seti aktuální stav - odpad

Smetiště aneb propadliště dějin pro neaktuální příspěvky. Po pár dnech bude ručně smazáno, pokud nebudou hlasy pro zachovaní

Moderátoři: zdespi, Moderátoři

Bubak
BOINC Guru
BOINC Guru

Příspěvek od Bubak »

Dobra zprava. 3. splitter posila Enhanced. Po Kryteen a Milkyway jsem ted dostal Enhanced jednotku i od Klaatu.

Ted jsou splittery presne pul na pul co do poctu stroju i CPU.
Bubak
BOINC Guru
BOINC Guru

Příspěvek od Bubak »

gRis píše:BTW nevím jestli jste si všimli, ale na stránkách S@H BETA je už AstroPulse, brzy prý vydají novou aplikaci, zatím poběží S@H Enhanced.
Ano. Jen to "brzy" znamena za nekolik tydnu. :?
Docela by se mi hodilo kdyby to stihli pred spoctenim S4 u E@H. ;-)
Honza

Příspěvek od Honza »

@ gRis - to neni presne. Enahnced konecne nepouziva benchmark a je opravdu k nicemu. Ale mechanismus CC a pridelovani kreditu je zachovano - pouze se hodnota CC nekouzli z hauznumer benchmarku * cas, ale FLOPSu * konstatna.
Souhlasim s Bubakem, ze Astropulse chvilku potrva - snad min mesicu/let, nez rozjeti Enhanced.
OT Einstein: je mozne, ze Einsten bude v lete na suchu; jestli hodne lidi nahodi optimalizaci a pripadne si budou pomahat BS k ziskani vic prace na pocitani, tak je to za 40 dni hotove.
gRis
BOINC Guru
BOINC Guru

Příspěvek od gRis »

Tedy jeste nemusim truxova klienta vyhazovat do srotu? :-)
vejpuste
BOINC Guru
BOINC Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od vejpuste »

Servery se sice tvari naprosto v pohode, ale nejdou odesilat jednotky. Hlasi Error 403.
Planovany vypadek pokud vim nebyl.
Libor
'bosh
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od 'bosh »

Turn off the network connection to SETI or your results will not be validated, if you have any WU "ready to send", otherwise any new completed WU will not be uploaded and you will be a OK:

http://setiathome.berkeley.edu/results. ... &offset=40

2Kyong: That holds true for the enhanced SETI...
vejpuste
BOINC Guru
BOINC Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od vejpuste »

Vcerejsi problemy jsou popsany na webu a zajimavejsi je, ze vsechny splittery prepnuli na vyrabeni enhanced jednotek. Takze nejspis brzo dojdou puvodni a kdo pouzival optimalizovanou aplikaci, tak se musi prepnout taky.
Libor
Honza

Příspěvek od Honza »

Koukam, ze k tomu pristoupili razne stylem "zadne srani s mladou pani" - damy snad prominou. Proste ne takove mnohamesicni divadlo jako se zombikem.

Bylo by zajimave vedet, kolik lidi hazelo enhanced Wu do kose, aby jeste ziskali zbytek starych WU za ucelem blbeho kreditu. Nebo naopak kolik lidi zahazovalo strare WU, aby pocitali na novem nebo podelali app_info.xml a nesli ji strare ci nove.

Nechci do toho moc kecat, ale zaslouzilo by to zminku na homepage :wink:
Necroman
Expert
Expert
Kontaktovat uživatele:

RE:

Příspěvek od Necroman »

Jsem schválne zvedavy na pokles vykonu, protoze predpokladam, ze spousta lidi nastavila treba po ruznych uradech a skolach optimalizovane klienty a tedka se uz nedokopou k tomu, aby je prepsali na Enhanced verzi. Tim padem budeou tyt stovky pocitacu stat a cekat na WU normal SETIho, ale ony uz zadne WU neprijdou :roll: .
Tim padem bych byl take pro, dat hned na uvodni stranku CNT clanek o tom, ze je treba zmenit nastaveni a ze je tu SETI Enhanced, pokud tomu uz neni. :)
forest
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od forest »

Do novinek už jsem dal upozornění, pokud by bylo třeba cokoliv doplnit, nebo opravit, stačí sem napsat.
Toto je původní fórum Czech National Teamu, které se v listopadu 2006 přesunulo na tuto novou adresu.
forest
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od forest »

Nevím jak moc žhavé to s tím ukončením odesílání starých WU je, ale já dostal kolem poledne víc jak 100 WU.
Toto je původní fórum Czech National Teamu, které se v listopadu 2006 přesunulo na tuto novou adresu.
Bubak
BOINC Guru
BOINC Guru

Příspěvek od Bubak »

2 Forest: Z ktereho splitteru jsou ty WU? Teda spis, je ta paska jeste furt v nekterem splitteru?
forest
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od forest »

Jak se to dá zjistit, ze kterého pochází?
Dalších 20 jsem stáhnul ve 14h odpoledne, 11WU v 16:02, 4WU v 16:13 a 20WU v 16:25.
Od té doby nic, ale dohromady je to denní zásoba, takže si asi PC ani nic víc nenárokoval.
vejpuste
BOINC Guru
BOINC Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od vejpuste »

Vypada to, ze neEnhanced jednotky dosly. Posledni jsem dostal 17 May 2006 22:12:10 UTC.
Timto se s puvodnim vypoctem a staryma aplikacema loucim.
Zasoba mi snad umozni prejit postupne na Enhanced verzi bez velkych vypadku i na zbyvajicich masinach.
Libor
'bosh
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od 'bosh »

forest píše:Jak se to dá zjistit, ze kterého pochází?
.
http://setiathome.berkeley.edu/workunit ... d=76960137 :)
Zamčeno