Statistiky, signatury, bannery + grafy I
Moderátoři: zdespi, Moderátoři
-
Blackkarel
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
-
PavolR
- Kontaktovat uživatele:
Data jsou cerpany ze statistik od StanleyNR. Viz statistika clenu CNT (Totals). Jinak take upozornuji nato, ze v nekterych projektech pocitam za BOINC.SK a tabulka a grafy nejsou vlastnictvim CNT. Je to ma dobra vule a diky Dejvovi a StanleyNR to budu delat dal.
Tabulka aktualizovana.
Tabulka poctu clenu je zde
Tabulka aktualizovana.
Tabulka poctu clenu je zde
Naposledy upravil(a) PavolR dne pát bře 10, 2006 2:30 pm, celkem upraveno 1 x.
-
StanleyNR
- Banánová odměna

- Kontaktovat uživatele:
Statistika clenu CNT
Za jmena clenu byly pridany pocty CPID (vetsich nez 1), coz v praxi muze znamenat:
- clen nema sjednocene CPID mezi projekty
- shoda jmen ruznych clenu
- slouceni vice ruznych uctu clena v ramci statistik CNT
CPID faq viz http://boinc.cz/forum/viewtopic.php?t=760
- clen nema sjednocene CPID mezi projekty
- shoda jmen ruznych clenu
- slouceni vice ruznych uctu clena v ramci statistik CNT
CPID faq viz http://boinc.cz/forum/viewtopic.php?t=760
-
StanleyNR
- Banánová odměna

- Kontaktovat uživatele:
Do statistik CNT pridan projekt SIMAP (namisto neaktivniho BURPu), a dale pridano svetove poradi CNT ve vetsich projektech.
- forest
- Kontaktovat uživatele:
Koukám že počet aktivních členů našeho týmu na CPDN stále klesá, naproti tomu hodně rychle stoupá počet aktivních členů na Einstein i RAC našeho týmu na tomto projektu. Predictor jde také docela rychle vzhůru.
Toto je původní fórum Czech National Teamu, které se v listopadu 2006 přesunulo na tuto novou adresu.
statistiky
těch statistik je vícero, zrovna teď jsou asi problémy na: http://www.boincstats.com nemůžu se tam taky dostat už dva dnyAgent_X píše:Tak zrovna ted ty statistiky nefunguji - mozna ze s tim prave neco delas...

/\

- Agent_X
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
Jasne ze jich je vic. My se ale bavili o ceskych CNT - http://cnt.wz.cz/
Boincstats nefunguji - proto me to taky mj. pise dole v osobni statistice, to co mi to pise (a nebo se to nezobrazi vubec, jak kdy)
V poslednich dnech to slo nejak hur. Asi ted delaji upgrade.
Boincstats nefunguji - proto me to taky mj. pise dole v osobni statistice, to co mi to pise (a nebo se to nezobrazi vubec, jak kdy)
V poslednich dnech to slo nejak hur. Asi ted delaji upgrade.

OK, nechci tu rozvířit zbytečné fleky, ale stejně jako Agent X i mně by zajímalo, z jakého zdroje bereš data. Tak jsem si dal jednoho dne práci a zkoušel jsem všechny ty statistiky a přišel jsem k názoru, že asi někdo od někoho opisuje (neříkám,že zrovna ty, protože CNT statistika bývá zveřejněna mezi prvními), ale různé statistiky se např. v mém případě liší až o řádově tisíce kreditů, což je tak trochu zarážející a matoucí. Takže nejlepší vlastní statistikou asi je, každý den si ve stejnou hodinu aktualizovat projekty např. v BOINC manageru, opsat si čísla do Excelu a udělat si své grafy
P.S.: jednoduchým výpočtem právě teď ten obrázek pod mým podpisem kecá, protože v manageru mám SETI 14989 a Einsteina 40663 (stavy za desetinou čárkou jsou zanedbatelné) /pro kontrolu, obrázek právě ukazuje SETI 14965 a Einstein 39784)
P.S.2: škoda, že nejede boincstats protože i tam se údaje liší minimálně řádově ve stovkách oproti mnou použitého mundayweb

/\

- Higgi
- BOINC Guru

- Kontaktovat uživatele:
Ono jde taky o to, jak často se statistiky aktualizují. Třeba Synergy jednou za 4 hodiny, ale Munday,mám dojem, jednou denně. Boincstats myslím taky. Pokud jde o obrázky do podpisů, je podle mě nejlepší Synergy. Kamkoli jinam se kouknu, mám v SETI RAC kolem 33, přestože jsem tento projekt ukončil někdy v listopadu. Pravda, ten RAC tam je z počítače, který už nikdy s projektem komunikovat nebude. Jedině Synergy ukazuje můj seti rac dobře - 0.0.Ale v celkovém kreditu taky není přesný. Dnes v noci jsem vyřvával na IRC, že mám >10000 v LHC. Teď mi BOiNC magor ukazuje 10093, ale Synergy pořád 9970. Ale co, je to jedno, hlavně, že jsou výsledky správně, tudíž použitelné a je to k něčemu.
Není důležité jak rychle počítáte, ale to, že počítáte.