Jakmile to tam bude, můžem tenhle dred uzavřít
Nenápadné rozdělení CNT
Moderátoři: zdespi, Moderátoři
-
Xenostellar
- Pokročilý

Dejve, vždyť už jsem tu ten odstavec X krát napsal. Nemusí to být přece žádný oficiální prohlášení. Jde čistě o tu informativní hodnotu. Vyber to který se ti nejvíc líbí a dej to tam. Nikdo nebyl zásadně proti, tak co k tomu ještě potřebuješ? Případně to tam dejte někdo jinej, kdo tam máte přístup.
- LiborA
- BOINC Guru

- Kontaktovat uživatele:
SouhlasímXenostellar píše:Dejve, vždyť už jsem tu ten odstavec X krát napsal. Nemusí to být přece žádný oficiální prohlášení. Jde čistě o tu informativní hodnotu. Vyber to který se ti nejvíc líbí a dej to tam. Nikdo nebyl zásadně proti, tak co k tomu ještě potřebuješ? Případně to tam dejte někdo jinej, kdo tam máte přístup.
Nebyl jsem asi dva dny na forech, protoze proste nebyl cas...
Po obede jsem si vytiskl thread a behem cest si jej precetl - uvadejte prosim citace s mirou.
Kazdy soudny clovek musi videt, ze "predani" probihalo vselijak, jenom ne "normalne".
K vetsine formulaci jste se vyjadrily...snad jen doplnim jedno z mnoha prikrasleni: forest hesla Miiichalovi neposlal. Poslal mu totiz pouze zaheslovane soubory, ve kterych hesla udajne byla (a hesla k heslum by sdelil po podepsani smlouvy). Alespon tak jsem to slysel.
Zaver je stale stejny: exkluzivni vlastneni vseho bez ohledu na kohokoli v tymu; nikdo neni dost duveryhodny, aby se na vedeni tymu podilel. Zde jsem stejne jako Xenostelalr chtel, aby se o zmene informovalo. Stejne tak to budu chtit na forestove webu, protoze jsem presvedcen, ze clenove by minimalne o zmene - nebo lepe o fungovani tymu - meli vedet.
Na homepage jsem dal zneni, o kterem se diskutovalo. Prepsal jsem jej s diakritikou a trochu upravil.
Take jsem lehce upravil vetu za tim...protoze nedavala smysl (Tento web [doplneno puvodne] vznikl...) a reformuloval zbytek vety, aby byla vice cesky a lepe se cetla.
Tim je snad splnen ucel tohoto threadu - informovat cleny o dost zasadni zmene, ktera se stala. Tedy alespon tech par, kteri se kouknout na homepage.
EDIT: koukam, ze nez jsem to tam dal, uz to je opet urgovane
Po obede jsem si vytiskl thread a behem cest si jej precetl - uvadejte prosim citace s mirou.
Kazdy soudny clovek musi videt, ze "predani" probihalo vselijak, jenom ne "normalne".
K vetsine formulaci jste se vyjadrily...snad jen doplnim jedno z mnoha prikrasleni: forest hesla Miiichalovi neposlal. Poslal mu totiz pouze zaheslovane soubory, ve kterych hesla udajne byla (a hesla k heslum by sdelil po podepsani smlouvy). Alespon tak jsem to slysel.
Zaver je stale stejny: exkluzivni vlastneni vseho bez ohledu na kohokoli v tymu; nikdo neni dost duveryhodny, aby se na vedeni tymu podilel. Zde jsem stejne jako Xenostelalr chtel, aby se o zmene informovalo. Stejne tak to budu chtit na forestove webu, protoze jsem presvedcen, ze clenove by minimalne o zmene - nebo lepe o fungovani tymu - meli vedet.
Na homepage jsem dal zneni, o kterem se diskutovalo. Prepsal jsem jej s diakritikou a trochu upravil.
Take jsem lehce upravil vetu za tim...protoze nedavala smysl (Tento web [doplneno puvodne] vznikl...) a reformuloval zbytek vety, aby byla vice cesky a lepe se cetla.
Tim je snad splnen ucel tohoto threadu - informovat cleny o dost zasadni zmene, ktera se stala. Tedy alespon tech par, kteri se kouknout na homepage.
EDIT: koukam, ze nez jsem to tam dal, uz to je opet urgovane
-
Xenostellar
- Pokročilý

