Aktuální stav projektu
Moderátoři: zdespi, Moderátoři
- LiborA
- BOINC Guru

- Kontaktovat uživatele:
To že mi nepřiděluje kredit, mi sice trochu vadí (vždyť také přece proto počítám
), ale co považuji za horší, že nevidím, jak mi posílají jednotlivé kompy trickly na server, přeci jen nemám všechny kompy fyzicky dostupné a tak nezjistím, pokud se něco stane. Nemluvě tom, že poměrně často dostávám hlášku o příliš mnoho connections při pouhé snaze se mrknout na webu na svůj účet 
Moje statistika: http://boinc.mundayweb.com/one/stats.ph ... :6082/.png
2 Honza: Jasne, hlavne kdyz se ty credity nekde nestrati. Uz jich tam musim mit "pendnutych" pomerne dost.
2 LiborA: Databaze jim holt nestiha. Je to neprijemny. Taky mi to vadi ze stejneho duvodu, i kdyz tech PC kde jedu klimku a nevidim na ne pres BV je presne par.
EDIT: Nejak se mi to nezda. Tenhle SC jsem vcera dopocital a na webu je nedokoncenej a chybi 2 trickle. Doufam ze se to nekde nestratilo. U me uz nebezi a ani zalohu nemam. Bylo by ho skoda.
2 LiborA: Databaze jim holt nestiha. Je to neprijemny. Taky mi to vadi ze stejneho duvodu, i kdyz tech PC kde jedu klimku a nevidim na ne pres BV je presne par.
EDIT: Nejak se mi to nezda. Tenhle SC jsem vcera dopocital a na webu je nedokoncenej a chybi 2 trickle. Doufam ze se to nekde nestratilo. U me uz nebezi a ani zalohu nemam. Bylo by ho skoda.
Private (old) + CCU stats.
@ LiborA - souhlas, kdyz neni zpetna vazba (treba jako ted na Einsteinu), je to na pytel.
@ Bubak - vcera jsem nad tim jeste premyslel, jak jsi poslal ten obrazek. Nejak se mi to nezdalo, ze se prirustek kreditu vlastne klesa, tak se lagovani zvetsuje. Ale dneska nebyl cas to resit az ted...
...se uz vi, v cem je problem.
Nejaky DEBIL nema co delat a udelal si asi script na posilani milionu tricklu a tim server nezvlada. Stejne DEBILNI napad, jako podvodnici na SETI - tam taky zbytecne zatezovali server, narustali naklady, zasvinili databazi, zneprijemnovali zivot ostatnim a znehodnocovali vysledky. Stestim pro CPDN je, ze to nema vliv na kvalitu vedeckych vysledku.
Jasne, ze Carl databazi cisti, vycisti...ale mozna to chvilku to potrva. Je jasne, ze musel CPDN main db odpojit, aby ten problem dale nenarustal.
Nedokazi si momentalne predstavit, ze by to byl 'prirozene' vznikli problem chybou v BOINCu...
Sorry, ale takovyhle lidi bych proste mazal - proste stejne jako podvodniky na SETI.
@ Bubak - vcera jsem nad tim jeste premyslel, jak jsi poslal ten obrazek. Nejak se mi to nezdalo, ze se prirustek kreditu vlastne klesa, tak se lagovani zvetsuje. Ale dneska nebyl cas to resit az ted...
...se uz vi, v cem je problem.
Nejaky DEBIL nema co delat a udelal si asi script na posilani milionu tricklu a tim server nezvlada. Stejne DEBILNI napad, jako podvodnici na SETI - tam taky zbytecne zatezovali server, narustali naklady, zasvinili databazi, zneprijemnovali zivot ostatnim a znehodnocovali vysledky. Stestim pro CPDN je, ze to nema vliv na kvalitu vedeckych vysledku.
Jasne, ze Carl databazi cisti, vycisti...ale mozna to chvilku to potrva. Je jasne, ze musel CPDN main db odpojit, aby ten problem dale nenarustal.
Nedokazi si momentalne predstavit, ze by to byl 'prirozene' vznikli problem chybou v BOINCu...
Sorry, ale takovyhle lidi bych proste mazal - proste stejne jako podvodniky na SETI.
- LiborA
- BOINC Guru

- Kontaktovat uživatele:
No doufám, že ten trouba bude z projektu killnut, fakt nechápu o co těm lidem jde

Naskocilo mi 30k creditu a srovnal se RAC, takze se zda ze jim jede uz i web vcetne zaktualizovanych trickles u PC.
- LiborA
- BOINC Guru

- Kontaktovat uživatele:
Jo také mi naskákaly chybějící trickly (a kredit
), dokonce i u toho již ukončeného modelu, což jsem skoro ani nečekal 
- LiborA
- BOINC Guru

- Kontaktovat uživatele:
Nevykreslují se grafy
Ještě to ale vypadá na nějaé problémy, nezobrazují se grafy (u SC model - http://climateapps2.oucs.ox.ac.uk/cpdnb ... id=1617540
Re: Nevykreslují se grafy
Neni to nahodou tak, ze se nikdy nezobrazovali? Grafy jsou jen u CM.LiborA píše:Ještě to ale vypadá na nějaé problémy, nezobrazují se grafy (u SC model -
@Bubak: ne neni, opravdu tam grafy byly a to u vsech modelu, ktery jsem pocital (Slab, SC), takze je tam nejspis jeste nejaka chybka. Co jsem koukal tak tam maji novejsi web, kde se da uz rovnou ze seznamu pocitacu skocit na jeho results.
Statistiky
Intel Core 2 Quad Q9300, 8GB RAM, Vista Home Premium x64
AMD Athlon 64 X2 4200+, 3GB RAM, Vista Home Premium
Intel Pentium 4 2,4GHz (800MHz FSB), 512MB RAM, XP SP2
Intel Core 2 Quad Q9300, 8GB RAM, Vista Home Premium x64
AMD Athlon 64 X2 4200+, 3GB RAM, Vista Home Premium
Intel Pentium 4 2,4GHz (800MHz FSB), 512MB RAM, XP SP2
Re: Nevykreslují se grafy
Ale na určitou dobu (co server nestíhal) je přerušenýBubak píše: Grafy jsou jen u CM.