Statistiky, signatury, bannery + grafy I

Obecná diskuse týkající se systému BOINC

Moderátoři: zdespi, Moderátoři

Zamčeno
Blackkarel
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Blackkarel »

Promiň ale což takhle přemějšlet o tom jak se to dělá. Třeba se naučit ovládat nějaké programy jako například excel. Většina statistik pro CNT se vytvářejí ručně právě v takovýchto programech. Jestli to zvládněš, tak to udělej, jestli to umíš lépe, aby se to nedělaloručně tím ještě lépe.
PavolR
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od PavolR »

Kdyz si otevrete svuj ucet (Your account) v seti@home naleznete tam novy radek Cross-project statistics.

Obrázek
Obrázek
Obrázek
PavolR
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od PavolR »

Data jsou cerpany ze statistik od StanleyNR. Viz statistika clenu CNT (Totals). Jinak take upozornuji nato, ze v nekterych projektech pocitam za BOINC.SK a tabulka a grafy nejsou vlastnictvim CNT. Je to ma dobra vule a diky Dejvovi a StanleyNR to budu delat dal.

Tabulka aktualizovana.

Tabulka poctu clenu je zde
Naposledy upravil(a) PavolR dne pát bře 10, 2006 2:30 pm, celkem upraveno 1 x.
Obrázek
Obrázek
StanleyNR
Banánová odměna
Banánová odměna
Kontaktovat uživatele:

Statistika clenu CNT

Příspěvek od StanleyNR »

Za jmena clenu byly pridany pocty CPID (vetsich nez 1), coz v praxi muze znamenat:
- clen nema sjednocene CPID mezi projekty
- shoda jmen ruznych clenu
- slouceni vice ruznych uctu clena v ramci statistik CNT

CPID faq viz http://boinc.cz/forum/viewtopic.php?t=760
StanleyNR
Banánová odměna
Banánová odměna
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od StanleyNR »

Do statistik CNT pridan projekt SIMAP (namisto neaktivniho BURPu), a dale pridano svetove poradi CNT ve vetsich projektech.
Agent_X
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Agent_X »

Tak zrovna ted ty statistiky nefunguji - mozna ze s tim prave neco delas...
Obrázek
StanleyNR
Banánová odměna
Banánová odměna
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od StanleyNR »

To jsou jenom obcasne mikrovypadky WZ :) staci dat refresh za par sekund.
PavolR
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od PavolR »

Tabulka aktualizovana.

Tabulka poctu clenu je zde
Obrázek
Obrázek
forest
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od forest »

Koukám že počet aktivních členů našeho týmu na CPDN stále klesá, naproti tomu hodně rychle stoupá počet aktivních členů na Einstein i RAC našeho týmu na tomto projektu. Predictor jde také docela rychle vzhůru.
Toto je původní fórum Czech National Teamu, které se v listopadu 2006 přesunulo na tuto novou adresu.
JardaM
Expert
Expert

Příspěvek od JardaM »

forest píše:Koukám že počet aktivních členů našeho týmu na CPDN stále klesá, naproti tomu hodně rychle stoupá počet aktivních členů na Einstein i RAC našeho týmu na tomto projektu. Predictor jde také docela rychle vzhůru.
klííííííd.
bocman
Nováček

statistiky

Příspěvek od bocman »

Agent_X píše:Tak zrovna ted ty statistiky nefunguji - mozna ze s tim prave neco delas...
těch statistik je vícero, zrovna teď jsou asi problémy na: http://www.boincstats.com nemůžu se tam taky dostat už dva dny :roll:
Obrázek
/\
Obrázek
Agent_X
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Agent_X »

Jasne ze jich je vic. My se ale bavili o ceskych CNT - http://cnt.wz.cz/
Boincstats nefunguji - proto me to taky mj. pise dole v osobni statistice, to co mi to pise (a nebo se to nezobrazi vubec, jak kdy)
V poslednich dnech to slo nejak hur. Asi ted delaji upgrade.
Obrázek
PavolR
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od PavolR »

Panove, nejkvalitnejsi a nejprehlednejsi statistiky jsou od StanleyNR . Grafy pro CNT delam prave diky nim. Jinak je hodne statistik. Treba zde nebo zde anebo zde atd. Boinstats bohuzel ted nefunguje jak pise Agent X. Preji vsem prijemne pocitani.
Obrázek
Obrázek
bocman
Nováček

Příspěvek od bocman »

PavolR píše:Panove, nejkvalitnejsi a nejprehlednejsi statistiky jsou od StanleyNR . Grafy pro CNT delam prave diky nim. Jinak je hodne statistik. Treba zde nebo zde anebo zde atd. Boinstats bohuzel ted nefunguje jak pise Agent X. Preji vsem prijemne pocitani.
OK, nechci tu rozvířit zbytečné fleky, ale stejně jako Agent X i mně by zajímalo, z jakého zdroje bereš data. Tak jsem si dal jednoho dne práci a zkoušel jsem všechny ty statistiky a přišel jsem k názoru, že asi někdo od někoho opisuje (neříkám,že zrovna ty, protože CNT statistika bývá zveřejněna mezi prvními), ale různé statistiky se např. v mém případě liší až o řádově tisíce kreditů, což je tak trochu zarážející a matoucí. Takže nejlepší vlastní statistikou asi je, každý den si ve stejnou hodinu aktualizovat projekty např. v BOINC manageru, opsat si čísla do Excelu a udělat si své grafy :lol: :wink: :lol:
P.S.: jednoduchým výpočtem právě teď ten obrázek pod mým podpisem kecá, protože v manageru mám SETI 14989 a Einsteina 40663 (stavy za desetinou čárkou jsou zanedbatelné) /pro kontrolu, obrázek právě ukazuje SETI 14965 a Einstein 39784)
P.S.2: škoda, že nejede boincstats protože i tam se údaje liší minimálně řádově ve stovkách oproti mnou použitého mundayweb
Obrázek
/\
Obrázek
Higgi
BOINC Guru
BOINC Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Higgi »

Ono jde taky o to, jak často se statistiky aktualizují. Třeba Synergy jednou za 4 hodiny, ale Munday,mám dojem, jednou denně. Boincstats myslím taky. Pokud jde o obrázky do podpisů, je podle mě nejlepší Synergy. Kamkoli jinam se kouknu, mám v SETI RAC kolem 33, přestože jsem tento projekt ukončil někdy v listopadu. Pravda, ten RAC tam je z počítače, který už nikdy s projektem komunikovat nebude. Jedině Synergy ukazuje můj seti rac dobře - 0.0.Ale v celkovém kreditu taky není přesný. Dnes v noci jsem vyřvával na IRC, že mám >10000 v LHC. Teď mi BOiNC magor ukazuje 10093, ale Synergy pořád 9970. Ale co, je to jedno, hlavně, že jsou výsledky správně, tudíž použitelné a je to k něčemu.
Není důležité jak rychle počítáte, ale to, že počítáte.

Zamčeno