Statistiky, signatury, bannery + grafy II
Moderátoři: zdespi, Moderátoři
- FordPrefect
- BOINC Guru

- Kontaktovat uživatele:
- Higgi
- BOINC Guru

- Kontaktovat uživatele:
Re: stats
S tim musim souhlasit, dneska se opravdu dava prednost kvantite pred kvalitou. Ja to napsal asi ne mo srozumitelne, myslel jsem prave "kvalitni lidi". A kdyz jsem si precetl Forduv prispevek o trendu prirustku, tak je to parada.Honza mimojiné píše:Nesouhlasim tolik s druhym - nekdy je lepsi dat prednost kvalite pred kvantitou, ackoli dnesni doba se spise soustredi na to prvni nez druhe. Nebo snad prave proto...?
Není důležité jak rychle počítáte, ale to, že počítáte.
-
Xenostellar
- Pokročilý

- Higgi
- BOINC Guru

- Kontaktovat uživatele:
sarha1 píše:proc se lisi treba od BOINCstats (a dost)
http://ibs.wu.cz/bcz/ píše:Proc jsou ve statistikach drobne rozdily v kreditu v porovnani se serverem Boincstats?
BCZ statistika zobrazuje aktualni stav kreditu vsech projektu priblizne ve stejnou denni dobu pri aktualizaci a to nezavisle na
stari XML souboru. Server Boincstats prubezne zpracovava XML statistiky po cely den.
Není důležité jak rychle počítáte, ale to, že počítáte.
Ahoj!
Nezlobte se, že takto zasahuji do diskuse. Začátkem prosince jsem založil s bráchou team a vše šlapalo jak má. Ve statistikách jsem ale dnes zjistil, že na boincstat v individual statistic nemám žádný team (nic jsem neměnil) a při zadání do search náš team vůbec nenajde. Stalo se to někomu, je to běžné, že se team ze statistik takto celý vymaže? vůbec tomu nerozumím... díky
Nezlobte se, že takto zasahuji do diskuse. Začátkem prosince jsem založil s bráchou team a vše šlapalo jak má. Ve statistikách jsem ale dnes zjistil, že na boincstat v individual statistic nemám žádný team (nic jsem neměnil) a při zadání do search náš team vůbec nenajde. Stalo se to někomu, je to běžné, že se team ze statistik takto celý vymaže? vůbec tomu nerozumím... díky
-
PavolR
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj Hadro,
prave se divam na statistiky a skutecne tam v zadnem teamu nejsi. Spravidla to byva tak, ze kdyz zalozis team, tak se po nejakem case objevi ve statistikach. Skus neco spocitat, nebo na boincstats to ukazuje, ze za cely mesic tam nemas ani jeden kredit. Na http://www.boincsynergy.com/stats/index ... earchteam= (doufam, ze je to Tvoje), take zadny team nevidim. Skus se podivat znovu na seti@home, zda tam mas zalozeny team a zda jsi vubec v nem. Kdyz pocitas za team, tak se urcite objevis casem ve statistikach. Preji Ti prijemne pocitani.
prave se divam na statistiky a skutecne tam v zadnem teamu nejsi. Spravidla to byva tak, ze kdyz zalozis team, tak se po nejakem case objevi ve statistikach. Skus neco spocitat, nebo na boincstats to ukazuje, ze za cely mesic tam nemas ani jeden kredit. Na http://www.boincsynergy.com/stats/index ... earchteam= (doufam, ze je to Tvoje), take zadny team nevidim. Skus se podivat znovu na seti@home, zda tam mas zalozeny team a zda jsi vubec v nem. Kdyz pocitas za team, tak se urcite objevis casem ve statistikach. Preji Ti prijemne pocitani.
Ahoj! 
PavolR - děkuji za přání. Náhodou je v CZ ještě jedna hadra
. Teď se dívám a zase tam team máme. O tom že nepočítáme, nemůže být řeč
. Nevím čím to je...
Za poslední 2 měsíce pozoruji nárůst členů CZ a opětovný "útok"
na 9 místo... Tak ať máte pěkné vánoce, klid a přeji Vám pohodu, i když nebude uklizeno
.
PavolR - děkuji za přání. Náhodou je v CZ ještě jedna hadra
Za poslední 2 měsíce pozoruji nárůst členů CZ a opětovný "útok"
Naposledy upravil(a) Hadra dne sob úno 17, 2007 10:13 pm, celkem upraveno 1 x.
Poselství DNA? "Migrujte z mateřské planety" T. Leary