4.19vs4.25
Moderátoři: zdespi, Moderátoři
-
reALTom
- Pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
4.19vs4.25
Zkoušel jsem boinc(4.19) nasadit na pc v práci a proxyna vyhrála. Zatím to udělám tak, že doma stáhnu práci a pak zabalím celý adr. do raru a dostanu sem přes mail, na konci týdne zase zpět. Někdo tady psal, že ve verzi 4.19 je ohledně nastavení proxy nějakej bug, má cenu to zkusit s 4.25?
Koho zajímají kredity, tak je najde tady
- forest
- Kontaktovat uživatele:
Re: 4.19vs4.25
Já takhle nosím CPDN domůreALTom píše:Zkoušel jsem boinc(4.19) nasadit na pc v práci a proxyna vyhrála. Zatím to udělám tak, že doma stáhnu práci a pak zabalím celý adr. do raru a dostanu sem přes mail, na konci týdne zase zpět. Někdo tady psal, že ve verzi 4.19 je ohledně nastavení proxy nějakej bug, má cenu to zkusit s 4.25?
Když si stáhneš pár jednotek, tak máš na pár měsíců vystaráno
Toto je původní fórum Czech National Teamu, které se v listopadu 2006 přesunulo na tuto novou adresu.
-
reALTom
- Pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Re: 4.19vs4.25
Boinc jsem tam zatim nasadil na takovou podivnou mašinu, P3 450 Mhz. Jedna jednotka LHC tam trvá asi 32 hodin - nic moc. Ale lepsi nez koukat na 1% vytizenej procesor. A jeste otazka, kdyz nahodim boinc jako service, tak se to na win NT nahodi jeste pred nalogovanim uzivatele? PC bezi pres noc, ale v tomhle stavu, kdy ceka na prihlaseni.forest píše:Já takhle nosím CPDN domůreALTom píše:Zkoušel jsem boinc(4.19) nasadit na pc v práci a proxyna vyhrála. Zatím to udělám tak, že doma stáhnu práci a pak zabalím celý adr. do raru a dostanu sem přes mail, na konci týdne zase zpět. Někdo tady psal, že ve verzi 4.19 je ohledně nastavení proxy nějakej bug, má cenu to zkusit s 4.25?![]()
Když si stáhneš pár jednotek, tak máš na pár měsíců vystaráno
screensaver
Hjustne mame problem,
upgradoval jsem klienta z 4.19 na 4.25 a prestal mi fachat screensaver, misto hvezdny koule mam cernou obrazovku (pocitam einstaina).....
mozna za to muze grafika Gecube 9550XT 128MB, donedavna nesnasela directx 9 (respektive directx 3D), novy ovladace to zlepsily ale obcas zablbne.
4.19 mi vubec nedelal potize.
Musacek
upgradoval jsem klienta z 4.19 na 4.25 a prestal mi fachat screensaver, misto hvezdny koule mam cernou obrazovku (pocitam einstaina).....
mozna za to muze grafika Gecube 9550XT 128MB, donedavna nesnasela directx 9 (respektive directx 3D), novy ovladace to zlepsily ale obcas zablbne.
Musacek
-
reALTom
- Pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Re: screensaver
Slysime, nasli jsme reseni. Okamzite deaktivujte sreensaver, zjistili jsme ze tim odstranite problem a navic zvysite efektivitu "letu".Musacek píše:Hjustne mame problem,
Musacek
-
Musacek napsal
to jsem samozrejmne udelal ale mne se ten screensaver libi tak bych byl rad habi mi fachal.... a mnel by fachat....
a pokud u 4.19 fachal a u 4.25 nefacha tak je to bug a mnel by byt odstranen ne???
a screensaver nezdrzuje vypocet pac mam HT masinu a pro vypocet pres den pouzivam jen jeden virtualni procesor (viz tema nastaveni den/noc)
a pokud u 4.19 fachal a u 4.25 nefacha tak je to bug a mnel by byt odstranen ne???
a screensaver nezdrzuje vypocet pac mam HT masinu a pro vypocet pres den pouzivam jen jeden virtualni procesor (viz tema nastaveni den/noc)
-
reALTom
- Pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
To je právě to, že poslední ofiko verze je 4.19 a tak se v tech 4.2x nic nezaručuje. Mužes zkusit screensaver nejakyho jinyho projektu, co to udela. Jen nevim ktery jsou OpenGL a ktery DX.Anonymous píše:to jsem samozrejmne udelal ale mne se ten screensaver libi tak bych byl rad habi mi fachal.... a mnel by fachat....