Bohuzel nemam, proto se zatim jen tesim az ji Trux uvolni.LiborA píše:Ty máš k novým verzím přístup? Na webu je pořad jen tx37, i když popisuje už tx43 z 1.2.06Bubak píše:Me se spis libi Truxovo core a tesim se na tx42 :-;
BOINC 5.x - Optimalizace/modifikace
Moderátoři: zdespi, Moderátoři
Private (old) + CCU stats.
- M1.LaN
- Expert

- Kontaktovat uživatele:
sorry za OT ale Tetsuji "Maverick" Rai udelal takovou malou utilitku, zjisti jestli damy procesor podporuje SSE, SSE2, SSE3
chkcpu
je to napsany v C-ku, vim ze se to nemuze rovnat programu CPU-z, ale preci jen tohle ma 3KB ...
chkcpu
je to napsany v C-ku, vim ze se to nemuze rovnat programu CPU-z, ale preci jen tohle ma 3KB ...
...:::Člověk jako já je buď bohem, nebo ďáblem:::...
2 M1.LaN: Diky za OT.
Neco podobneho schanim (potrebuju v logon scriptu kopirovat na stanice nove opim E@H). Je u toho i zdrojak, tak bych si to klido upravil aby to jeste vracelo errorlevel. Jenze kvuli takovy prkotine se mi nechce sosat a instalit compiler. Nebyl by nekdo ochotnej to prelozit s mejma zmenama?
Edit: Ted koukam ze to neni presne to co potrebuju. Chybi tam pro me dost podstatna detekce 3Dnow!
Edit: Ted koukam ze to neni presne to co potrebuju. Chybi tam pro me dost podstatna detekce 3Dnow!
Private (old) + CCU stats.
- M1.LaN
- Expert

- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem prolezal nekolik WU na malarii, a nasel jsem tam neznamy opti boinc core (tedy aspon me), ktery se jmenuje 5.2.7 ThierryH 1.2.4
A strejda google mi pomohl a nasel jsem ho, vyviji ho frantici na strankach http://boinc.jmarc.org/
a tady je k tomu i nejaky thread, ale bohuzel FR neni muj chleba forum
takze budu rad za nejake info, co to vubec je, ale vypada to ze je to klon truxe a crunch3ra, ale muzu se milit, dekuji
A strejda google mi pomohl a nasel jsem ho, vyviji ho frantici na strankach http://boinc.jmarc.org/
a tady je k tomu i nejaky thread, ale bohuzel FR neni muj chleba forum
takze budu rad za nejake info, co to vubec je, ale vypada to ze je to klon truxe a crunch3ra, ale muzu se milit, dekuji
...:::Člověk jako já je buď bohem, nebo ďáblem:::...
aktualizace
Jsem aktualizoval z boinc_5.2.13_windows_intelx86.exe na boinc_5.4.9_windows_intelx86.exe a zjistil jsem ze pro tuto verzi neni k dispozici truxova kalibrace. Takze by me zajimalo jak je to s pocitanim kreditu, jestli se mam vratit ke stare verzi, nebo tato nova ma aktualizovany vzorec pro vypocet kreditu. Pocitam hlavne E@H. Navic je tato verze cesko-anglicka (dost veci neni prelozeno). Predpokladam ze mi doporucite instalaci BoincStudia.
- azor666
- Moderátor II

- Kontaktovat uživatele:
Re: aktualizace
Ano AFAIK jediný vyvíjený klient s kalibrací je v současnosti BS. Trux je zatím také použitelný , ale dál se zatím nevyvíjí takže bude použitelný jen omezenou dobu.betr píše:Jsem aktualizoval z boinc_5.2.13_windows_intelx86.exe na boinc_5.4.9_windows_intelx86.exe a zjistil jsem ze pro tuto verzi neni k dispozici truxova kalibrace. Takze by me zajimalo jak je to s pocitanim kreditu, jestli se mam vratit ke stare verzi, nebo tato nova ma aktualizovany vzorec pro vypocet kreditu. Pocitam hlavne E@H. Navic je tato verze cesko-anglicka (dost veci neni prelozeno). Predpokladam ze mi doporucite instalaci BoincStudia.
Boinc studio není nutné. Pokud počítáš pouze EAH tak stačí týden počkat než začnou rozsílat WU s pevně přiděleným kreditem.javascript:emoticon('
Naposledy upravil(a) azor666 dne ned led 28, 2007 2:50 pm, celkem upraveno 1 x.
Správu původního CNT si přivlasnil forest a podniká s ním na své soukromé doméně jinde.
CZ BOINC WIKI
CZ BOINC WIKI
- forest
- Kontaktovat uživatele:
Začne se počítat série S5, tedy pro to bude i nová aplikace, která již předem by měla být dost dobře optimalizovaná.
Toto je původní fórum Czech National Teamu, které se v listopadu 2006 přesunulo na tuto novou adresu.