Kód: Vybrat vše
Sending scheduler request: Requested by user
(not requesting new work or reporting copmleted task)
Scheduler RPC succeeded (server version 505)Nemám už dlouho žádné jenotky a vše už mám dávno spočítáno a odesláno.
Moderátoři: zdespi, Moderátoři
Kód: Vybrat vše
Sending scheduler request: Requested by user
(not requesting new work or reporting copmleted task)
Scheduler RPC succeeded (server version 505)Takže popořadě:Honza píše:Evidentne BOINC nezada zadnou praci, takze zadnou nedostane.
Do jakych projektu je masina zapojena?
Je vsechno spocitane?
Co je to za verzi BOINC?
Co treba link na danou masinu?
OK, link je tady: http://predictor.scripps.edu/show_host_ ... tid=181159Honza píše:Zbytecne moc projektu, pokud to neni multi-core masina, ale to je ted jedno.
Linkem na masinu jsem myslel Computer ID, ktery najdes ve svem profilu na projektu - treba tady
Pokud je to nejaka jednoducha kalkulacka v single core, ktera ma jeste k pocitani CPDN model nebo zaroven i jednotky od Einsteina, tak se nedivim, ze dalsi praci nestane - hrozilo by, ze nestihne odevzdat vcas.
Pokud to presto chces risknout, je treba pozastavit projekty, ktere maji jednotky a u Rosetty nechat povoleno stahovani jednotek - tim se BOINC donuti, aby stahnul praci, protoze je masina momentalne idle. Ale jestli hrozi deadline a scheduler je v EDF modu (earliest deadline first), tak dalsi praci nestahne, coz je spravne.
To ale take zalezi na nastaveni velikosti cache a dalsich faktorech (specifikace masiny, jak casto na ni bezi BOINC atp).

Ano něco takového by bylo fajn. Chci předejít tomu, aby běžep PC bez využití. Jen nechápu Tvou radu ohledně Boinc Studia a boinc core. Já nic jiného (než managera co mám)vejpuste píše:Doporucuju nahrat boinc core z Boinc studia. Tam si muzes nastavit zalozni projekty, cimz Ti to pak pojede lip.
Myslim, ze u nekterych verzi bezneho Boinc core nabihaly dluhy i v pripade, ze byl projekt pozastaveny nebo mel no new work.
Na zalozni projekt je idealni Einstein nebo Seti, protoze maji minimalni vypadky a hodne prace, ale zalezi, ktery projekt preferujes.
Libor