Jednotky - cas

Smetiště aneb propadliště dějin pro neaktuální příspěvky. Po pár dnech bude ručně smazáno, pokud nebudou hlasy pro zachovaní

Moderátoři: zdespi, Moderátoři

ChluER
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Jednotky - cas

Příspěvek od ChluER »

Ahoj,
muzete mi pls nekdo vysvetlit,proc predictor rozesila ruzne casove narocne jednoty?Driv jsem pocital 40min,pak 30 min a ted po tom updatu mi prichazeji ruzne narocne WU.Jednou to pocita 1h 20 min,pak zase 30 min....Takhle uz to zustane?Nebo se to ustali na nejaky konstantni hodnote jako driv?
Diky za odpovedi.
Obrázek
dejvidek
Administrator
Administrator
Kontaktovat uživatele:

Re: Jednotky - cas

Příspěvek od dejvidek »

ChluER píše:Ahoj,
muzete mi pls nekdo vysvetlit,proc predictor rozesila ruzne casove narocne jednoty?Driv jsem pocital 40min,pak 30 min a ted po tom updatu mi prichazeji ruzne narocne WU.Jednou to pocita 1h 20 min,pak zase 30 min....Takhle uz to zustane?Nebo se to ustali na nejaky konstantni hodnote jako driv?
Diky za odpovedi.
Každý projekt rozesílá jednotky podle toho jak potřebuje, např. CPDN má stejné, LHC má min. 2 druhy jednotek, jedna se počítá desítky minut, druhá cca 10x déle.
dejv
Ostruvek
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ostruvek »

No, já mohu prohlásit, že zatímco jsem ještě 21. počítal jednu jednotku v průměru za 2,5 - 3 hodiny, tak v posledních dvou dnech to je tak 6 - 7 hodin...
Psychopat.
PavolR
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od PavolR »

Ostruvek píše:No, já mohu prohlásit, že zatímco jsem ještě 21. počítal jednu jednotku v průměru za 2,5 - 3 hodiny, tak v posledních dvou dnech to je tak 6 - 7 hodin...
Myslim, ze Dejvidek to jasne napsal, proc je tomu tak. :) :) :)

PS.: Kdyz hrajes nejake hry, pak se tomu nediv. :lol: :lol: :lol:
Obrázek
Obrázek
Ostruvek
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ostruvek »

PavolR píše:Myslim, ze Dejvidek to jasne napsal, proc je tomu tak. :) :) :)

Já jsem pouze konstatoval, že se poměrně citelně zvedla náročnost jednotek Predictoru na výpočet. To je celé. S tím, co napsal Dejvídek si to neprotiřečí. :wink:

P.S.: Žádné hry během výpočtu nehraju. :wink:
Psychopat.
PavolR
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od PavolR »

Ostruvek píše:
PavolR píše:Myslim, ze Dejvidek to jasne napsal, proc je tomu tak. :) :) :)

Já jsem pouze konstatoval, že se poměrně citelně zvedla náročnost jednotek Predictoru na výpočet. To je celé. S tím, co napsal Dejvídek si to neprotiřečí. :wink:

P.S.: Žádné hry během výpočtu nehraju. :wink:
Prave jsem se dival na Predictor a mas pravdu, skutecne se zvedla narocnost na vypocet jednotek. :? :? :?
Obrázek
Obrázek
ChluER
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ChluER »

Tak teď je to zase jinak.Velikost jednotek se nekolikrat zmenšila,tudíž i doba jejich výpočtu.Mam s tim docela problém - 1WU = 15 min,a kvóta je "jen" 65.Mohli by zvýšit kvóty.Jak jste na tom vy?

P.s.Ke konci měsíce budou možná hotovy certifikáty. :lol: Už se těšim až nějakej dostanu.
Naposledy upravil(a) ChluER dne ned dub 24, 2005 12:34 pm, celkem upraveno 1 x.
PavolR
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od PavolR »

ChluER píše:Tak teď je to zase jinak.Velikost jednotek se nekolikrat zmenšila,tudíž i doba jejich výpočtu.Mam s tim docela problém - 1WU = 15 min,a kvota je "jen" 65.Mohli by zvýšit kvóty.Jak jste na tom vy?
Ano mas pravdu, jsem na tom uplne stejne. :) :) :)
Obrázek
Obrázek
Xenostellar
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od Xenostellar »

ChluER píše:Tak teď je to zase jinak.Velikost jednotek se nekolikrat zmenšila,tudíž i doba jejich výpočtu.Mam s tim docela problém - 1WU = 15 min,a kvota je "jen" 65.Mohli by zvýšit kvóty.Jak jste na tom vy?
No já jsem rád, když mi posílaj ty menší jednotky. Ty na mym stroji počítam jen šest hodin :lol:
morava
Nováček

Příspěvek od morava »

Tahle velikost jednotek je docela příjemná pro nasazení na slabé stanice, které by jinak mohly mít problémy s termínem odevzdání výsledku.
Škoda že scheduler není schopen podle rychlosti navracení spočítaných jednotek zvolit velkou nebo malou jednotku pro konkrétní počítač.
Takhle je dobré mít na silných strojích projekty dva pro snížení provozu sítě.
Xenostellar
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od Xenostellar »

No já myslim, že sheduller to pozná podle benchmarku. Mě totiž posílá vždycky jen ty menší.
TheBurn
Začatečník
Začatečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TheBurn »

Mel,..otazka je, co stanovi jako hranici ;]
JVc
Pokročilý
Pokročilý

Zeby Optimalizace ?

Příspěvek od JVc »

tento clovicek http://predictor.scripps.edu/show_host_ ... tid=116746 rozhodne musi mit nejakou optimalizaci protoze cpu ma o neco pomalejsi a pocita mu to zhruba 1.8x rychleji. jestli nekdo vite o nejake optimalizaci predictora dejte link at se toho spocita co nejvic :)
Kdo hleda, najde... ||| PC Gygabite 8I945PL-G Pentium D 805 2.66GHz - Bus Speed 533MHz - 2x512MB Dual DDRII 533MHz
Obrázek
Honza

Příspěvek od Honza »

A nema ten procesor nejak jinak taktovany? Souhlasi jeho benchmark s tim tvym?
JVc
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od JVc »

To je ale boinc ten ma prece vliv na credit a ne na rychlost pocitani
Jeho benchmark W. 1335.39 D. 2343.97 GenuineIntel Intel(R) Pentium(R) 4 CPU 2.53GHz CPU Time 2,861.84
Muj benchmark W. 1764 D. 3739 GenuineIntel Intel(R) Celeron(R) CPU 2.80GHz CPU Time 4,009.36
je to ta sama jednotka o kredit nejde ale samozrejme narokuje mensi kvuli te rychlosti
Kdo hleda, najde... ||| PC Gygabite 8I945PL-G Pentium D 805 2.66GHz - Bus Speed 533MHz - 2x512MB Dual DDRII 533MHz
Obrázek
Zamčeno