Boinc uz pocitam hodne dlouho, v CNT jsem od jeho zalozeni. Kdysi jsem byl fanda CNT a vsechno jsem sledoval, ale pak prislo obdobi kdy jsem pocital ale o vic jsem se nestaral. Toto forum jsem opet zacal cist asi pred dvema mesici, kdyz jsem si koupil novy pocitac a z pochopitelnych duvodu se o BOINC zacal zas vic zajimat
Dukladne jsem tedy procet forum a nasbiral jsem informace o tom co se tu vlastne stalo. Uprimne receno, mel jsem CNT rad. Rad nosim cepici i tricko s jeho logem, ale s nazory a se zpusobem chovani jeho predstavitelu se ztotoznit nemuzu. Prestupuji tedy ve vsech projektech k boinc.cz.
Co tim chtel basník vlastne rici?
Zcela jiste nejsem sam, kdo si nejake zmeny v tymu nevsiml. Myslim ze spousta lidi z CNT by rada presla k boinc.cz kdyby toto vedela. Proto bych navrhoval dat na hlavni stranku nejake nove logo, pripadne i lehce pozmenit design, aby bylo jasne ze se neco zmenilo a umistit nekam viditelny odkaz na strucne vysvetleni co se stalo. Chceme preci vice clenu, nebo ne?
PS: Samozrejme chapu, ze jde hlavne o vypocty a teamy jsou jen takova sranda kolem