e@h - odpad 1
Moderátoři: zdespi, Moderátoři
- Higgi
- BOINC Guru

- Kontaktovat uživatele:
E@H je dočasně vypnutý kvůli rokonfiguraci databáze a výměně hardwaru serveru. Očekávají, že budou online dnes v 11 večer.E@H píše:Einstein@Home is temporarily shut down to reconfigure the database and replace the fileserver hardware. We expect to be back online by 23:00 Dec 21 UTC.
Please try again later.
Není důležité jak rychle počítáte, ale to, že počítáte.
- LiborA
- BOINC Guru

- Kontaktovat uživatele:
Včera jsem měl vůbec problémy s připojováním k tomuto projektu, takže se mi běžně stávalo, že jsem dopočítal jednotku a nestáhl novou a vždycky jsem to zaregistroval až po několika desítkách minut - tolik promarněného výpočetního času 
(jestli to nebude tím, že usilovně stahuji přednášky z AVC centra sillikon hilu
)
(jestli to nebude tím, že usilovně stahuji přednášky z AVC centra sillikon hilu
Moje statistika: http://boinc.mundayweb.com/one/stats.ph ... :6082/.png
Spis bych si tipnul, ze file server a scheduler nestiha, kdyz ted posilaji kratke WU. Co si nastavit delsi zasobu WU?LiborA píše:Včera jsem měl vůbec problémy s připojováním k tomuto projektu, takže se mi běžně stávalo, že jsem dopočítal jednotku a nestáhl novou a vždycky jsem to zaregistroval až po několika desítkách minut - tolik promarněného výpočetního času
(jestli to nebude tím, že usilovně stahuji přednášky z AVC centra sillikon hilu)
On obcas nestiha ani transitioner a purger, aspon podle server statusu. Pokud uz jsou v zasobe jen kratke WU (osobne uz jsem par dnu zadnou jinou nedostal), tak to bude dalsich 14 dnu peknej zahul pro servery i konektivitu.
Private (old) + CCU stats.
Vodnyk: viz nastaveni projektu
Naposledy upravil(a) Mr4k dne stř pro 27, 2006 2:04 pm, celkem upraveno 1 x.
Statistiky
Intel Core 2 Quad Q9300, 8GB RAM, Vista Home Premium x64
AMD Athlon 64 X2 4200+, 3GB RAM, Vista Home Premium
Intel Pentium 4 2,4GHz (800MHz FSB), 512MB RAM, XP SP2
Intel Core 2 Quad Q9300, 8GB RAM, Vista Home Premium x64
AMD Athlon 64 X2 4200+, 3GB RAM, Vista Home Premium
Intel Pentium 4 2,4GHz (800MHz FSB), 512MB RAM, XP SP2
- Garbaty John
- Nováček
Ano mě už asi 2 týdny (možná i více) chodí jenom krátké jednotky. A pokud jsou výpadky, tak téměř vždycky je to sheduler.Bubak píše:Spis bych si tipnul, ze file server a scheduler nestiha, kdyz ted posilaji kratke WU. Co si nastavit delsi zasobu WU?
On obcas nestiha ani transitioner a purger, aspon podle server statusu. Pokud uz jsou v zasobe jen kratke WU (osobne uz jsem par dnu zadnou jinou nedostal), tak to bude dalsich 14 dnu peknej zahul pro servery i konektivitu.
A myslím že to bude ještě horší protože se hodně za poslední dobu zvýšil Floating Point Speed. Nezapojil zase někdo nějakou skupinu počítačů?
Krásně je to vidět na grafu který tu ukazoval Bubák - Percent Per Day. Neustále to vzrůstá.
EDIT:Nedávno jsem stahoval jednotky i když sheduler byl mimo provoz. A poslalo mi to asi 7 - 8 jednotek ale každou z jiné série. No a to potom byla velká kopa dat, přes 100 MB. Ještě že mám datově neomezené připojení.