
Odpovědět