Clima a optimalizace boinc.exe
Moderátoři: zdespi, Moderátoři
- Blackhat
- Pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Clima a optimalizace boinc.exe
Ma smysl pro pocitani klimatu optimalizovat truxem? Paklize ano proc?
- azor666
- Moderátor II

- Kontaktovat uživatele:
mohlo by. ma fce ktere se netykaji kredytu a projektu.
network masks, no_popup_alerts, process_priority,cpu_affinity, rpc_port.
je pravda ze nic z toho asi pro tebe neni zasadni, ale aspon ta affinita se muze na 2jadru hodit.
network masks, no_popup_alerts, process_priority,cpu_affinity, rpc_port.
je pravda ze nic z toho asi pro tebe neni zasadni, ale aspon ta affinita se muze na 2jadru hodit.
Naposledy upravil(a) azor666 dne pon bře 20, 2006 9:47 pm, celkem upraveno 1 x.
Správu původního CNT si přivlasnil forest a podniká s ním na své soukromé doméně jinde.
CZ BOINC WIKI
CZ BOINC WIKI
network_mask nebo rpc_port nema s projektem nic spolecneho - je to sitove nastaveni naprosto nezavysle na tom, ktere nebo kolik projektu je pripojeno.
Nevim presne, jak process_priority funguje, kdyz se vola dalsi applikace - typicky uz postprocessing Sulphur cycle modelu. Ta bezi na idle a par minut trva, nez to prechroupe a pri nastaveni na normal to jede o poznani rychleji. Ale to je velmi specificka situace.
Affinitu to chce proste vyzkouset, protoze na DC on Intelu nebo AMD to asi bude davat rozdilne vysledky a HT od Intelu nemluve...
Nevim presne, jak process_priority funguje, kdyz se vola dalsi applikace - typicky uz postprocessing Sulphur cycle modelu. Ta bezi na idle a par minut trva, nez to prechroupe a pri nastaveni na normal to jede o poznani rychleji. Ale to je velmi specificka situace.
Affinitu to chce proste vyzkouset, protoze na DC on Intelu nebo AMD to asi bude davat rozdilne vysledky a HT od Intelu nemluve...
- Blackhat
- Pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- Ne ne, ani afinita me nijak netrapi. V podstate nemam ani cas, a ani chut ladit nejak nastaveni abych dostal o 100 kreditu vic. To me nebereHonza píše:Mozna to bylo mysleno v souvislosti s affinitou - to mozna za zkousku stoji.
Ale jak psal dejv- jestli ma ten dotaz neco spolecneho s kreditem, tak je to pro CPDN bezprednetne.
Co je pro me vcelku dulezity, aby se to dohulakalo do BoincView.
Nejak jsem nepochopil k cemu ta affinita je. Myslel jsem, ze se pouziva kdyz nechci na HT pocitat na "2" CPU. Coz ale nechapu proc by se v klientovy nenastavilo pouze 1 CPU. Ale ted mi to vysvetlovat nemusite, to mi nekdo musi vysvetlit v Beskydech
- Dik, to jsem chtel slyset.dejvidek píše:Nemá. Kredit je za model, ne za čas.
dejv
PS: Predevcirem, jsem dopocital svuj prvni klima model
- FordPrefect
- BOINC Guru

- Kontaktovat uživatele: