BOINC - Afrika@Home - Malaria Control
Moderátor: zdespi
- Bony
- Expert

- Kontaktovat uživatele:
Přesně, také mám v zásobě celkem dost práce...většinou se mi spočítá pár jednotek a ty se pak odešlou (namám odesílání po dopočítání každé jednotky) a většinou se mi hned stáhne ten samý počet nových jednotek 
Moje hobby http://www.foto-tapety.cz
- LiborA
- BOINC Guru

- Kontaktovat uživatele:
Srovnání Windows vs. Linux
Našel jsem ve svých výsledcích velmi zajímavou jednotku. Počítače 511 (můj) a 754 jsou velmi podobné (stejné CPU, paměť, cache /i ten můj má jen 512 ačkoliv tvrdí že 976/) - rozdíl je v OS (Windows vs. Linux) a můj Windowsowskej stroj je výrazně rychlejší 
Moje statistika: http://boinc.mundayweb.com/one/stats.ph ... :6082/.png
- azor666
- Moderátor II

- Kontaktovat uživatele:
To je ten samý problem jako na EAH. poste nemají dobre skompilovanou apliaci pro danou platformu. na EAH si asi hodne makli na Linuxove (kvůli jedne farmně s linuxovejma Opteronama co má výkon jak CNT) a je o 12% rychleší. A tadz yas pro linux moc kompilovat neumí. Nejvíc jeto vidět u platforem typu SPARC. I když norálně by roznesl tento počítač PC na kopytech tak ve EAH S4 mohl soutěžit tak P I
Správu původního CNT si přivlasnil forest a podniká s ním na své soukromé doméně jinde.
CZ BOINC WIKI
CZ BOINC WIKI
- LiborA
- BOINC Guru

- Kontaktovat uživatele:
Test výkonu CPU
Když už jsem v tom všemožném testování, tak se s Vámi podělím o jeden ze svých dalších výsledků. Zrovna se mi na noťasu i workstejšně dokončili dvě jednotky z řady WU_2_167_28X_... vstupní soubory obou jednotek se liší v jediném parametru "sigma2_0", kdy na noťasu je rovno 0.676963 a na workstejšně pak 0.597145. Jinak jsou vstupní soubory naprosto identické. A nyní tedy porovnání času vypočtu:
Notebook: CPU Intel(R) Pentium(R) M processor 1.60GHz - jednotka wu_2_167_280_2_451579350 - time 1:02:20
Workstation: CPU Intel(R) Xeon(TM) CPU 2.40GHz - jednotka wu_2_167_285_2_642120001 - time 1:21:38
No řekněte, není to pěkné vidět, jak mobilní procesor válcuje serverové řešení
Notebook: CPU Intel(R) Pentium(R) M processor 1.60GHz - jednotka wu_2_167_280_2_451579350 - time 1:02:20
Workstation: CPU Intel(R) Xeon(TM) CPU 2.40GHz - jednotka wu_2_167_285_2_642120001 - time 1:21:38
Re: Test výkonu CPU
Stejne OS ?LiborA píše:Když už jsem v tom všemožném testování, tak se s Vámi podělím o jeden ze svých dalších výsledků. Zrovna se mi na noťasu i workstejšně dokončili dvě jednotky z řady WU_2_167_28X_... vstupní soubory obou jednotek se liší v jediném parametru "sigma2_0", kdy na noťasu je rovno 0.676963 a na workstejšně pak 0.597145. Jinak jsou vstupní soubory naprosto identické. A nyní tedy porovnání času vypočtu:
- LiborA
- BOINC Guru

- Kontaktovat uživatele:
Re: Test výkonu CPU
Ó nikolivbetr píše:Stejne OS ?
Re: Srovnání Windows vs. Linux
Hmm, to bych si tak jisty tim srovnanim nebyl.
To ze maji "stejně" pameti (tj. množství) jeste neznamena, ze maji "stejné" pameti (kvalitou, rychlosti) nebo ze jsou stejne provozovane (dual-channel). Sveho casu chtel pomoci ruznych zverstev s pameti trux ukazat, jak velky mohou mit pameti a jejich konfigurace dopad na vypocetni vykon...
I tak je ten rozdil vyznamny a pravdepodobne je zaver ve prospech Windows aplikace - zamerne nerikam Windows, aby me nekdo nevzal za slovo
- LiborA
- BOINC Guru

- Kontaktovat uživatele:
Re: Srovnání Windows vs. Linux
Vzhledem k tomu, že jsou oba ty kompy dle mého soudu "pracovní", tak bych si dovolil odhadnout, že tam žádné zvěrstva v pamětech nebudou a spíš se bude jednat o "dodávku stroje na klíč" od nějaké renomované firmy - v mém případě je to HP workstejšnaHonza píše:Hmm, to bych si tak jisty tim srovnanim nebyl.
To ze maji "stejně" pameti (tj. množství) jeste neznamena, ze maji "stejné" pameti (kvalitou, rychlosti) nebo ze jsou stejne provozovane (dual-channel). Sveho casu chtel pomoci ruznych zverstev s pameti trux ukazat, jak velky mohou mit pameti a jejich konfigurace dopad na vypocetni vykon...
I tak je ten rozdil vyznamny a pravdepodobne je zaver ve prospech Windows aplikace - zamerne nerikam Windows, aby me nekdo nevzal za slovo
- azor666
- Moderátor II

- Kontaktovat uživatele:
Re: RE:
zvolil jsem nazev "BOINC - Afrika@Home-Malaria Control", aby to našli i ti, zvyklí na malárii.Necroman píše:Možná by stálo za to přejmenovat název tohoto threadu na oficiální název projektu: Africa@home, viz odkaz zde.
Správu původního CNT si přivlasnil forest a podniká s ním na své soukromé doméně jinde.
CZ BOINC WIKI
CZ BOINC WIKI
- thales
- Pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Re: problém se stahováním nových jednotek malaria
Tak už se měto rozjelo samo - bylo to asi tou zásobouthales píše:nazar ve spolek
mám problém s tím že po připojení projektu se mě spočítá várka jednotek a další jednotky se mě již nestáhnou - musím zresetovat projekt a začít znovu.
máte taky takový problém ??
***Nikdy nepřemýšlím o budoucnosti, protože přichází přiliš rychle.***
Albert Einstein

Albert Einstein