Nenápadné rozdělení CNT

Diskuse týkající se boinc.cz

Moderátoři: zdespi, Moderátoři

Odpovědět
Gimmer
Začatečník
Začatečník

Příspěvek od Gimmer »

Bohužel můj příspěvek nebyl zcela pochopen.Za to se omlouvám.Cílem příspěvku nebylo někoho někam lákat nebo přetahovat.Jen jsem chtěl zistit jestli byli všichni členové tým obeznámeni o dané situaci.Bohožel jsem špatně volil vhodná slova.
AD Honza: Jsem rád,že jsi mi napsal,že je měl Forest obeznámit.A doufám v to,že se takto stalo
Honza

Příspěvek od Honza »

@ Gimmer. Myslim, ze jsi svuj zamer nyni osvetlil dobre.
Bohuzel, forest nikoho - pokud vim - neinformoval. O moznosti informovani na zaklade zapsanych lidi do tohoto fora se jiz take diskutovalo a uvadel jsem presne tu nevyhodu, jako nyni - kompletni adresy ma pouze forest (jine slovo nez "privlastneni" me opet nenapada).
Ze by se clenove mely informovat neni asi nic prekvapiveho - prekvapive spise bude, ze se tak nestalo. Mozna se lide proste boji nejaky text formulovat...a diskutovat o nem dalsic x mesicu nehodlam.
forest slibuje uverejneni clanku o historii tymu (uz asi 2 mesice), coz je asi dobry krok (text jsem nevidel). Jenze ma to opet svou nevyhodu - dozvi se o tom par lidi :?
Xenostellar
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od Xenostellar »

Honza:
Ten odstavec se mi libi, jen bych pozmenil posledni vetu, tedy:

"Vzhledem k dlouhodobym neshodam mezi zakladately tymu CNT a neuspechu pri vyjednavani pomoci dalsich clenu a rady doslo k rozdeleni tymu. Zakladatel forest si privlastnil vsechna pristupova hesla tymu a puvodne spolecny tym nyni provozuje na sve nove zalozene soukrome domene http://www.czechnationalteam.cz. Clenove, kteri nesouhlasi s forestovym postupem zalozili novy tym BOINC.cz, ktery pokracuje na puvodni domene boinc.cz, vcetne bohateho diskuzniho fora, kde lze take najit o teto udalosti vice informaci."

Takhle tucne bych to dal na stranku jako treti odstavecek pod ty dva co uz tam jsou.
A jeste bych tam pridal to modry logo http://www.boinc.cz.
LiborA
BOINC Guru
BOINC Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od LiborA »

Myslím, že původní verze oznámení, kterou připravil Honza, je lepší. Osobně bych ještě vyjádřil tu záležitost s hesly a myslím, že každá doména je víceméně soukromá - doménu boinc.cz vlastní Dejvídek :) Upravil bych proto text asi do této podoby:
Vzhledem k dlouhodobym neshodam mezi zakladately tymu CNT kdy zakladatel forest získal vsechna přístupova hesla týmu aniž by sdělil hesla se kterými disponoval jen on sám ostatním představitelům týmu došlo k rozdělení týmu CNT. Původně společný tým CNT nyní forest provozuje na nově založené doméně http://www.czechnationalteam.cz. Zároveň byl založen nový tým BOINC.cz, ktery pokračuje na původní doméně boinc.cz, včetně bohatého diskuzního fora.
FordPrefect
BOINC Guru
BOINC Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od FordPrefect »

Panove, co takhle dat text zkontrolovat na pravopisne chyby detem druhe tridy :wink:
pcman
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od pcman »

LiborA píše:Vzhledem k dlouhodobym neshodam mezi zakladately tymu CNT kdy zakladatel forest získal vsechna přístupova hesla týmu aniž by sdělil hesla se kterými disponoval jen on sám ostatním představitelům týmu došlo k rozdělení týmu CNT.
Ta vsuvka je strasne nesrozumitelna a kostrbata. Slozite vyjadrena jednoducha vec.
Musel jsem to souveti cist 3x nez jsem ho pochopil, mozna kvuli absenci carek,
ale i tak se to neda cist :-)

Priklanim se k Honzove verzi, upravene Xenostellarem, kde je receno prakticky totez daleko srozumitelneji.
PavolR
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od PavolR »

Jenom male upozorneni: Novy tym je vsude psan malymi pismeny. To znamena boinc.cz a ne BOINC.cz :) :) :)
Obrázek
Obrázek
Adam23
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Adam23 »

PavolR píše:Jenom male upozorneni: Novy tym je vsude psan malymi pismeny. To znamena boinc.cz a ne BOINC.cz :) :) :)
tak, tak a prosím ještě opravte aspoň zakladatele, páč se mi z nich ježí chlupi!
Live Long & Prosper, Opera!
Xenostellar
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od Xenostellar »

Adam23 píše:tak, tak a prosím ještě opravte aspoň zakladatele, páč se mi z nich ježí chlupi!
Detailisti :oops: :roll:
PavolR
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od PavolR »

LiborA píše: do WIKI doplnit do seznamu českých týmů i boinc.cz (teoreticky jsem se o to pokusil, ale nepřišel jsem na to jak :cry: )
Tak konecne jsem nato prisel a doplnil to. :D :D :D
Obrázek
Obrázek
'bosh
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od 'bosh »

2Honza: Moc dobre nerozumim ale, kdis ti ukradnu auto, tak cesky se rekne "ja sem to auto privlastnil"?
Honza

Příspěvek od Honza »

Kradez je bez vedomi vlastnika (tajne), privlastneni je deje s vedomim disponujici osoby a bez jejiho souhlasu (bez snahy skryvat).

Nemyslim, ze by bylo neco ukradeno..."pouze" nepravem privlastneno a disponovano bez mandatu. To se stalo, je to minulost a napravit to neni ochota nebo to jiz nelze (skutecne deleni tymu). Proto si myslim, ze je potreba o tom informovat...uz to jsou 2 mesice, tak na co stale cekat...na dalsi sliby? A kdyz se k tomu nekdo nema, tak je jasne, ze to vyleze jinudy a v horsim podani.
FordPrefect
BOINC Guru
BOINC Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od FordPrefect »

'bosh píše:2Honza: Moc dobre nerozumim ale, kdis ti ukradnu auto, tak cesky se rekne "ja sem to auto privlastnil"?
Pise se: ja jsem si to auto privlastnil :wink:
Jelin
Začatečník
Začatečník

Příspěvek od Jelin »

Ja si myslim, ze Honzova+Xenostellarova verze je OK, pouze davam ke zvazeni, jestli foresta uvadet jako "zakladatele" ci "spoluzakladatele" :Honza_think
Jo a na predposlednim radku mezi slova "postupem" a "zalozili" patri carka
Vodnyk
Nováček

Příspěvek od Vodnyk »

Navrhuji úpravu: .... Jeden ze zakladatelů Forest ...

a na Riesel sieve je team uveden velkymi pismeny jako BOINC.CZ
Odpovědět