Jednotky - cas
Moderátoři: zdespi, Moderátoři
- ChluER
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
Jednotky - cas
Ahoj,
muzete mi pls nekdo vysvetlit,proc predictor rozesila ruzne casove narocne jednoty?Driv jsem pocital 40min,pak 30 min a ted po tom updatu mi prichazeji ruzne narocne WU.Jednou to pocita 1h 20 min,pak zase 30 min....Takhle uz to zustane?Nebo se to ustali na nejaky konstantni hodnote jako driv?
Diky za odpovedi.
muzete mi pls nekdo vysvetlit,proc predictor rozesila ruzne casove narocne jednoty?Driv jsem pocital 40min,pak 30 min a ted po tom updatu mi prichazeji ruzne narocne WU.Jednou to pocita 1h 20 min,pak zase 30 min....Takhle uz to zustane?Nebo se to ustali na nejaky konstantni hodnote jako driv?
Diky za odpovedi.

- dejvidek
- Administrator

- Kontaktovat uživatele:
Re: Jednotky - cas
Každý projekt rozesílá jednotky podle toho jak potřebuje, např. CPDN má stejné, LHC má min. 2 druhy jednotek, jedna se počítá desítky minut, druhá cca 10x déle.ChluER píše:Ahoj,
Diky za odpovedi.
dejv
-
Ostruvek
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
Já jsem pouze konstatoval, že se poměrně citelně zvedla náročnost jednotek Predictoru na výpočet. To je celé. S tím, co napsal Dejvídek si to neprotiřečí.PavolR píše:Myslim, ze Dejvidek to jasne napsal, proc je tomu tak.![]()
![]()
![]()
PS.: Kdyz hrajes nejake hry, pak se tomu nediv.![]()
![]()
P.S.: Žádné hry během výpočtu nehraju.
Psychopat.
-
PavolR
- Kontaktovat uživatele:
Prave jsem se dival na Predictor a mas pravdu, skutecne se zvedla narocnost na vypocet jednotek.Ostruvek píše:Já jsem pouze konstatoval, že se poměrně citelně zvedla náročnost jednotek Predictoru na výpočet. To je celé. S tím, co napsal Dejvídek si to neprotiřečí.PavolR píše:Myslim, ze Dejvidek to jasne napsal, proc je tomu tak.![]()
![]()
![]()
PS.: Kdyz hrajes nejake hry, pak se tomu nediv.![]()
![]()
![]()
P.S.: Žádné hry během výpočtu nehraju.
- ChluER
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
Tak teď je to zase jinak.Velikost jednotek se nekolikrat zmenšila,tudíž i doba jejich výpočtu.Mam s tim docela problém - 1WU = 15 min,a kvóta je "jen" 65.Mohli by zvýšit kvóty.Jak jste na tom vy?
P.s.Ke konci měsíce budou možná hotovy certifikáty.
Už se těšim až nějakej dostanu.
P.s.Ke konci měsíce budou možná hotovy certifikáty.
Naposledy upravil(a) ChluER dne ned dub 24, 2005 12:34 pm, celkem upraveno 1 x.
-
Xenostellar
- Pokročilý

Tahle velikost jednotek je docela příjemná pro nasazení na slabé stanice, které by jinak mohly mít problémy s termínem odevzdání výsledku.
Škoda že scheduler není schopen podle rychlosti navracení spočítaných jednotek zvolit velkou nebo malou jednotku pro konkrétní počítač.
Takhle je dobré mít na silných strojích projekty dva pro snížení provozu sítě.
Škoda že scheduler není schopen podle rychlosti navracení spočítaných jednotek zvolit velkou nebo malou jednotku pro konkrétní počítač.
Takhle je dobré mít na silných strojích projekty dva pro snížení provozu sítě.
-
Xenostellar
- Pokročilý

Zeby Optimalizace ?
tento clovicek http://predictor.scripps.edu/show_host_ ... tid=116746 rozhodne musi mit nejakou optimalizaci protoze cpu ma o neco pomalejsi a pocita mu to zhruba 1.8x rychleji. jestli nekdo vite o nejake optimalizaci predictora dejte link at se toho spocita co nejvic 
Kdo hleda, najde... ||| PC Gygabite 8I945PL-G Pentium D 805 2.66GHz - Bus Speed 533MHz - 2x512MB Dual DDRII 533MHz

To je ale boinc ten ma prece vliv na credit a ne na rychlost pocitani
Jeho benchmark W. 1335.39 D. 2343.97 GenuineIntel Intel(R) Pentium(R) 4 CPU 2.53GHz CPU Time 2,861.84
Muj benchmark W. 1764 D. 3739 GenuineIntel Intel(R) Celeron(R) CPU 2.80GHz CPU Time 4,009.36
je to ta sama jednotka o kredit nejde ale samozrejme narokuje mensi kvuli te rychlosti
Jeho benchmark W. 1335.39 D. 2343.97 GenuineIntel Intel(R) Pentium(R) 4 CPU 2.53GHz CPU Time 2,861.84
Muj benchmark W. 1764 D. 3739 GenuineIntel Intel(R) Celeron(R) CPU 2.80GHz CPU Time 4,009.36
je to ta sama jednotka o kredit nejde ale samozrejme narokuje mensi kvuli te rychlosti
Kdo hleda, najde... ||| PC Gygabite 8I945PL-G Pentium D 805 2.66GHz - Bus Speed 533MHz - 2x512MB Dual DDRII 533MHz