Kolik je Vám let?
Moderátoři: zdespi, Moderátoři
- Bugi
- Expert

- Kontaktovat uživatele:
Kolik je Vám let?
Před chvílí jsem se tady někde dočetl, že Vás zajímá věkové složeníé návštěvníků tohoto fóra. Mě taky, takže:
Jsem členem CNT. Kdo je víc?
-
Blackkarel
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
-
4D 61 72 74 69 6E=Martin
- Expert

Kategorii do 15 let jsem doplnil o "vèetnì".4D 61 72 74 69 6E=Martin píše:nemùžu se zaøadit - je mi totiž patnáct a tedy nejsem ani v kategorii do patnácti(patnáct už totiž mám) ani v kategorii 16-25(16 jìštì nemám)
Z kontroly ruznych dotazniku a procitani ruznych (nejen sociologickych) vyzkumu vim, jaky je problem s kategoriemi.
-
4D 61 72 74 69 6E=Martin
- Expert

myslim, že je to jasne - do první kategorie se zařadit nemůžu - je to do patnácti (tedy 0-14), ale já mám 15. Do druhé skupiny taky nemůžu - 16-25 - jěště nemám 16 - logicky, ne?zod píše:4D 61 72 74 69 6E=Martin píše:nemůžu se zařadit - je mi totiž patnáct a tedy nejsem ani v kategorii do patnácti(patnáct už totiž mám) ani v kategorii 16-25(16 jěště nemám)![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
To mi pripomina pravnickou logiku.
Takze rikate ze schody vedly do sklepa dolu....a vedly taky ze sklepa nahoru?
Jinak to je dobrý příklad s těma schodama...
Blackkarel
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Tato anketa mě docela zajímá, protože už delší dobu o tom přemešlím kdo vlastně jsou "ti" lidé jejichž názory tady čtu. Kteří si radí, pomáhají a občas i nadávají. Rád bych vytvořil anketu na téma vzdělání nebo zájmů (mimo BOINC), ale mé znalosti phpBB mi to zatím neumožňují. Jstli to někoho také zajímá a umí takovou anketu vytvořit. Sem s ní. 

Bych rekl, ze to neni uplne ten pripad.zod píše:To mi pripomina pravnickou logiku.
Takze rikate ze schody vedly do sklepa dolu....a vedly taky ze sklepa nahoru?
U pravniku jde o to, jestli z A vyplyva B a tedy zaroven z B vyplyva A, tj. ze logika plati obema smery.
U dotazniku jde o to, ze kdyz A, nemuze zaroven platit B ci C atp.; jedna kategorie musi byt vzdy platna (proto se do dotazniku casto uvadi kategorie "jiny/a/e")
K tomu se nam na CPDN osvedcil institut "User of the week" (s vyhradou toho, ze neslo vzdy o tydenni interval a s tim, ze kvuli "omezenosti" BOINC fora uz to neni ono). Casto se od toho odvinula zajimava diskuze.Blackkarel píše:Tato anketa mì docela zajímá, protože už delší dobu o tom pøemešlím kdo vlastnì jsou "ti" lidé jejichž názory tady ètu. Kteøí si radí, pomáhají a obèas i nadávají. Rád bych vytvoøil anketu na téma vzdìlání nebo zájmù (mimo BOINC),...
Nebo se lide postupne odkryvaji tim, jak pribyva prispevku (vzdelani, profesni zarazeni), jak reaguji na ruzne narazky (vcetne piva a zenskych).
Udelat anketu rozhodne neni tezke - pri zakladani noveho tematu staci dole vyplnit otazky k hlasovani.Blackkarel píše:...ale mé znalosti phpBB mi to zatím neumožòují. Jstli to nìkoho také zajímá a umí takovou anketu vytvoøit. Sem s ní.
-
4D 61 72 74 69 6E=Martin
- Expert

jo, je to zajímavé. Já jsem si třeba Honzu představoval úplně jinak, než jsem viděl jeho fotkuBlackkarel píše:Tato anketa mě docela zajímá, protože už delší dobu o tom přemešlím kdo vlastně jsou "ti" lidé jejichž názory tady čtu. Kteří si radí, pomáhají a občas i nadávají. Rád bych vytvořil anketu na téma vzdělání nebo zájmů (mimo BOINC), ale mé znalosti phpBB mi to zatím neumožňují. Jstli to někoho také zajímá a umí takovou anketu vytvořit. Sem s ní.
nebudu tady na ni dávat link, mohlo by to Honzu naštvat - jestli to Honzovi nevadí, dá vám na ni link sám (možná)
Hmm, zajimave. Jeste zajimavejsi by bylo konfrontovat predstavy asociovane z te fotky se skutecnosti (btw, [existujici] varianta bez fousu nebo z fousama do culiku a na bruslych nejspis zpusobuje jine asociace). Nejsem presvedcen, ze by predstavy vytvorene z te fotky nejak zasadne korelovaly s moji skutecnou povahou.4D 61 72 74 69 6E=Martin píše:jo, je to zajímavé. Já jsem si tøeba Honzu pøedstavoval úplnì jinak, než jsem vidìl jeho fotku![]()
nebudu tady na ni dávat link, mohlo by to Honzu naštvat - jestli to Honzovi nevadí, dá vám na ni link sám (možná)
A jak jsi si mne, proboha, predstavoval
-
Blackkarel
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
To teprve budu - teda ten sedivej...nevim jestli moudrejBlackkarel píše:Jako šíleného dìda vševìda z šedivou bradkouHonza píše:A jak jsi si mne, proboha, predstavoval![]()
![]()
A nebo to mozna bude uplne jinak...budoucnost je podle mne ze sve podstaty nejista, takze nelze s jistotou rici, ze tady jeste zitra budu.
-
4D 61 72 74 69 6E=Martin
- Expert

no když si to teď tak uvědomuju, vlastně jsem si tě nijak nepředstavoval... jen mě to trochu překvapilo - teda trochu jsem se lekl, když jsem si přečetl, že to na tom obrázku si tyHonza píše:Hmm, zajimave. Jeste zajimavejsi by bylo konfrontovat predstavy asociovane z te fotky se skutecnosti (btw, [existujici] varianta bez fousu nebo z fousama do culiku a na bruslych nejspis zpusobuje jine asociace). Nejsem presvedcen, ze by predstavy vytvorene z te fotky nejak zasadne korelovaly s moji skutecnou povahou.4D 61 72 74 69 6E=Martin píše:jo, je to zajímavé. Já jsem si třeba Honzu představoval úplně jinak, než jsem viděl jeho fotku![]()
A jak jsi si mne, proboha, predstavoval