Statistiky, signatury, bannery + grafy II

Obecná diskuse týkající se systému BOINC

Moderátoři: zdespi, Moderátoři

Odpovědět
PavolR
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od PavolR »

Myslim, ze je to osobni vec Honzy, a jsme radi ze je zatim u nas Obrázek
Obrázek
Obrázek
Darkmoor
Začatečník
Začatečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Darkmoor »

Sem si všiml, že se poslední dobou nezobrazuje LHC...mají nějaké problémy s odesíláním údajů? (Pokud se to někde už řešilo tak se omlouvám...)
Per aspera ad astra!

Obrázek
FordPrefect
BOINC Guru
BOINC Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od FordPrefect »

Darkmoor píše:Sem si všiml, že se poslední dobou nezobrazuje LHC...mají nějaké problémy s odesíláním údajů? (Pokud se to někde už řešilo tak se omlouvám...)
Jo, nekdy po novem roce by se to melo vyresit
PavolR
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od PavolR »

Kdo se hraje s upravami na foru, proc se tam zas objevila statistika CNT, misto boinc.cz?
Obrázek
Obrázek
Honza

Příspěvek od Honza »

Shit, to jsem podelal asi ja... :oops:

EDIT: tak snad opraveno do puvodniho stavu (teda doufam, ze to tak bylo, protoze na to moc nekoukam).
PavolR
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od PavolR »

Jiz to je ok. :)
Obrázek
Obrázek
Higgi
BOINC Guru
BOINC Guru
Kontaktovat uživatele:

Re: stats

Příspěvek od Higgi »

Honza mimojiné píše:Nesouhlasim tolik s druhym - nekdy je lepsi dat prednost kvalite pred kvantitou, ackoli dnesni doba se spise soustredi na to prvni nez druhe. Nebo snad prave proto...?
S tim musim souhlasit, dneska se opravdu dava prednost kvantite pred kvalitou. Ja to napsal asi ne mo srozumitelne, myslel jsem prave "kvalitni lidi". A kdyz jsem si precetl Forduv prispevek o trendu prirustku, tak je to parada.
Není důležité jak rychle počítáte, ale to, že počítáte.

Xenostellar
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od Xenostellar »

PavolR píše:Myslis takhle detailne:
:lol: :lol: :lol:
Jo takhle presne jsem to myslel. Je to super, diky :Honza_clap
Jelin
Začatečník
Začatečník

Příspěvek od Jelin »

Hosi (tedy i baby, aby me Flegi&spol. nevytahaly za usi - nakonec Ford by o tom mozna mohl poreferovat :wink:),
nema to chybu, skoda jen, ze ta stupnice neni linearni, to by se nam ty krivky motaly uplne jinak :D

V kazdem pripade, obrovska pochvala pred nastoupenou jednotkou pro PavolaR a StanleyhoNR :!:
sarha1
Nováček

Příspěvek od sarha1 »

Pekne to je, diky moc Pavol&Stanley. Jenom jednu prosbu o info bych mel - proc se lisi treba od BOINCstats (a dost) a proc se mi nezobrazil kredit u Predictora?

Tom
Higgi
BOINC Guru
BOINC Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Higgi »

sarha1 píše:proc se lisi treba od BOINCstats (a dost)
http://ibs.wu.cz/bcz/ píše::?: Proc jsou ve statistikach drobne rozdily v kreditu v porovnani se serverem Boincstats?
:arrow: BCZ statistika zobrazuje aktualni stav kreditu vsech projektu priblizne ve stejnou denni dobu pri aktualizaci a to nezavisle na
stari XML souboru. Server Boincstats prubezne zpracovava XML statistiky po cely den.
Není důležité jak rychle počítáte, ale to, že počítáte.

Jelin
Začatečník
Začatečník

Příspěvek od Jelin »

Z tech statistik se taky krasne da vycist, ze nekteri clenove vubec nejsou v nekterych projektech prihlaseni do naseho tymu, napr.
Rampa ( :!: ), Lukas ci TLOUK.
Co vy na to, panove :?:
Hadra
Nováček

Příspěvek od Hadra »

Ahoj!
Nezlobte se, že takto zasahuji do diskuse. Začátkem prosince jsem založil s bráchou team a vše šlapalo jak má. Ve statistikách jsem ale dnes zjistil, že na boincstat v individual statistic nemám žádný team (nic jsem neměnil) a při zadání do search náš team vůbec nenajde. Stalo se to někomu, je to běžné, že se team ze statistik takto celý vymaže? vůbec tomu nerozumím... díky
PavolR
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od PavolR »

Ahoj Hadro,
prave se divam na statistiky a skutecne tam v zadnem teamu nejsi. Spravidla to byva tak, ze kdyz zalozis team, tak se po nejakem case objevi ve statistikach. Skus neco spocitat, nebo na boincstats to ukazuje, ze za cely mesic tam nemas ani jeden kredit. Na http://www.boincsynergy.com/stats/index ... earchteam= (doufam, ze je to Tvoje), take zadny team nevidim. Skus se podivat znovu na seti@home, zda tam mas zalozeny team a zda jsi vubec v nem. Kdyz pocitas za team, tak se urcite objevis casem ve statistikach. Preji Ti prijemne pocitani. :)
Obrázek
Obrázek
Hadra
Nováček

Příspěvek od Hadra »

Ahoj! :-)
PavolR - děkuji za přání. Náhodou je v CZ ještě jedna hadra :-). Teď se dívám a zase tam team máme. O tom že nepočítáme, nemůže být řeč :-). Nevím čím to je...
Za poslední 2 měsíce pozoruji nárůst členů CZ a opětovný "útok" :-) na 9 místo... Tak ať máte pěkné vánoce, klid a přeji Vám pohodu, i když nebude uklizeno :-).
Naposledy upravil(a) Hadra dne sob úno 17, 2007 10:13 pm, celkem upraveno 1 x.
Poselství DNA? "Migrujte z mateřské planety" T. Leary
Odpovědět