Žádná práce :-(

Fórum o projektu Rosetta@home

Moderátoři: zdespi, Moderátoři

Odpovědět
Bilardos
Nováček

Žádná práce :-(

Příspěvek od Bilardos »

Díval jsem se na stav projektu a tam jsem nenašel nic o tom, že by to nejelo. Taky Mi to neíše jako jíné, že není prácele:

Kód: Vybrat vše

Sending scheduler request: Requested by user
(not requesting new work or reporting copmleted task)
Scheduler RPC succeeded (server version 505)
Může mi někdo poradit, kde je problém?
Nemám už dlouho žádné jenotky a vše už mám dávno spočítáno a odesláno.
Honza

Příspěvek od Honza »

Evidentne BOINC nezada zadnou praci, takze zadnou nedostane.

Do jakych projektu je masina zapojena?
Je vsechno spocitane?
Co je to za verzi BOINC?
Co treba link na danou masinu?
Bilardos
Nováček

Příspěvek od Bilardos »

Honza píše:Evidentne BOINC nezada zadnou praci, takze zadnou nedostane.

Do jakych projektu je masina zapojena?
Je vsechno spocitane?
Co je to za verzi BOINC?
Co treba link na danou masinu?
Takže popořadě:
- zapojeno to mám logicky do více projektů, protže chci PC vytěžovat a spoléhání na málo projektů nestačí (stále není práce). Takže mám zapojeno CMPD, Einstein (ty jsou momentálně jediné, co mě jedou) a pak ještě Rosetta, boincsimap, LHC, Predictor (ten už dlouho nejede).
- vše od Rosetty mám dávno spočítáno a odesláno
- Boinc Manager 5.7.0
- link na mašinu nějak nechápu? To chceš vypsat můj Hardware?
Honza

Příspěvek od Honza »

Zbytecne moc projektu, pokud to neni multi-core masina, ale to je ted jedno.

Linkem na masinu jsem myslel Computer ID, ktery najdes ve svem profilu na projektu - treba tady

Pokud je to nejaka jednoducha kalkulacka v single core, ktera ma jeste k pocitani CPDN model nebo zaroven i jednotky od Einsteina, tak se nedivim, ze dalsi praci nestane - hrozilo by, ze nestihne odevzdat vcas.
Pokud to presto chces risknout, je treba pozastavit projekty, ktere maji jednotky a u Rosetty nechat povoleno stahovani jednotek - tim se BOINC donuti, aby stahnul praci, protoze je masina momentalne idle. Ale jestli hrozi deadline a scheduler je v EDF modu (earliest deadline first), tak dalsi praci nestahne, coz je spravne.

To ale take zalezi na nastaveni velikosti cache a dalsich faktorech (specifikace masiny, jak casto na ni bezi BOINC atp).
Bilardos
Nováček

Příspěvek od Bilardos »

Honza píše:Zbytecne moc projektu, pokud to neni multi-core masina, ale to je ted jedno.

Linkem na masinu jsem myslel Computer ID, ktery najdes ve svem profilu na projektu - treba tady

Pokud je to nejaka jednoducha kalkulacka v single core, ktera ma jeste k pocitani CPDN model nebo zaroven i jednotky od Einsteina, tak se nedivim, ze dalsi praci nestane - hrozilo by, ze nestihne odevzdat vcas.
Pokud to presto chces risknout, je treba pozastavit projekty, ktere maji jednotky a u Rosetty nechat povoleno stahovani jednotek - tim se BOINC donuti, aby stahnul praci, protoze je masina momentalne idle. Ale jestli hrozi deadline a scheduler je v EDF modu (earliest deadline first), tak dalsi praci nestahne, coz je spravne.

To ale take zalezi na nastaveni velikosti cache a dalsich faktorech (specifikace masiny, jak casto na ni bezi BOINC atp).
OK, link je tady: http://predictor.scripps.edu/show_host_ ... tid=181159
- mám Intel Pentium D940 @ 4,1GHz
- a výpočet jede cca 12 hod denně
- ano, moc projektů, pokd mají, dost práce preferované projekty, tak mám na ostatních stopku. Takže jedou max 3 najednou.
Bilardos
Nováček

Příspěvek od Bilardos »

Tak jsem Stopnul ostatní, a povedlo se mi stáhnout další jednotky na počítání. Díky za rady ;-)
Honza

Příspěvek od Honza »

Hmm, pripojovat masinu k dlouho mrtvemu projektu nechapu - uz drive nekteri z nas poukazovali na to, ze aby CNT pocitalo pro Predictora je...nerozumne. Tam zadnou praci uz tydny a mesice nedostanes.
Honza

Příspěvek od Honza »

Bilardos píše:Tak jsem Stopnul ostatní, a povedlo se mi stáhnout další jednotky na poèítání. Díky za rady ;-)
OK.
vejpuste
BOINC Guru
BOINC Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od vejpuste »

Doporucuju nahrat boinc core z Boinc studia. Tam si muzes nastavit zalozni projekty, cimz Ti to pak pojede lip.
Myslim, ze u nekterych verzi bezneho Boinc core nabihaly dluhy i v pripade, ze byl projekt pozastaveny nebo mel no new work.
Na zalozni projekt je idealni Einstein nebo Seti, protoze maji minimalni vypadky a hodne prace, ale zalezi, ktery projekt preferujes.
Libor
FordPrefect
BOINC Guru
BOINC Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od FordPrefect »

Kazdopadne ja mam na vsech strojich alespon 2 projekty. Predejdu tim tomu, ze by stroj bezel naprazdno bez prace :wink:
Bilardos
Nováček

Příspěvek od Bilardos »

vejpuste píše:Doporucuju nahrat boinc core z Boinc studia. Tam si muzes nastavit zalozni projekty, cimz Ti to pak pojede lip.
Myslim, ze u nekterych verzi bezneho Boinc core nabihaly dluhy i v pripade, ze byl projekt pozastaveny nebo mel no new work.
Na zalozni projekt je idealni Einstein nebo Seti, protoze maji minimalni vypadky a hodne prace, ale zalezi, ktery projekt preferujes.
Libor
Ano něco takového by bylo fajn. Chci předejít tomu, aby běžep PC bez využití. Jen nechápu Tvou radu ohledně Boinc Studia a boinc core. Já nic jiného (než managera co mám)
neznám :-(
Díky za objasnění čí případný link :wink:
FordPrefect
BOINC Guru
BOINC Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od FordPrefect »

Boinc Studio je klon oficialniho boinc jadra. Ma nekolik docela podstatnych vylepseni.
Tady najdes info viewtopic.php?t=1489
Odpovědět