Ta teplota se mi nezdá až tak moc vysoká ale možná ...chtělo by to nějakýho Inteláka
Optimalizovaná aplikace Einstein@Home I
Moderátoři: zdespi, Moderátoři
- forest
- Kontaktovat uživatele:
Intelák jsem třeba já a v podstatě si myslím že u tebe půjde o to, že 2400 Mhz(Celeron - Nortwood) je CPU jedoucí na taktu 533Mhz a také dost bude záležet na taktu pamětí, jestli máš 266Mhz DDR1 v singlu, tak se nediv že ti to bude počítat za dvakrát takovej čes než celeron na 800Mhz s DDR2 na 677Mhz v duálu.xDarek píše:Jsem na tom podobně ...tohle je můj první intel strojBohuzel to není mobilní procesor ale normální CPU
![]()
Ta teplota se mi nezdá až tak moc vysoká ale možná ...chtělo by to nějakýho Inteláka
Chtělo by to více upřesnit na jakém taktu ti jede ten CPU, na jakém paměti, jestli je máš v duálu, nebo singl atd.
Nortwood neuměl vkládat ještě prázdné sekce do výpočtů kvůli chlazení, takže tím to určitě není.
Toto je původní fórum Czech National Teamu, které se v listopadu 2006 přesunulo na tuto novou adresu.
- Higgi
- BOINC Guru

- Kontaktovat uživatele:
http://eclient.tvn.hu/alb_C4100.zip - - 386 compatible windows executable
- some tricks from S40.xx
- 2kB size sin/cos look-up table
Není důležité jak rychle počítáte, ale to, že počítáte.
- forest
- Kontaktovat uživatele:
Pokud tvá deska podporuje duální řízení pamětí, tak si okamžitě sežeň druhej modul, přinejlepším druhých 256MB a hned ti to bude počítat mnohem rychleji. Pokud by jsi přesedlal z PC2700 na rychlejší, tak by jsi to také poznal, ale ten rozdíl už by nebyl tak velký.
To že ten CPU jede jenom na základu 400Mhz je taky dost brzda, ale to by jsi ho musel vyměnit i s beskou. No prostě už ten PC má svá léta za sebou a tak se nemůžeš moc divit, když LiborA na Xeonu se stejným taktem počítá WU za poloviční čas.
To že ten CPU jede jenom na základu 400Mhz je taky dost brzda, ale to by jsi ho musel vyměnit i s beskou. No prostě už ten PC má svá léta za sebou a tak se nemůžeš moc divit, když LiborA na Xeonu se stejným taktem počítá WU za poloviční čas.
Toto je původní fórum Czech National Teamu, které se v listopadu 2006 přesunulo na tuto novou adresu.
- LiborA
- BOINC Guru

- Kontaktovat uživatele:
jen doplním, že je to verze pro starší CPU jako jsou Pentium, Pentium-II, K5, K6, etc.Higgi píše:http://eclient.tvn.hu/alb_C4100.zip - - 386 compatible windows executable
Moje statistika: http://boinc.mundayweb.com/one/stats.ph ... :6082/.png
- xDarek
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
Foreste,myslím ,že jsem to psal že se jedná o notebook (takže výměna desky a nebo dual u tohoto stroje je "nemožnej"- je starej 2,5 roku)forest píše:Pokud tvá deska podporuje duální řízení pamětí, tak si okamžitě sežeň druhej modul, přinejlepším druhých 256MB a hned ti to bude počítat mnohem rychleji. Pokud by jsi přesedlal z PC2700 na rychlejší, tak by jsi to také poznal, ale ten rozdíl už by nebyl tak velký.
Asi na tom budu počítat SETI to má celkem dobrej čas
The Truth is Out There

- forest
- Kontaktovat uživatele:
Aha, reagoval jsem na tohle:xDarek píše: Foreste,myslím ,že jsem to psal že se jedná o notebook (takže výměna desky a nebo dual u tohoto stroje je "nemožnej"- je starej 2,5 roku)
Asi na tom budu počítat SETI to má celkem dobrej časale díky za rady
Omlouvám se jestli jsem to špatně pochopil, ale třeba ty rady pomohly někomu jinémuxDarek píše: tohle je můj první intel strojBohuzel to není mobilní procesor ale normální CPU
-
vejpuste
- BOINC Guru

- Kontaktovat uživatele:
Zkusil by nekdo, anglicky schopnejsi, vydolovat zdrojaky optimalizovane aplikace? Mohli bychom to pak zkusit prelozit pod Linuxem a vyzkouset, jestli by vysledky prosly validaci.
Vim o docela hodne Linuxech s Einsteinem a optimalizace by dost bodla. Pokud by se osvedcila, tak bych u AMD prehodil optimalizovane Seti na optimalizovaneho Einsteina.
Libor
Vim o docela hodne Linuxech s Einsteinem a optimalizace by dost bodla. Pokud by se osvedcila, tak bych u AMD prehodil optimalizovane Seti na optimalizovaneho Einsteina.
Libor
A co napsat akosfovi? On taky není brilantní Angličan. Ostatně linuxová v. 4.40 nebo beta 4.55 už nějakou optimalizaci obsahuje. Pokud mi dá nějaká WU jen malé "navýšení" kreditu, pak to je z accountu, který jede některou z jmenovaných linuxových verzí.vejpuste píše:Zkusil by nekdo, anglicky schopnejsi, vydolovat zdrojaky optimalizovane aplikace? Libor