Nenápadné rozdělení CNT
Moderátoři: zdespi, Moderátoři
- LiborA
- BOINC Guru

- Kontaktovat uživatele:
Myslím, že by stačilo prosté oznámení, že došlo k rozdělení původního týmu CNT na dva. "Nový" CNT vedený Forestem se odstěhoval na vlastní doménu a tyto stránky jsou nyní oficiálním stránkami týmu boinc.cz. Myslím, že to by na úvodní stránku bohatě stačilo - nejlépe zakomponovat do již existující věty "Náš tým vznikl s cílem propragovat BOINC v České Republice."
Moje statistika: http://boinc.mundayweb.com/one/stats.ph ... :6082/.png
- Garbaty John
- Nováček
Ano takhle nějak jsem to měl namysli.LiborA píše:Myslím, že by stačilo prosté oznámení, že došlo k rozdělení původního týmu CNT na dva. "Nový" CNT vedený Forestem se odstěhoval na vlastní doménu a tyto stránky jsou nyní oficiálním stránkami týmu boinc.cz. Myslím, že to by na úvodní stránku bohatě stačilo - nejlépe zakomponovat do již existující věty "Náš tým vznikl s cílem propragovat BOINC v České Republice."
Prostě jenom jednoduché prohlášení ve kterém se nebude zbytečně rozebírat proč se tak stalo.
Jde mi jenom o to, aby byli lidé lépe a přehledně informováni.
To Dejvídek:
Tvoje vyjádření jsem četl. A to, že je těžké něco napsat aby to nikomu nevadilo, je veliká pravda.
Vždycky se najde někdo komu to bude vadit.
-
Xenostellar
- Pokročilý

Jo to by stačilo. Prostě si myslim, že je dost lidí, který na tyhle stránky choděj, ale vůbec si nevšimnou, že jsou to už stránky jinýho týmu. A kdyby to věděli, tak by třeba přešli sem a počítali za "boinc.cz" a o to přeci jde. Kdo bude chtít znát detaily, tak si je tu najde.LiborA píše:Myslím, že by stačilo prosté oznámení, že došlo k rozdělení původního týmu CNT na dva. "Nový" CNT vedený Forestem se odstěhoval na vlastní doménu a tyto stránky jsou nyní oficiálním stránkami týmu boinc.cz. Myslím, že to by na úvodní stránku bohatě stačilo - nejlépe zakomponovat do již existující věty "Náš tým vznikl s cílem propragovat BOINC v České Republice."
S tím zakomponováním do věty zas ale tolik nesouhlasim, mělo by to být jasně vidět, protože ten úvodní odstavec většinou každej přehlíží, protože na něm neni nic novýho.
EDIT: Garbaty John: Byl jsi rychlejší
Prijde mi docela usmevne, jak se vsichni v tomto vlakne snazi byt neutralni a seriozni,
pritom vsichni moc dobre vime, ze to k cemu doslo, nebylo nic jineho nez sprosty puc,
jehoz uspesnost byla zalozena na velmi pozvolnem dozvidani se clenu CNT, co se vlastne
stalo a jejich pripadne setrvacnosti, to je ted nadherne videt.
Dodneska si vlastne kladu otazku jak je mozne, ze se hesla ke vsem projektum dostala do
rukou jednoho cloveka ...
Omlouvam se, ze jsem do toho pichnul, ale uz se to fakt nedalo vydrzet.
pritom vsichni moc dobre vime, ze to k cemu doslo, nebylo nic jineho nez sprosty puc,
jehoz uspesnost byla zalozena na velmi pozvolnem dozvidani se clenu CNT, co se vlastne
stalo a jejich pripadne setrvacnosti, to je ted nadherne videt.
Dodneska si vlastne kladu otazku jak je mozne, ze se hesla ke vsem projektum dostala do
Omlouvam se, ze jsem do toho pichnul, ale uz se to fakt nedalo vydrzet.
-
Xenostellar
- Pokročilý

