Nenápadné rozdělení CNT

Diskuse týkající se boinc.cz

Moderátoři: zdespi, Moderátoři

Odpovědět
Xenostellar
Pokročilý
Pokročilý

Nenápadné rozdělení CNT

Příspěvek od Xenostellar »

Panove a damy,
Boinc uz pocitam hodne dlouho, v CNT jsem od jeho zalozeni. Kdysi jsem byl fanda CNT a vsechno jsem sledoval, ale pak prislo obdobi kdy jsem pocital ale o vic jsem se nestaral. Toto forum jsem opet zacal cist asi pred dvema mesici, kdyz jsem si koupil novy pocitac a z pochopitelnych duvodu se o BOINC zacal zas vic zajimat :-) Ted ho ctu temer kazdy den. Az dnes jsem si ale vsiml ze tu v obdobi meho nezajmu probehla revoluce. Automaticky jsem se vzdy koukal na http://www.boinc.cz, ale nenapadlo me ze je to od jiste doby stranka jineho tymu nez za ktery pocitam. Sice uz jsem se parkrat predtim divil proc jsme najednou tak poklesli ve statistikach ale nejak jsem to neresil. Stydim se za to ze mi to nedoslo :oops:
Dukladne jsem tedy procet forum a nasbiral jsem informace o tom co se tu vlastne stalo. Uprimne receno, mel jsem CNT rad. Rad nosim cepici i tricko s jeho logem, ale s nazory a se zpusobem chovani jeho predstavitelu se ztotoznit nemuzu. Prestupuji tedy ve vsech projektech k boinc.cz.

Co tim chtel basník vlastne rici?
Zcela jiste nejsem sam, kdo si nejake zmeny v tymu nevsiml. Myslim ze spousta lidi z CNT by rada presla k boinc.cz kdyby toto vedela. Proto bych navrhoval dat na hlavni stranku nejake nove logo, pripadne i lehce pozmenit design, aby bylo jasne ze se neco zmenilo a umistit nekam viditelny odkaz na strucne vysvetleni co se stalo. Chceme preci vice clenu, nebo ne? :roll:

PS: Samozrejme chapu, ze jde hlavne o vypocty a teamy jsou jen takova sranda kolem :lol:
dejvidek
Administrator
Administrator
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dejvidek »

Není problém sepsat nějaké společné vyjádření, proč najednou boinc.cz a ne CNT, v bodech sem to napsal zde, ale nechci dávat na home page odkaz na moje vyjádření, přišlo by mi to nefér. Pokud se sepíše nějaké vyjádření více lidí, nemám s tím problém ho podpořit a tak lidem dát vědět jak a proč se situace taková.
dejv
PS. Svojí verzi jak to bylo má i někdo, kdo upravoval wiki. :)
PavolR
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od PavolR »

Tak jsem do wiki doplnil puvodni text. Bohuzel se tam objevila moje IP adresa, nebot jsem se zapomnel prihlasit. Tymto se omlouvam. :oops: :oops: :oops:
Obrázek
Obrázek
pcman
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Re: Nenápadné rozdělení CNT

Příspěvek od pcman »

Xenostellar píše: ... ale s nazory a se zpusobem chovani jeho predstavitelu se ztotoznit nemuzu...
Nebylo by presnejsi rici

... s nazory a zpusobem chovani jeho predstavitele se ztotoznit nemuzu ... ;-)

Pcman

PS: Taky mi nejakou dobu trvalo, nez jsem prisel na to, se vlastne deje a kdo
za tim doopravdy vezi.
LiborA
BOINC Guru
BOINC Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od LiborA »

Mám několik podnětů:

1. doplnit alespoň text o rozdělnení CNT na CNT a boinc.cz (viz text ve wiki) i na úvodní stránku http://www.boinc.cz
2. do WIKI doplnit do seznamu českých týmů i boinc.cz (teoreticky jsem se o to pokusil, ale nepřišel jsem na to jak :cry: )
Honza

Příspěvek od Honza »

ad 1. forest na svem webu redukoval i informaci o tom, jak vubec CNT vznikl - asi ve snaze vyhnout se citlivemu tematu. Trochu jsem dopoledne provetral jeho forum a nasel pouze sliby o tom, ze co bude az bude. Azor se ptal na nejaky posun, ale zadny patrny neni videt.
Tedy bod 1 zni hezky, ale musi k nemu byt vule. A ze forest mi psal, ze uz ma historii tymu sepsanou je nyni jeste vice jalova, nez kdyz jsem mu rikal, ze pokud neni publikovana jako by nebyla.

