diskuze o BOINC con

Smetiště aneb propadliště dějin pro neaktuální příspěvky. Po pár dnech bude ručně smazáno, pokud nebudou hlasy pro zachovaní

Moderátoři: zdespi, Moderátoři

Zamčeno

účast na CNT con Beskydy

Přijedu
20
54%
Nepřijedu
17
46%

Celkem hlasů: 37

Honza

Re: TAK JAK TO BUDE??!?!?!?!

Příspěvek od Honza »

Miiichal píše:PROC TADY NA FORU NENI OZNAMENI VELKY JAKO KRAVA, TREBA NAHORE UPROSTRED POD POPISKEM "FORUM"?
OK, klidne to tam frknu.
Jo, lidi by se meli rozhoupat - vedelo se o tom dost dopredu...
Miiichal
Banánová odměna
Banánová odměna

Příspěvek od Miiichal »

FordPrefect píše:Ja budu spokojen, kdyz prijede alespon 5 lidi. btw cesta z Liberce do Beskyd netrva 6 hodin, ale jen asi 3,5 :lol:
Podle mapy pres Hradec, Olomouc atd... 5 a 3/4hodin. Nedelam si iluze, ze kdyz jsou zaplavy ze to bude rychlejsi.
FordPrefect
BOINC Guru
BOINC Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od FordPrefect »

Miiichal píše:
FordPrefect píše:Ja budu spokojen, kdyz prijede alespon 5 lidi. btw cesta z Liberce do Beskyd netrva 6 hodin, ale jen asi 3,5 :lol:
Podle mapy pres Hradec, Olomouc atd... 5 a 3/4hodin. Nedelam si iluze, ze kdyz jsou zaplavy ze to bude rychlejsi.
Jezdim tuto trasu 2x tydne. Naposledy v patek v noci a vsechno bylo v poradku, s vyjimkou kratkeho useku u moravske trebove. Ten cas 3,5 hodiny to je i se zastavkou na jidlo+kafe :D
forest
Kontaktovat uživatele:

Re: TAK JAK TO BUDE??!?!?!?!

Příspěvek od forest »

Honza píše:
Miiichal píše:PROC TADY NA FORU NENI OZNAMENI VELKY JAKO KRAVA, TREBA NAHORE UPROSTRED POD POPISKEM "FORUM"?
OK, klidne to tam frknu.
Jo, lidi by se meli rozhoupat - vedelo se o tom dost dopredu...
:lol: Tak tohle mě dostalo, málem jsem spadnul ze žídle :lol:
Zrovna u tebe je 50na50 tak jak se rozhoupeš a kdy:?:

Já osobně tam pojedu klidně taky jenom kvůli 5ti lidem, ale musím vědět že tam skutečně přijedou. Takhle to není ani těch 10 jistejch,ale 6 + Ford tam bude se svojí pálkou jen v pátek večer a Honza s dejvidkem 50na50.

Stále ještě nemám z Brna obsazené auto, takže můžu třeba někoho i přibrat v Olomouci když bude třeba.
Toto je původní fórum Czech National Teamu, které se v listopadu 2006 přesunulo na tuto novou adresu.
Honza

Příspěvek od Honza »

No, jestlize dejv je 50:50 a jel by autem, ja bych rad naskocil v Praze k nemu do auta.
Melo jet dost lidi z mesta, ale nakonec nejedou (duvody nechci rozebirat), takze tim se opet dost komplikuje doprava. (na Pendolino neverim :lol: ).
Jeste je varianta si pujcit auto, ale dost nerad bych jel sam na takovou streku...sice nejsem zrovne ekoaktivista, ale ekonomicky to srovna take enni idelani.

Takze komplikace s dopravou oproti puvodnimu planu.

Urcite nebudu do Nedele - proste si to casove nemuzu dovolit. Krome bezne agendy do prace a do skoly musim delat na diplomce, mam rozdelane nejake veci na sazbu (ted treba tu knizku o zmenach klimatu, kde delam veci nad ramce bezne sazby a typografie), potrebuji se alespon na den jet podivat jestli mi po zime nespadla chalupa a vubec nevim kde mi hlava stoji.

Takze komplikace casova proti puvodnimu planu.

Ze se zmenili i jine veci netreba pripominat.

