Jak přenést výpočty na PC, které není připojeno na internet?

Obecná diskuse týkající se systému BOINC

Moderátoři: zdespi, Moderátoři

Krtek
Nováček

Příspěvek od Krtek »

No ono cokoliv live by bylo hezký ale zapomínáte na jednu věc.... Na tom počítači musí taky člově pracovat s datama co má na síti/disku atd a s nainstalovanejma programama... Takže Live cokoliv ne ééé
Už se mi ale pvedlo podle IE vypátrat nějaký to nastavení domény a už jsem online i tam, takže celkem pohoda. Spíš mně štve, že vidim doma staženej projekt na třeba SIMAP a ten v práci ho nestahne, pokaždý odkládá komunikaci až nic. Nebo Proteins home. K tomu teď nedonutim žádnej z kompů (2 doma + jeden v rachotě) aby něco stahnul a dělal :? Snad jedinej spolehlivej je Tanpaku a Climate páč je dlouhodobej. I tu blbou rosetu teď nemůžu donutit arbajtit. Občas pomůže na danym kompu resetovat projekt nebo ho zrušit a znovu se k němu připojit ale celkem to je otravný. Je to normální stav ? Já bych si rád časem pod stolem složil výpočetní farmičku z notesů, tak bych nerad zjistil, že jich půlka nepošlape nebo že kolem toho budu lítat jak debil.
vejpuste
BOINC Guru
BOINC Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od vejpuste »

2 Krtek : Zalezi jakou mas nastavenou zasobu prace a kolik prace mas stazeno.
Pokud by's mel BoincStudio a jeho boinc core, tak si muzes nastavit, ktery projekt je zalozni a ten by si stahnul praci jenom kdyz jinou nema.
Nejspis bude problem, ze pocitac ma dost prace, tak proc by si stahoval dalsi. Musi pocitat tak, aby stihl dopocitat do deadline.
Nejlepsi je mit na jednom pocitaci aktivni 1-2 pojekty a ostatni jako Backup. Zasobu nastavenou aspon na 2 dny. Pak mas velkou pravdepodobnost, ze nasuchu nezustanou.
Jinak pokud budes mit casem farmu, tak ji muzes spravovat a sledovat treba jako ja - pomoci boinc_cmd a scriptu, ktery okoukne pocitace, zkontroluje ze maji praci, ze nemaji jednotky po deadline a ze vse jede. V pripade pochybnosti posle mail a ja to muzu vyresit.
Farmareni zdar
Libor
Odpovědět