Jsem take zvedavy, kolik jich Intel necha testerum ve stredni Evrope tentokrate...snad nejaky zbyde
Procesory_0
Moderátoři: zdespi, Moderátoři
- Necroman
- Expert

- Kontaktovat uživatele:
Re:
První test Kentsfieldu na Tom's Hardware: pro BOINC jako dělané
- forest
- Kontaktovat uživatele:
Moc hezké, hlavně těch 2x4MB L2 Cache 
Toto je původní fórum Czech National Teamu, které se v listopadu 2006 přesunulo na tuto novou adresu.
- FordPrefect
- BOINC Guru

- Kontaktovat uživatele:
- forest
- Kontaktovat uživatele:
Tak to ti gratuluji, k takovému výkonu
A já si myslel že si děláš furt jen srandu s tím jak mě předeženeš
A já si myslel že si děláš furt jen srandu s tím jak mě předeženeš
Toto je původní fórum Czech National Teamu, které se v listopadu 2006 přesunulo na tuto novou adresu.
2 FordPrefect: Parada, jeste par desitek takovejch masin a CCU s tim bude muset neco delat. 
Private (old) + CCU stats.
- FordPrefect
- BOINC Guru

- Kontaktovat uživatele:
- FordPrefect
- BOINC Guru

- Kontaktovat uživatele:
Myslis, ze ti prokazou, ze ten procesor byl OC? Ja myslim ze ne.FordPrefect píše:Tak Core 2 Duo uz mi bezi, ale mam otazku. Neztratim overclockingem zaruku?
Private (old) + CCU stats.
Pokud lama prinese pocitac na opravu a z BIOSu se zjisti, ze je to nastavene jinak, tak se to samozrejmne pozna.
Core 2 Duo maji hodne vychytavek a nedokumentovanych funkci nebo minimalne veci, o kterych verejnost a vetsina podavacu (srovnej s prodavacem) neni. Treba to, ze nemaji klasicke cidlo na teplotu, ale digitalni. To nejen umoznuje rychle reagovat na zmeny teploty, ale take je zaznamenavat.
Stejne tak asi neni zas tak velky problem zaznamenat napeti (jehoz zvysovani predevsim znizuje zivotnost) a pripadne FSB ci dalsi udaje.
Osobne napeti nezvysuji. Kombinace zvyseni napeti o rekneme 10% (coz je vetsinou bezpecne) a pridani FSB o 10% muze zvysit odber klidne o 1/4 (a stejne tak naopak).
Na IDF jsem na tema OC a zvysovani napeti/frekvenci take mluvili.
A tak bych se moc nedivil, kdyby lidi co honej C2D nadoraz po par mesicich zjistili stary znamy Northwood Suden Death Syndrom ci jaksetojmenovalo.
Core 2 Duo maji hodne vychytavek a nedokumentovanych funkci nebo minimalne veci, o kterych verejnost a vetsina podavacu (srovnej s prodavacem) neni. Treba to, ze nemaji klasicke cidlo na teplotu, ale digitalni. To nejen umoznuje rychle reagovat na zmeny teploty, ale take je zaznamenavat.
Stejne tak asi neni zas tak velky problem zaznamenat napeti (jehoz zvysovani predevsim znizuje zivotnost) a pripadne FSB ci dalsi udaje.
Osobne napeti nezvysuji. Kombinace zvyseni napeti o rekneme 10% (coz je vetsinou bezpecne) a pridani FSB o 10% muze zvysit odber klidne o 1/4 (a stejne tak naopak).
Na IDF jsem na tema OC a zvysovani napeti/frekvenci take mluvili.
A tak bych se moc nedivil, kdyby lidi co honej C2D nadoraz po par mesicich zjistili stary znamy Northwood Suden Death Syndrom ci jaksetojmenovalo.
- azor666
- Moderátor II

- Kontaktovat uživatele:
pokračování ZDE
LOCK
LOCK
Správu původního CNT si přivlasnil forest a podniká s ním na své soukromé doméně jinde.
CZ BOINC WIKI
CZ BOINC WIKI