OK, klidne to tam frknu.Miiichal píše:PROC TADY NA FORU NENI OZNAMENI VELKY JAKO KRAVA, TREBA NAHORE UPROSTRED POD POPISKEM "FORUM"?
Jo, lidi by se meli rozhoupat - vedelo se o tom dost dopredu...
Moderátoři: zdespi, Moderátoři
OK, klidne to tam frknu.Miiichal píše:PROC TADY NA FORU NENI OZNAMENI VELKY JAKO KRAVA, TREBA NAHORE UPROSTRED POD POPISKEM "FORUM"?

Jezdim tuto trasu 2x tydne. Naposledy v patek v noci a vsechno bylo v poradku, s vyjimkou kratkeho useku u moravske trebove. Ten cas 3,5 hodiny to je i se zastavkou na jidlo+kafeMiiichal píše:Podle mapy pres Hradec, Olomouc atd... 5 a 3/4hodin. Nedelam si iluze, ze kdyz jsou zaplavy ze to bude rychlejsi.FordPrefect píše:Ja budu spokojen, kdyz prijede alespon 5 lidi. btw cesta z Liberce do Beskyd netrva 6 hodin, ale jen asi 3,5
Honza píše:OK, klidne to tam frknu.Miiichal píše:PROC TADY NA FORU NENI OZNAMENI VELKY JAKO KRAVA, TREBA NAHORE UPROSTRED POD POPISKEM "FORUM"?
Jo, lidi by se meli rozhoupat - vedelo se o tom dost dopredu...

Ano jsem ve stejné situaci, takže někdy jindyBony píše:Jak rád by jsem jel...jenže rodinná situace (a i prachy) mi to zrovna nedovoluje........tak rád by jsem tam s Váma pokecal..ale bohužel to nejde.....ale alespon že jsem Vám nikdy nesliboval že přijedu...ted by mě to mrzelo mnohem víc.
Zapomínáš na Forda, takže jich bude 5, to už je poměrně značné zastoupení jedné rodiny. Kdyby to takhle poctivě pojal každý člen našeho týmu, tak zaplníme i fotbalový stadiónMiiichal píše:Takze z vasi kliky prijedete 4?Flegi píše: Pocet - pokud teda pocitam jen za sebe, tak 1+3 deti, ktere taky pocitaji.