Kolik je Vám let?

Diskuse týkající se boinc.cz

Moderátoři: zdespi, Moderátoři

Kolik je Vám let?

Do 15 let včetně
4
4%
16 - 25 let
52
46%
26 - 35 let
39
34%
36 - 45 let
15
13%
46 - 55 let
2
2%
56 - 60 let
2
2%
Nad 60 let
0
Žádná hlasování

Celkem hlasů: 114

Bugi
Expert
Expert
Kontaktovat uživatele:

Kolik je Vám let?

Příspěvek od Bugi »

Před chvílí jsem se tady někde dočetl, že Vás zajímá věkové složeníé návštěvníků tohoto fóra. Mě taky, takže:
Jsem členem CNT. Kdo je víc?
Honza

Příspěvek od Honza »

Hmm, tak to je zrovna zebricek, kde se nahoru uz nikdo neposune :lol:
Blackkarel
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Blackkarel »

Honza píše:Hmm, tak to je zrovna zebricek, kde se nahoru uz nikdo neposune :lol:
Svým způsobem se v tomto žebříčku neustále posunujeme a nepotřebujeme k tomu žádnej počítač. Počítá nám to ten nahoře :D
Obrázek
4D 61 72 74 69 6E=Martin
Expert
Expert

Příspěvek od 4D 61 72 74 69 6E=Martin »

nemůžu se zařadit - je mi totiž patnáct a tedy nejsem ani v kategorii do patnácti(patnáct už totiž mám) ani v kategorii 16-25(16 jěště nemám)
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od zod »

4D 61 72 74 69 6E=Martin píše:nemůžu se zařadit - je mi totiž patnáct a tedy nejsem ani v kategorii do patnácti(patnáct už totiž mám) ani v kategorii 16-25(16 jěště nemám)
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
To mi pripomina pravnickou logiku.
Takze rikate ze schody vedly do sklepa dolu....a vedly taky ze sklepa nahoru?
Obrázek
Honza

Příspěvek od Honza »

4D 61 72 74 69 6E=Martin píše:nemùžu se zaøadit - je mi totiž patnáct a tedy nejsem ani v kategorii do patnácti(patnáct už totiž mám) ani v kategorii 16-25(16 jìštì nemám)
Kategorii do 15 let jsem doplnil o "vèetnì".
Z kontroly ruznych dotazniku a procitani ruznych (nejen sociologickych) vyzkumu vim, jaky je problem s kategoriemi.
4D 61 72 74 69 6E=Martin
Expert
Expert

zod píše:
4D 61 72 74 69 6E=Martin píše:nemůžu se zařadit - je mi totiž patnáct a tedy nejsem ani v kategorii do patnácti(patnáct už totiž mám) ani v kategorii 16-25(16 jěště nemám)
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
To mi pripomina pravnickou logiku.
myslim, že je to jasne - do první kategorie se zařadit nemůžu - je to do patnácti (tedy 0-14), ale já mám 15. Do druhé skupiny taky nemůžu - 16-25 - jěště nemám 16 - logicky, ne?
Jinak to je dobrý příklad s těma schodama...
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Tato anketa mě docela zajímá, protože už delší dobu o tom přemešlím kdo vlastně jsou "ti" lidé jejichž názory tady čtu. Kteří si radí, pomáhají a občas i nadávají. Rád bych vytvořil anketu na téma vzdělání nebo zájmů (mimo BOINC), ale mé znalosti phpBB mi to zatím neumožňují. Jstli to někoho také zajímá a umí takovou anketu vytvořit. Sem s ní. :!:
Obrázek
Honza

Příspěvek od Honza »

zod píše:To mi pripomina pravnickou logiku.
Bych rekl, ze to neni uplne ten pripad.
U pravniku jde o to, jestli z A vyplyva B a tedy zaroven z B vyplyva A, tj. ze logika plati obema smery.
U dotazniku jde o to, ze kdyz A, nemuze zaroven platit B ci C atp.; jedna kategorie musi byt vzdy platna (proto se do dotazniku casto uvadi kategorie "jiny/a/e")
Honza

Příspěvek od Honza »

