Zase byly kliky mysi rychlejsi nez mozek
Nastesti bez vaznych nasledku
Moderátoři: zdespi, Moderátoři

Neříkej, že čteš maďarsky. Já tam zavandroval, ale to je pro mně španělská děrevňa.LiborA píše:Akosf připravil nvou verzi optimalizovaného klienta S37a

Maďarsky opravdu nečtuJardaM píše:Neříkej, že čteš maďarsky. Já tam zavandroval, ale to je pro mně španělská děrevňa.

joseph píše:akosf said he looked at the disassembly of the linux binaries, but they were different enough he wasn't able to figure out what was going on.
Bruce's promised new, official applications based on akosf's algorithm improvements, but they haven't done so yet. Mainly I suspect the delay is in translating the assembly back into C to allow crossplatform development.

A co bys doporučil pro PentiumM, Banias, 1,5 GHz, SSE2 ?Honasss píše:Zatím z toho všeho vyplývá, že od dělícího bodu (Athlon64, Pentium4) nahoru (včetně) se hodí optimalizace S37a a od dělícího bodu dolů (procesory jen se SSE) je vhodné použít C37.

Chceš zaručenou radu? Vyzkoušej všechny verze a rozhodni se pro tu s nejlepším výsledkemNecroman píše:A co bys doporučil pro PentiumM, Banias, 1,5 GHz, SSE2 ?

Pentium M 1,7GHz už podporuje SSE2, ale jak je to u toho tvého CPU netuším (vyzkoušej třeba prográmek CPU-Z, zjistí podporované instrukce a další zajímavosti). Pokud podporuje SSE2 určitě bych vyzkoušel obě optimalizace (C37 a S37a) a porovnal alesopň 3 výsledky.Necroman píše:A co bys doporučil pro PentiumM, Banias, 1,5 GHz, SSE2 ?