ad 2. Jasne, go ahead :wink:
Xenostellar
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od Xenostellar »

dejvidek píše:Není problém sepsat nějaké společné vyjádření, proč najednou boinc.cz a ne CNT, v bodech sem to napsal zde, ale nechci dávat na home page odkaz na moje vyjádření, přišlo by mi to nefér. Pokud se sepíše nějaké vyjádření více lidí, nemám s tím problém ho podpořit a tak lidem dát vědět jak a proč se situace taková.
dejv
PS. Svojí verzi jak to bylo má i někdo, kdo upravoval wiki. :)
Ta vyjádření na wiki jsou sice jiná, ale obsahově jsou téměř ekvivalentní. Nějaký takový odstaveček nebo odkaz na něj by tam klidně moh být. Chápu že tam nechceš dávat svoje vyjádření, nicméně bysme o něm mohli nechat hlasovat a pokud by s ním většina souhlasila, tak by se dalo prezentovat jako vyjádření celého týmu.
Případně by sme mohli dát dohromady třeba tři verze a hlasovat o nich.

pcman: Přesnější by to asi bylo, je fakt že hlavní představitel je jen jeden :-)
Miiichal
Banánová odměna
Banánová odměna

Příspěvek od Miiichal »

Honza píše:ad 1. forest na svem webu redukoval i informaci o tom, jak vubec CNT vznikl - asi ve snaze vyhnout se citlivemu tematu. Trochu jsem dopoledne provetral jeho forum a nasel pouze sliby o tom, ze co bude az bude. Azor se ptal na nejaky posun, ale zadny patrny neni videt.
Tedy bod 1 zni hezky, ale musi k nemu byt vule. A ze forest mi psal, ze uz ma historii tymu sepsanou je nyni jeste vice jalova, nez kdyz jsem mu rikal, ze pokud neni publikovana jako by nebyla.
Nezapomente tady o tom zase pul roku vest flamesy
Obrázek
FordPrefect
BOINC Guru
BOINC Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od FordPrefect »

Miiichal píše:Nezapomente tady o tom zase pul roku vest flamesy
Neboj, nezapomeneme :wink:
vyzkumnik
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od vyzkumnik »

+1 post
Darkmoor
Začatečník
Začatečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Darkmoor »

To nenápadné fakt sedí, taky nemám poslední dobu moc času tak sem to nezaznamenal. Ze začátku sem sledoval spory s Forestem, ale časem mě to unavilo a znechutilo, tak sem se na to vybodl a výsledek sem zjistil až tady :oops: :roll: :oops: :)
Per aspera ad astra!

Obrázek
Garbaty John
Nováček

Příspěvek od Garbaty John »

Že se tým rozdělil na dva jsem zjistil teprve před 3 dny. Bylo to tím, že na fóru čtu jen Einsteina (moje mínus).

Jelikož si také myslím, že ještě o tom spousta lidí neví tak jsem pro aby se na úvodní stránku dal link.
Na nějaký článek, nebo odstavec který by jednoduše a jasně popisoval stav věcí.
Vlastně takové shrnutí celé situace.
KPX
Začatečník
Začatečník

Příspěvek od KPX »

Jo jo, vypada to, ze se cele dlouhe diskuze budou opakovat, kdykoli se nekdo probudi... :) :)
FordPrefect
BOINC Guru
BOINC Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od FordPrefect »

KPX píše:
Jo jo, vypada to, ze se cele dlouhe diskuze budou opakovat, kdykoli se nekdo probudi... :) :)
Panove, zijeme ve svobodne spolecnosti a kazdy ma pravo se k situaci vyjadrit. Pokud na takove tema nemate naladu, stejne jako ja, tak ho nemusite cist a prispivat do nej. Respektujte ale pravo ostatnich se k tomu vyjadrit a napsat zde svuj postoj :idea:
dejvidek
Administrator
Administrator
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dejvidek »

Garbaty John píše:Na nějaký článek, nebo odstavec který by jednoduše a jasně popisoval stav věcí.
Vlastně takové shrnutí celé situace.
Těžko napsat něco co lidem nebude vadit. Moje vyjádření je zde. Další lidé k tomu nemají chuť se vyjadřovat, nechtějí, nemají potřebu, nebo je to nenapadlo, ale jak říkám, sepiště jak to vidíte vy a je to.
dejv
Odpovědět