Blackkarel píše:Tato anketa mì docela zajímá, protože už delší dobu o tom pøemešlím kdo vlastnì jsou "ti" lidé jejichž názory tady ètu. Kteøí si radí, pomáhají a obèas i nadávají. Rád bych vytvoøil anketu na téma vzdìlání nebo zájmù (mimo BOINC),...
K tomu se nam na CPDN osvedcil institut "User of the week" (s vyhradou toho, ze neslo vzdy o tydenni interval a s tim, ze kvuli "omezenosti" BOINC fora uz to neni ono). Casto se od toho odvinula zajimava diskuze.
Nebo se lide postupne odkryvaji tim, jak pribyva prispevku (vzdelani, profesni zarazeni), jak reaguji na ruzne narazky (vcetne piva a zenskych).
Blackkarel píše:...ale mé znalosti phpBB mi to zatím neumožòují. Jstli to nìkoho také zajímá a umí takovou anketu vytvoøit. Sem s ní. :!:
Udelat anketu rozhodne neni tezke - pri zakladani noveho tematu staci dole vyplnit otazky k hlasovani.
4D 61 72 74 69 6E=Martin
Expert
Expert

Blackkarel píše:Tato anketa mě docela zajímá, protože už delší dobu o tom přemešlím kdo vlastně jsou "ti" lidé jejichž názory tady čtu. Kteří si radí, pomáhají a občas i nadávají. Rád bych vytvořil anketu na téma vzdělání nebo zájmů (mimo BOINC), ale mé znalosti phpBB mi to zatím neumožňují. Jstli to někoho také zajímá a umí takovou anketu vytvořit. Sem s ní. :!:
jo, je to zajímavé. Já jsem si třeba Honzu představoval úplně jinak, než jsem viděl jeho fotku :shock:
nebudu tady na ni dávat link, mohlo by to Honzu naštvat - jestli to Honzovi nevadí, dá vám na ni link sám (možná) :)

Příspěvek od Honza »

4D 61 72 74 69 6E=Martin píše:jo, je to zajímavé. Já jsem si tøeba Honzu pøedstavoval úplnì jinak, než jsem vidìl jeho fotku :shock:
nebudu tady na ni dávat link, mohlo by to Honzu naštvat - jestli to Honzovi nevadí, dá vám na ni link sám (možná) :)
Hmm, zajimave. Jeste zajimavejsi by bylo konfrontovat predstavy asociovane z te fotky se skutecnosti (btw, [existujici] varianta bez fousu nebo z fousama do culiku a na bruslych nejspis zpusobuje jine asociace). Nejsem presvedcen, ze by predstavy vytvorene z te fotky nejak zasadne korelovaly s moji skutecnou povahou.
A jak jsi si mne, proboha, predstavoval :roll:
Blackkarel
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Honza píše:A jak jsi si mne, proboha, predstavoval :roll:
Jako šíleného děda vševěda z šedivou bradkou :o :o :o
Obrázek
Honza

Příspěvek od Honza »

Blackkarel píše:
Honza píše:A jak jsi si mne, proboha, predstavoval :roll:
Jako šíleného dìda vševìda z šedivou bradkou :o :o :o
To teprve budu - teda ten sedivej...nevim jestli moudrej :lol:
A nebo to mozna bude uplne jinak...budoucnost je podle mne ze sve podstaty nejista, takze nelze s jistotou rici, ze tady jeste zitra budu.
4D 61 72 74 69 6E=Martin
Expert
Expert

Honza píše:
4D 61 72 74 69 6E=Martin píše:jo, je to zajímavé. Já jsem si třeba Honzu představoval úplně jinak, než jsem viděl jeho fotku :shock:
Hmm, zajimave. Jeste zajimavejsi by bylo konfrontovat predstavy asociovane z te fotky se skutecnosti (btw, [existujici] varianta bez fousu nebo z fousama do culiku a na bruslych nejspis zpusobuje jine asociace). Nejsem presvedcen, ze by predstavy vytvorene z te fotky nejak zasadne korelovaly s moji skutecnou povahou.
A jak jsi si mne, proboha, predstavoval :roll:
no když si to teď tak uvědomuju, vlastně jsem si tě nijak nepředstavoval... jen mě to trochu překvapilo - teda trochu jsem se lekl, když jsem si přečetl, že to na tom obrázku si ty :lol: (nic proti tobě)