Zopakuji tedy to, co jsem psal vcera dejvovi a dnes forestovi i Miiichalovi.
dejv mi psal vcera vecer neco o mem jmenu na home-page. Popravde jsem byl unaveny a ani nevedel, ktera byje, dokud jsem si nedal refresh homepage (obvykle na ni nechodim). Ma odpoved byla:
A dale jsem se nestacil divit... Koukam, ze se nekdo neptal a hned zacal soudit. forest mi alespon napsal, aby zjistil, jaky je muj postoj nebo jak tomu rozumim.Honza 1.11.2006 22:17:38 s tim jmenem - podepisuju se spise pod web/forum nez pod tym, tj. jako admin. Kdyby se zase nekdo ptal a ja treba spal
Sorry, ze jsem admin - i kdyz na to nemam trs bananu, bananove odmeny a nevim co vsechno kolem. Nestydim se za to, ze jsem na ceskych strankach o BOINC - webu a foru - pracoval.
Nekopu ani na cnt.cz, ani za boinc.cz, pokud jsi si nevsiml. Miiichalovi jsem dnes psal, ze zatim hodlam nadale zustat v BOINC.sk
V Beskydech mi neprislo, ze by nekomu z BOINC.sk vadilo, ze jim kreditove trochu pomaham. Nevsiml jsem si toho ani u nich na foru. Vadi-li tobe, ze jim spinim statistiky, musis se s tim srovnat sam.
Jestli jsi jeste nepochopil, spolu s Miiichalem i s tebou k tomu mame velmi podobny postoj - nepocitat ani za forestuv, ani za dejvuv tym. Nerikam, ze se to casem nezmeni, rikam jak to je ted.
O viditelnosti ceskeho statecku. Kdo si da do profilu Czech republic, proste za CR pocita a je jedno, ve kterem je nebo neni tymu. CR je desata, se 47 milionari a 8 vicemilionari (nevim, od kolika lze povazovat multi...asi CCU napovi).
Ze jde o pííííp, ano - proto nesouhlasim s "cenou" hesel 100k, cenou domeny nevim kolik a vubec smlouvama. Proto jsem byl stejne jako x dalsich pro neformalni reseni. Kdyz forest nekoho nasel, kdo se obetoval, konstruktivne jsem se ke smlouve vyjadril - aniz by to znamenalo, ze to preferuji nebo se k tomu pripojim.
Ze je ted forest v situaci, proti ktere bojoval - tj. vlastni vsechno potrebne k tymu, nechce vlastnit nic a nema nikoho (a nic), kdo by smlouvu podepsal - je ironii osudu...