- dejvidek
- Administrator

- Kontaktovat uživatele:
Forde tohle je opět jen a jen jeho vizitka, že maže ty co se mu nehodí do jeho krámu. Někdo hraje fér hru, někdo se chová jako malej blbeček a hraje si poloboha, tedy pokud s něčím nesouhlasím, tak to smažu, jak jednoduché. Tady to naštěstí mazat nemůže. Mě napadlo, co zopáknout Beskydy? Čas plánovat jarní slezinuFordPrefect píše:Tohle neni technicky mozne. Forest totiz maze uzivatele, kteri se mu nehodi do kramu vcetne jijich prispevkudejvidek píše:Nakonec jen jednu prosbu, pokud hodláte "diskutovat" (no to moc diskuse nebude) s forestem co, kdo, jak, proč, pokud, až potom .... atd. přesuňte to třeba na jeho fórum
dejv
- forest
- Kontaktovat uživatele:
Co to tu prácáte. Není pravdou že mažu nějaké členy co se mně nehodí. Příspěvků jsem pár smazal, ale jen takové co měli reklamní obsah a také 2 urážlivé, které dle pravidel fóra na něm nemají co dělat.dejvidek píše:Forde tohle je opět jen a jen jeho vizitka, že maže ty co se mu nehodí do jeho krámu. Někdo hraje fér hru, někdo se chová jako malej blbeček a hraje si poloboha, tedy pokud s něčím nesouhlasím, tak to smažu, jak jednoduché. Tady to naštěstí mazat nemůže. Mě napadlo, co zopáknout Beskydy? Čas plánovat jarní slezinuFordPrefect píše:Tohle neni technicky mozne. Forest totiz maze uzivatele, kteri se mu nehodi do kramu vcetne jijich prispevkudejvidek píše:Nakonec jen jednu prosbu, pokud hodláte "diskutovat" (no to moc diskuse nebude) s forestem co, kdo, jak, proč, pokud, až potom .... atd. přesuňte to třeba na jeho fórum
dejv
Toto je původní fórum Czech National Teamu, které se v listopadu 2006 přesunulo na tuto novou adresu.
-
PavolR
- Kontaktovat uživatele:
Ale no, vzdyt mazes a upravujes i podpisy podle seba. Kdyz jsem do podpisu napsal: "CNT si privlastnil Forest, kez by pravdive o tom informoval sve ovecky." tak jsi to jednoduse smazal. a odpovedel jsi: "V pořádku to je, urážlivé příspěvky a podpisy sem prostě nepatří, pokud se takto chceš projevovat, tak prosím na jiném fóru. Můžeš třeba na starém fóru CNT (nyní boinc.cz), to je podobných příspěvků už rok plné. "Dodnes jsem nepochopil, co je na tom urazlive. Misto toho, abys to zduvodnil, tak sam urazis. Takze, kdo placa? Dale to jiz komentovat neminim.
Naposledy upravil(a) PavolR dne pát pro 22, 2006 8:53 am, celkem upraveno 1 x.
- azor666
- Moderátor II

- Kontaktovat uživatele:
2Forest: Škoda, že jsi nezůstal u cenzurování vlastních citací. To alespoň bzlo zábavné.
Správu původního CNT si přivlasnil forest a podniká s ním na své soukromé doméně jinde.
CZ BOINC WIKI
CZ BOINC WIKI
- FordPrefect
- BOINC Guru

- Kontaktovat uživatele:
Muj prispevek forest take smazal, ackoli treba Pepino, ktery byva dostatecne objektivni, nevidel duvod smazani, nebyla v nem zadna vulgarita atp. Psal jsem ti, ze vlastnik tymu-webu-fora nemuze byt principielne zaroven dobry moderator, protoze je angazovany. Je to nicmene pravo vlastnika, ktere se mu muze vratit i s uroky, coz jsem take psal. Ted je jenom otazka, jaka ze bude pro foresta urokova sazba?
A ze nikdo neprojevil zajem o moderatorstvi? Stejne jako neni nikdo, kdo by podepsal smlouvu, kterou nikdo nechce? Cimpak to asi bude?
A ze nikdo neprojevil zajem o moderatorstvi? Stejne jako neni nikdo, kdo by podepsal smlouvu, kterou nikdo nechce? Cimpak to asi bude?
2 forest:
1. Na nasem foru si kazdy NASTESTI muze placat co chce (i kdyz se z toho chudak dejv nekdy v noci odkopava
). Neboj, tobe ucet i s tvcji reklamou nikdo nesmaze.
2. Pokud se ti to nelibi, tak sem nelez a praskej si bicem nad svymi oveckami na TVEM SOUKROMEM webu a "foru".
3. Slovo "prispevek" je rodu muzskeho a sklonuje se podle vzoru "hrad", takze ne "měli", ale "měly". To bys snad uz ve svem veku mohl zvladnout, vzdyt se to bere v treti tride...
4. Jak uz jsem to tady jednou psal, nevite nekdo nahodou, kdo se tady stydi za svoji identitu a od jiste doby se sem prihlasuje jako skrytej user
Je zajimave, ze pred mesicem a pul to tak nebyvalo... Hmm, jak rika Ford, asi to bude Jezisek 
1. Na nasem foru si kazdy NASTESTI muze placat co chce (i kdyz se z toho chudak dejv nekdy v noci odkopava
2. Pokud se ti to nelibi, tak sem nelez a praskej si bicem nad svymi oveckami na TVEM SOUKROMEM webu a "foru".
3. Slovo "prispevek" je rodu muzskeho a sklonuje se podle vzoru "hrad", takze ne "měli", ale "měly". To bys snad uz ve svem veku mohl zvladnout, vzdyt se to bere v treti tride...
4. Jak uz jsem to tady jednou psal, nevite nekdo nahodou, kdo se tady stydi za svoji identitu a od jiste doby se sem prihlasuje jako skrytej user
- forest
- Kontaktovat uživatele:
Podpis mně byl zde také editován a dříve i některým dalším, to je v pravomoci admina a není to nic nenotrmálního.
Boshovi jsem účet nemazal, nevím jak jsi na to Forde přišel. Nemám pro to jediný důvod.
Boshovi jsem účet nemazal, nevím jak jsi na to Forde přišel. Nemám pro to jediný důvod.
Toto je původní fórum Czech National Teamu, které se v listopadu 2006 přesunulo na tuto novou adresu.
- FordPrefect
- BOINC Guru

- Kontaktovat uživatele:
http://shafa.finn.cz/Image1.png
a tesne po prosbe aby zbytecne nevyvolavel emoce
http://shafa.finn.cz/Image2.png
Ten ucet jsem videl. Nebyl zrovna z tech co neprovokuji, ale ucet to byl.
a tesne po prosbe aby zbytecne nevyvolavel emoce
http://shafa.finn.cz/Image2.png
Ten ucet jsem videl. Nebyl zrovna z tech co neprovokuji, ale ucet to byl.
If someone asked me to choose between Metallica and Megadeth, I would say SLAYER...