4.19vs4.25

Smetiště aneb propadliště dějin pro neaktuální příspěvky. Po pár dnech bude ručně smazáno, pokud nebudou hlasy pro zachovaní

Moderátoři: zdespi, Moderátoři

Zamčeno
reALTom
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

4.19vs4.25

Příspěvek od reALTom »

Zkoušel jsem boinc(4.19) nasadit na pc v práci a proxyna vyhrála. Zatím to udělám tak, že doma stáhnu práci a pak zabalím celý adr. do raru a dostanu sem přes mail, na konci týdne zase zpět. Někdo tady psal, že ve verzi 4.19 je ohledně nastavení proxy nějakej bug, má cenu to zkusit s 4.25?
Koho zajímají kredity, tak je najde tady:)
Howard
Expert
Expert
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Howard »

zkus to :-)
Have you tried to turn it off and on again?
reALTom
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od reALTom »

Howard píše:zkus to :-)
Dík... :lol: :lol: :lol:
forest
Kontaktovat uživatele:

Re: 4.19vs4.25

Příspěvek od forest »

reALTom píše:Zkoušel jsem boinc(4.19) nasadit na pc v práci a proxyna vyhrála. Zatím to udělám tak, že doma stáhnu práci a pak zabalím celý adr. do raru a dostanu sem přes mail, na konci týdne zase zpět. Někdo tady psal, že ve verzi 4.19 je ohledně nastavení proxy nějakej bug, má cenu to zkusit s 4.25?
Já takhle nosím CPDN domů :lol:
Když si stáhneš pár jednotek, tak máš na pár měsíců vystaráno :wink:
Toto je původní fórum Czech National Teamu, které se v listopadu 2006 přesunulo na tuto novou adresu.
reALTom
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Re: 4.19vs4.25

Příspěvek od reALTom »

forest píše:
reALTom píše:Zkoušel jsem boinc(4.19) nasadit na pc v práci a proxyna vyhrála. Zatím to udělám tak, že doma stáhnu práci a pak zabalím celý adr. do raru a dostanu sem přes mail, na konci týdne zase zpět. Někdo tady psal, že ve verzi 4.19 je ohledně nastavení proxy nějakej bug, má cenu to zkusit s 4.25?
Já takhle nosím CPDN domů :lol:
Když si stáhneš pár jednotek, tak máš na pár měsíců vystaráno :wink:
Boinc jsem tam zatim nasadil na takovou podivnou mašinu, P3 450 Mhz. Jedna jednotka LHC tam trvá asi 32 hodin - nic moc. Ale lepsi nez koukat na 1% vytizenej procesor. A jeste otazka, kdyz nahodim boinc jako service, tak se to na win NT nahodi jeste pred nalogovanim uzivatele? PC bezi pres noc, ale v tomhle stavu, kdy ceka na prihlaseni.
Howard
Expert
Expert
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Howard »

Bezi-li jako service, pak bezi furt, nema to vztah na prihlasenyho uzivatele, i kdyby to bezelo pod tvym username.
Have you tried to turn it off and on again?
Musacek
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

screensaver

Příspěvek od Musacek »

Hjustne mame problem,
upgradoval jsem klienta z 4.19 na 4.25 a prestal mi fachat screensaver, misto hvezdny koule mam cernou obrazovku (pocitam einstaina).....
mozna za to muze grafika Gecube 9550XT 128MB, donedavna nesnasela directx 9 (respektive directx 3D), novy ovladace to zlepsily ale obcas zablbne.
4.19 mi vubec nedelal potize.

Musacek
reALTom
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Re: screensaver

Příspěvek od reALTom »

Musacek píše:Hjustne mame problem,
upgradoval jsem klienta z 4.19 na 4.25 a prestal mi fachat screensaver, misto hvezdny koule mam cernou obrazovku (pocitam einstaina).....
mozna za to muze grafika Gecube 9550XT 128MB, donedavna nesnasela directx 9 (respektive directx 3D), novy ovladace to zlepsily ale obcas zablbne.
4.19 mi vubec nedelal potize.

Musacek
Slysime, nasli jsme reseni. Okamzite deaktivujte sreensaver, zjistili jsme ze tim odstranite problem a navic zvysite efektivitu "letu". :lol:
Musacek napsal

Příspěvek od Musacek napsal »

to jsem samozrejmne udelal ale mne se ten screensaver libi tak bych byl rad habi mi fachal.... a mnel by fachat....
a pokud u 4.19 fachal a u 4.25 nefacha tak je to bug a mnel by byt odstranen ne???

a screensaver nezdrzuje vypocet pac mam HT masinu a pro vypocet pres den pouzivam jen jeden virtualni procesor (viz tema nastaveni den/noc)
reALTom
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od reALTom »

Anonymous píše:to jsem samozrejmne udelal ale mne se ten screensaver libi tak bych byl rad habi mi fachal.... a mnel by fachat....
a pokud u 4.19 fachal a u 4.25 nefacha tak je to bug a mnel by byt odstranen ne???

a screensaver nezdrzuje vypocet pac mam HT masinu a pro vypocet pres den pouzivam jen jeden virtualni procesor (viz tema nastaveni den/noc)
To je právě to, že poslední ofiko verze je 4.19 a tak se v tech 4.2x nic nezaručuje. Mužes zkusit screensaver nejakyho jinyho projektu, co to udela. Jen nevim ktery jsou OpenGL a ktery DX.
Musacek
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Musacek »

ale ATI Radeon 9550XT by mnel umet OpenGL ne???
reALTom
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od reALTom »

Samozrejme ze jo. Ale potrebujes zjisit, jestli to je problem einsteina, DX nebo OGL.
Honza

Příspěvek od Honza »

Zkousel jsi:
Aktualni ovladace na grafiku?
Update BIOSu VGA karty?
BOINC 4.26. 4.27 nebo dev verzi?

Pokud si dobre pamatuji, CPDN je OpenGL.
Musacek
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Musacek »

1) mam nejaktualnejsi ovladace
2) gecube je svinska firma takze novou verzi biosu nemuzu najit, bios zakladni desky upgradovan na nejnovejsi verzi
3) zkusil jsem 4.26
4) pocitam einstaina

na 4.19 to behalo tak proc to nebeha na 4.25 a 4.26 a ani 4.67(4.66)
tak se vracim k 4.19
Zamčeno