1) Vubec nechapu co vam vadi na tom, ze se na diskuznim foru diskutuje. Od toho to forum snad je. Pokud vas to tema nezajima, tak ho nectete, nikdo vas k tomu preci nenuti.KPX píše:Jo jo, vypada to, ze se cele dlouhe diskuze budou opakovat, kdykoli se nekdo probudi...Miiichal píše:Nezapomente tady o tom zase pul roku vest flamesy![]()
2) Nechci rozvadet ony dlouhe diskuze, jen jsem chtel upozornit na to, ze na strankach neni ani zminka o tom, ze doslo k tak radikalni zmene jako je je rozdeleni tymu. Me docela nastvalo, ze jsem asi dva mesice pocital za jiny tym nez jsem si myslel. Samozrejme jsem o tom mohl vedet, kdybych cet ve foru i tuhle sekci, ale podle me by takovahle informace na hlavni strance proste mela byt.
- FordPrefect
- BOINC Guru

- Kontaktovat uživatele:
Na tvou otazku je docela jednoducha odpoved. Zakladatele uctu na ruznych projektech chteli hesla sdilet, aby v pripade, ze se jim neco stane, mel hesla i nekdo jiny. Jisty forest vsak jednoho krasneho dne( pro nektere z nas se dnes tento den nejevi krasny ) hesla pomenil a bylo to. Na tuto situaci byl jiz dlouho dopredu pripraven, protoze mel zaregistrovanu domenu czechnationalteam.cz . Mezitim pekne potichu pracoval na novem webu. A bylo topcman píše: Dodneska si vlastne kladu otazku jak je mozne, ze se hesla ke vsem projektum dostala do
PS: to je jen zhrnuti faktu
- LiborA
- BOINC Guru

- Kontaktovat uživatele:
Už bych opravdu Foresta neřešil...
Dejte na úvodní stránce jednoduše všem vědět, že CNT již nemá s tímto webem nic společného, kdo bude chtít počítat pro nás, ten to časem zaregistruje a přejde k boinc.cz, komu je to zcela putna, ten to stejně řešit nebude a přemlouvat někoho nemá smysl.
Dejte na úvodní stránce jednoduše všem vědět, že CNT již nemá s tímto webem nic společného, kdo bude chtít počítat pro nás, ten to časem zaregistruje a přejde k boinc.cz, komu je to zcela putna, ten to stejně řešit nebude a přemlouvat někoho nemá smysl.
- Gimmer
- Začatečník

Souhlasím s názorem,že by se měla vydat oficiální stručná zpráva o tom co se stalo a proč došlo k rozdělení.Nemusí být pod tím podepsaný jen jeden člověk,ale lidé co stím budou souhlasit.
Jen vrtá mi hlavou co ostatní lidé,které si Forest odnesl sebou a nebylo jich málo.Řádově pár tisíc.Drťivá většina z nich určitě danou situaci nesleduje a na web nechodí.Co oni???Myslím,že by o tom měli vědět a dostat na vybranou a rozhodnout pod jakým týmem budou vystupovat
Jen vrtá mi hlavou co ostatní lidé,které si Forest odnesl sebou a nebylo jich málo.Řádově pár tisíc.Drťivá většina z nich určitě danou situaci nesleduje a na web nechodí.Co oni???Myslím,že by o tom měli vědět a dostat na vybranou a rozhodnout pod jakým týmem budou vystupovat
- LiborA
- BOINC Guru

