Aktuální stav projektu

Fórum o projektu Climateprediction

Moderátoři: zdespi, Moderátoři

Odpovědět
Honza

Příspěvek od Honza »

Ano, jeste to trochu laguje a to neni to tak, ze by to chodilo 100% a vsem. Sorry...
Bubak
BOINC Guru
BOINC Guru

Příspěvek od Bubak »

Honza

Příspěvek od Honza »

wow - no to je mazec :lol: ...'sem ani netusil - na kredit zrovna moc nekoukam a hlidam spis to, jestli ma masina praci a jestli ji uploadne (na jedny treba jedu 2 CM3 modely, takze ta si vystaci).
Jestli se nejakej kredit updatne zitra nebo za tyden neni pro me dulezity. Jinde se standardne ceka x dni :lol:
LiborA
BOINC Guru
BOINC Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od LiborA »

To že mi nepřiděluje kredit, mi sice trochu vadí (vždyť také přece proto počítám 8) ), ale co považuji za horší, že nevidím, jak mi posílají jednotlivé kompy trickly na server, přeci jen nemám všechny kompy fyzicky dostupné a tak nezjistím, pokud se něco stane. Nemluvě tom, že poměrně často dostávám hlášku o příliš mnoho connections při pouhé snaze se mrknout na webu na svůj účet :(
Bubak
BOINC Guru
BOINC Guru

Příspěvek od Bubak »

2 Honza: Jasne, hlavne kdyz se ty credity nekde nestrati. Uz jich tam musim mit "pendnutych" pomerne dost.
2 LiborA: Databaze jim holt nestiha. Je to neprijemny. Taky mi to vadi ze stejneho duvodu, i kdyz tech PC kde jedu klimku a nevidim na ne pres BV je presne par. :-)
EDIT: Nejak se mi to nezda. Tenhle SC jsem vcera dopocital a na webu je nedokoncenej a chybi 2 trickle. Doufam ze se to nekde nestratilo. U me uz nebezi a ani zalohu nemam. Bylo by ho skoda.
Honza

Příspěvek od Honza »

@ LiborA - souhlas, kdyz neni zpetna vazba (treba jako ted na Einsteinu), je to na pytel.
@ Bubak - vcera jsem nad tim jeste premyslel, jak jsi poslal ten obrazek. Nejak se mi to nezdalo, ze se prirustek kreditu vlastne klesa, tak se lagovani zvetsuje. Ale dneska nebyl cas to resit az ted...

...se uz vi, v cem je problem.
Nejaky DEBIL nema co delat a udelal si asi script na posilani milionu tricklu a tim server nezvlada. Stejne DEBILNI napad, jako podvodnici na SETI - tam taky zbytecne zatezovali server, narustali naklady, zasvinili databazi, zneprijemnovali zivot ostatnim a znehodnocovali vysledky. Stestim pro CPDN je, ze to nema vliv na kvalitu vedeckych vysledku.
Jasne, ze Carl databazi cisti, vycisti...ale mozna to chvilku to potrva. Je jasne, ze musel CPDN main db odpojit, aby ten problem dale nenarustal.

Nedokazi si momentalne predstavit, ze by to byl 'prirozene' vznikli problem chybou v BOINCu...
Sorry, ale takovyhle lidi bych proste mazal - proste stejne jako podvodniky na SETI.
LiborA
BOINC Guru
BOINC Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od LiborA »

No doufám, že ten trouba bude z projektu killnut, fakt nechápu o co těm lidem jde :Honza_naughty :Honza_hand
Honza

Příspěvek od Honza »

Vo co jim de? Asi vo debilni kredit, jako na SETI :Honza_doh
Magorove - rek by dejv...

Trickles se mi uz na CPDN main odesilaji bez chybovych hlasek, takze tahle cast chodi. Nejaky kredit taky naskocil, takze i to chodi.
Ale BOINC web jeste nejede, takze kontrola masin pres web zatim nejde...
Bubak
BOINC Guru
BOINC Guru

Příspěvek od Bubak »

Naskocilo mi 30k creditu a srovnal se RAC, takze se zda ze jim jede uz i web vcetne zaktualizovanych trickles u PC.
LiborA
BOINC Guru
BOINC Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od LiborA »

Jo také mi naskákaly chybějící trickly (a kredit :lol: ), dokonce i u toho již ukončeného modelu, což jsem skoro ani nečekal :)
LiborA
BOINC Guru
BOINC Guru
Kontaktovat uživatele:

Nevykreslují se grafy

Příspěvek od LiborA »

Ještě to ale vypadá na nějaé problémy, nezobrazují se grafy (u SC model - http://climateapps2.oucs.ox.ac.uk/cpdnb ... id=1617540
Bubak
BOINC Guru
BOINC Guru

Re: Nevykreslují se grafy

Příspěvek od Bubak »

LiborA píše:Ještě to ale vypadá na nějaé problémy, nezobrazují se grafy (u SC model -
Neni to nahodou tak, ze se nikdy nezobrazovali? Grafy jsou jen u CM.
Mr4k
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Mr4k »

@Bubak: ne neni, opravdu tam grafy byly a to u vsech modelu, ktery jsem pocital (Slab, SC), takze je tam nejspis jeste nejaka chybka. Co jsem koukal tak tam maji novejsi web, kde se da uz rovnou ze seznamu pocitacu skocit na jeho results.
Statistiky
Intel Core 2 Quad Q9300, 8GB RAM, Vista Home Premium x64
AMD Athlon 64 X2 4200+, 3GB RAM, Vista Home Premium
Intel Pentium 4 2,4GHz (800MHz FSB), 512MB RAM, XP SP2
JardaM
Expert
Expert

Re: Nevykreslují se grafy

Příspěvek od JardaM »

Bubak píše: Grafy jsou jen u CM.
Ale na určitou dobu (co server nestíhal) je přerušený
PavolR