e@h - odpad 1

Smetiště aneb propadliště dějin pro neaktuální příspěvky. Po pár dnech bude ručně smazáno, pokud nebudou hlasy pro zachovaní

Moderátoři: zdespi, Moderátoři

Duha
Začatečník
Začatečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Duha »

Co koukám na ten graf, S6 začne na přelomu 2008/2009, někdy kolem roku 2010 začne "Advanced LIGO"
Honza

Příspěvek od Honza »

Chtel jsem se na ten text poradne podivat, ale bohuzel je server nedostupny :(
Higgi
BOINC Guru
BOINC Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Higgi »

E@H píše:Einstein@Home is temporarily shut down to reconfigure the database and replace the fileserver hardware. We expect to be back online by 23:00 Dec 21 UTC.
Please try again later.
E@H je dočasně vypnutý kvůli rokonfiguraci databáze a výměně hardwaru serveru. Očekávají, že budou online dnes v 11 večer.
Není důležité jak rychle počítáte, ale to, že počítáte.

Honza

Příspěvek od Honza »

Projekt bude zase na chvilku off (mezi 20-22 hod) a budou pridavat pamet...upgrade z 24GB na 32GB :wink:
dejvidek
Administrator
Administrator
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dejvidek »

Velmi zajímavé informace! Díky za ně! Nalinkuju to z home page.
dejv
Vodnyk
Nováček

Příspěvek od Vodnyk »

Mam problemy s pripojenim k projektu (ruzne chybove hlasky) mate nekdo tuseni co se stalo? Resp. je to u me nebo u nich?

EDIT:Jen co jsem to dopsal mi to zase natahlo dve kratke jednotky, ale od peti rana a cele vcerejsi odpoledne mi to hlasilo: project is down, prip. ze se nemuze pripojit.
PavolR
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od PavolR »

Vcera mel projekt malou odstavku, asi 2 hodiny. Ale ted by to melo byt jiz v poradku. :)
Obrázek
Obrázek
LiborA
BOINC Guru
BOINC Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od LiborA »

Včera jsem měl vůbec problémy s připojováním k tomuto projektu, takže se mi běžně stávalo, že jsem dopočítal jednotku a nestáhl novou a vždycky jsem to zaregistroval až po několika desítkách minut - tolik promarněného výpočetního času :(
(jestli to nebude tím, že usilovně stahuji přednášky z AVC centra sillikon hilu :) )
Bubak
BOINC Guru
BOINC Guru

Příspěvek od Bubak »

LiborA píše:Včera jsem měl vůbec problémy s připojováním k tomuto projektu, takže se mi běžně stávalo, že jsem dopočítal jednotku a nestáhl novou a vždycky jsem to zaregistroval až po několika desítkách minut - tolik promarněného výpočetního času :(
(jestli to nebude tím, že usilovně stahuji přednášky z AVC centra sillikon hilu :) )
Spis bych si tipnul, ze file server a scheduler nestiha, kdyz ted posilaji kratke WU. Co si nastavit delsi zasobu WU?
On obcas nestiha ani transitioner a purger, aspon podle server statusu. Pokud uz jsou v zasobe jen kratke WU (osobne uz jsem par dnu zadnou jinou nedostal), tak to bude dalsich 14 dnu peknej zahul pro servery i konektivitu.
Vodnyk
Nováček

Příspěvek od Vodnyk »

Bubak píše:Co si nastavit delsi zasobu WU?
Vim ze tento dotaz asi patri jinam, ale tak neak na prvni pohled jsem to nenasel. Jak si nastavuji kolik toho ma natahat?
Mr4k
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Mr4k »

Vodnyk: viz nastaveni projektu
Naposledy upravil(a) Mr4k dne stř pro 27, 2006 2:04 pm, celkem upraveno 1 x.
Statistiky
Intel Core 2 Quad Q9300, 8GB RAM, Vista Home Premium x64
AMD Athlon 64 X2 4200+, 3GB RAM, Vista Home Premium
Intel Pentium 4 2,4GHz (800MHz FSB), 512MB RAM, XP SP2
betr
Začatečník
Začatečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od betr »

Vodnyk píše:
Bubak píše:Co si nastavit delsi zasobu WU?
Vim ze tento dotaz asi patri jinam, ale tak neak na prvni pohled jsem to nenasel. Jak si nastavuji kolik toho ma natahat?
V BM kliknes na Vas ucet - Preferences - General preferences - Network usage - Connect to network about every
Vodnyk
Nováček

Příspěvek od Vodnyk »

Diky. To jsem tam videl, jenom jsem si to nespojil s mnozstvim jednotek... :oops:
pcman
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od pcman »

Presne stejny problem jsem mel taky :-) Vubec me nenapadlo, ze to
souvisi s WUs cache. Je to dost matouci a mozna by nebylo na skodu
nazvat to nejak jinak :-) Treba WUs cache :-D V jednoduchosti je sila.
Garbaty John
Nováček

Příspěvek od Garbaty John »

Bubak píše:Spis bych si tipnul, ze file server a scheduler nestiha, kdyz ted posilaji kratke WU. Co si nastavit delsi zasobu WU?
On obcas nestiha ani transitioner a purger, aspon podle server statusu. Pokud uz jsou v zasobe jen kratke WU (osobne uz jsem par dnu zadnou jinou nedostal), tak to bude dalsich 14 dnu peknej zahul pro servery i konektivitu.
Ano mě už asi 2 týdny (možná i více) chodí jenom krátké jednotky. A pokud jsou výpadky, tak téměř vždycky je to sheduler.
A myslím že to bude ještě horší protože se hodně za poslední dobu zvýšil Floating Point Speed. Nezapojil zase někdo nějakou skupinu počítačů?
Krásně je to vidět na grafu který tu ukazoval Bubák - Percent Per Day. Neustále to vzrůstá.

EDIT:Nedávno jsem stahoval jednotky i když sheduler byl mimo provoz. A poslalo mi to asi 7 - 8 jednotek ale každou z jiné série. No a to potom byla velká kopa dat, přes 100 MB. Ještě že mám datově neomezené připojení.
Zamčeno