- Kontaktovat uživatele:
Nemyslím, že je zrovna etické někoho zlákávat k přestupu do jiného týmu, na druhou stranu si musím přiznat, že Forest také vždy nepostupoval (alespoň z mého chápání věcí) zcela eticky. Takže si dovedu představit (a protože to sem píši tak i schvaluji), že admini fóra rozešlou všem zaregistrovaným členům na fóru informační mail, který zcela seriózně a bezjakékoliv averze vůči komukoliv prostě sdělí, že došlo k rozdělení CNT a že CNT je nyní na své vlastní doméně a má své vlastní fórum a že o fórum na boinc.cz se starají lidé sdružení okolo Dejvídka a Honzi v nově založeném týmu boinc.czGimmer píše:Jen vrtá mi hlavou co ostatní lidé,které si Forest odnesl sebou ... Drťivá většina z nich určitě danou situaci nesleduje a na web nechodí.Co oni???Myslím,že by o tom měli vědět a dostat na vybranou a rozhodnout pod jakým týmem budou vystupovat
- gabberattack
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
Hmmm, to je zaujimave, v BOINC.SK sme tieto veci neriesili. Ja mam hesla k dvom projektom pod BOINC.SK a zatial nikoho nenapadlo ich po mne pytat. Keby sa mi nieco stalo, tak holt moj ucet je zablokovany, ale skupina bezi dalej.FordPrefect píše:Na tvou otazku je docela jednoducha odpoved. Zakladatele uctu na ruznych projektech chteli hesla sdilet, aby v pripade, ze se jim neco stane, mel hesla i nekdo jiny. Jisty forest vsak jednoho krasneho dne( pro nektere z nas se dnes tento den nejevi krasny ) hesla pomenil a bylo to. Na tuto situaci byl jiz dlouho dopredu pripraven, protoze mel zaregistrovanu domenu czechnationalteam.cz . Mezitim pekne potichu pracoval na novem webu. A bylo topcman píše: Dodneska si vlastne kladu otazku jak je mozne, ze se hesla ke vsem projektum dostala do
rukou jednoho cloveka ...![]()
PS: to je jen zhrnuti faktu
Nikoho nikam nelakat a nepretahovat, at se kazdy rozhodne sam.Gimmer píše:Souhlasím s názorem,že by se mìla vydat oficiální struèná zpráva o tom co se stalo a proè došlo k rozdìlení.Nemusí být pod tím podepsaný jen jeden èlovìk,ale lidé co stím budou souhlasit.
Jen vrtá mi hlavou co ostatní lidé,které si Forest odnesl sebou a nebylo jich málo.Øádovì pár tisíc.Dr�ivá vìtšina z nich urèitì danou situaci nesleduje a na web nechodí.Co oni???Myslím,že by o tom mìli vìdìt a dostat na vybranou a rozhodnout pod jakým týmem budou vystupovat
Posilat mail lidem prihlasenym do fora lze (a mela by k tomu byt vule na obou stranach), ale prihlasenych do fora je pouze cast celku.
Poslat jim to mel forest, kdyz si privlastnil i maily vsech clenu CNT prihlasenych na projektech...u BOINC.cz je to jine, nebot tam se prihlasili lide, kteri o situaci vedi a sami se tak rozhodli.
Jsem pro kratkou zpravu na homepage; misto psani clanku si silne povahy mohou precist 6-mesicni serial na foru.
"Vzhledem k dlouhodobym neshodam mezi zakladately tymu CNT a neuspechu pri vyjednavani pomoci dalsich clenu a rady doslo k rozdeleni tymu. Zakladatel forest si privlastnil vsechna pristupova hesla tymu a puvodne spolecny tym nyni provozuje na sve nove zalozene soukrome domene www.czechnationalteam.cz. Zaroven byl zalozen novy tym BOINC.cz, ktery pokracuje na puvodni domene boinc.cz, vcetne bohateho diskuzniho fora.
Je to jenom nastrel, ale furt lepsi, nez zbozne prani typu "neco tam dejde" a nic nevytvorit.
Pro zajimavost:
EDIT: ...jsem se nejak neudrzel a musel reagovat...
Original zdeForest & friends píše:Hallo, go would somehow change refer to web our team Czech National Team?
Already 2 months shall we new web http://www.czechnationalteam.cz, also description on single project, but on continues to be original address http://www.boinc.cz.
Thank you in advance behind corrections.
EDIT: ...jsem se nejak neudrzel a musel reagovat...