Alespon se penize na to mam...
Bony
Expert
Expert
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bony »

Jak rád by jsem jel...jenže rodinná situace (a i prachy) mi to zrovna nedovoluje........tak rád by jsem tam s Váma pokecal..ale bohužel to nejde.....ale alespon že jsem Vám nikdy nesliboval že přijedu...ted by mě to mrzelo mnohem víc. :(
LiborA
BOINC Guru
BOINC Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od LiborA »

Bony píše:Jak rád by jsem jel...jenže rodinná situace (a i prachy) mi to zrovna nedovoluje........tak rád by jsem tam s Váma pokecal..ale bohužel to nejde.....ale alespon že jsem Vám nikdy nesliboval že přijedu...ted by mě to mrzelo mnohem víc. :(
Ano jsem ve stejné situaci, takže někdy jindy :(
Flegi
Začatečník
Začatečník

Příspěvek od Flegi »

Ve Francii na me nekdo porad vzpominal - prijedu, ctu a uz vim :-). Tak dik, foreste, za rozdeleni, kde spim.
Takze, pokud mi bude dovoleno :lol: , tak se moc tesim na con.
Na cele 4 dny velikonoc jedem na chatu pobliz Rampy, tak mozna zajdu s nim probrat 1. veceri: sopak s vinem, snidane jarni vanek omasteny rampouchem.
Pocet - pokud teda pocitam jen za sebe, tak 1+3 deti, ktere taky pocitaji.
forest
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od forest »

Hlavě aby tam ještě neležel metr sněhu, furt straší se sněžením.
Chtělo by to aby Rampa podával aktuální sněhové zpravodajství :lol:
Toto je původní fórum Czech National Teamu, které se v listopadu 2006 přesunulo na tuto novou adresu.
Miiichal
Banánová odměna
Banánová odměna

Příspěvek od Miiichal »

Flegi píše: Pocet - pokud teda pocitam jen za sebe, tak 1+3 deti, ktere taky pocitaji.
Takze z vasi kliky prijedete 4?
forest
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od forest »

Miiichal píše:
Flegi píše: Pocet - pokud teda pocitam jen za sebe, tak 1+3 deti, ktere taky pocitaji.
Takze z vasi kliky prijedete 4?
Zapomínáš na Forda, takže jich bude 5, to už je poměrně značné zastoupení jedné rodiny. Kdyby to takhle poctivě pojal každý člen našeho týmu, tak zaplníme i fotbalový stadión :wink:

Honza:
Myslím že by se dalo s Fordem, nebo Miiichalem domluvit, aby tě v Praze naložili ne?
Miiichal
Banánová odměna
Banánová odměna

Příspěvek od Miiichal »

forest píše: Myslím že by se dalo s Fordem, nebo Miiichalem domluvit, aby tě v Praze naložili ne?
Proc bych jel z Libu do Prahy? Navic ja jeste nevim jestli pojedu 100% autem, tudiz vazat se na me vicemene ted nema smysl...
forest
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od forest »

Tak tedy já nabízím řešení s dopravou alespoň pro některé členy co se mně vejdou do auta.
Můžu vzít 4 lidi z Brna a po srazu je vzít zase do Brna. Myslím že spojení do Brna autobusem, nebo vlakem je dost dobré a tak by této nabídky mohl využít i třeba Honza pokud by mu nevadilo přicestovat z Prahy do Brna.

Původně se ke mně nahlásil do auta M1.lan s přítelkyní, ale dosud to nepotvrdil a tak mám 4 místa furt volná.
azor666
Moderátor II
Moderátor II
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od azor666 »

Podařilo se mi uvolnit si víkend 21-22. tak bych se také rád účastnil srazu.
Jestli máte v Beskydech ještě místo :wink: tak se mnou můžete počítat.

Teď k technickým záležitostem. Máte někdo pls. ještě místo v autě a jedete z prahy nebo přes prahu.
Eventuálně i auto mám, takže jestli najdu někoho kdo chce jet a nemá čím tak není problém.
Jet v autě sám zrovna moc ekonomické není...
Lukáš
Správu původního CNT si přivlasnil forest a podniká s ním na své soukromé doméně jinde.
CZ BOINC WIKI
M1.LaN
Expert
Expert
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od M1.LaN »

@ forest, sorry ze jsem se neozval, ale nejel mi net, pac blbci u nas pridavali antenu a nejak mi s ni pohnuli, ale uz by to melo byt v pohode :lol:
@Rampa poslusne hlasim, ze prijedu ja i s pritekyni, takze 2 mistecka si rezervuju :oops: :lol:
...:::Člověk jako já je buď bohem, nebo ďáblem:::...
Zamčeno