Milniky & gratulace
Moderátoři: zdespi, Moderátoři
- forest
- Kontaktovat uživatele:
První polovinu roku se o to staral dejv, jen jsem mu vždy poslal ten seznam členů, takže i ta čára je jeho práce a je to opravdu dobrý prvek pro zpřehlednění.
Hned jak bude zase čas, tak se pokusím to celé nějak sjednotit.
Hned jak bude zase čas, tak se pokusím to celé nějak sjednotit.
Naposledy upravil(a) forest dne ned pro 18, 2005 4:21 pm, celkem upraveno 1 x.
Taky myslim, ze je to takhle dobre. Jedine co mi chybi (nebo jsem mozna akorat slepy) je, ze nevidim nikde na tuto stranku odkaz z home page. To ze by nekdo tuto stranku nasel pri prohlizeni stranek, vidim jako dost nepravdepodobne. To je ale celkove problem naseho webu - je pomerne neprehledny a se spatnou strukturou. Osobne si myslim, ze pouzivat ten blogovaci format pro nas web je dost nestastne reseni, ale je mi jasne, ze to bylo nejjednodussi, a ze predelevat to do nejake poradne a prehledne struktury by znamenalo obrovske mnozstvi prace a predevsim dlouhe hadky mezi nami o tom, jak to ma vlastne vypadat. Bohuzel, takhle kdyz na clanek neni odkaz v novinkach, nebo pokud neni zobrazen uplne nahore na home page, tak je vicemene ztracen v propadlisti dejin, protoze v te neprehledne strukture ho hned tak nekdo nenajde.
Co se tyce gratulaci k osobnim milnikum, tak s Dejvidkem nesdilim nazor, ze bychom to meli davat do toho clanku. Mozna s vyjimkou zcela vyjimecnych vykonu - napr. az Miiichal s Jiriiim nebo StanleyNR dosahnou 10 milionu, nebo kdyz postoupi na nejake pekne misto v globalnim hodnoceni. Jinak si myslim, ze gratulace a ohlaseni dosazeni osobnich milniku jsou mnohem vhodnejsi zde, a to hned z nekolika duvodu. Do toho clanku se moc z nas casto nediva (ja osobne jsme si ho prohlizel mozna dvakrat za zivot) a i kdyz se tam nekdo podiva, urcite to nesleduje kdy se v nem co zmenilo. Take reakce, pripadne sprymovani k jednotlivym oznamenim tam jsou sice mozne pres komentar, ale to je dost nepohodlne, neni to prilis videt (kdo z vas se jak casto diva na komentare u clanku?) a ani moc vhodne. Ten clanek bych skutecne ponechal jen na oficialni oznameni o globalnich uspesich. Celkove povazuji web spise urcen pro nahodne navstevniky a cleny CNT, kteri nejsou aktivni na foru. Pokud si chceme neco rict mezi nami aktivnimi, nebo navzajem zavtipkovat, forum povazuji za mnohem vhodnejsi platformu.
Jinak ale s Dejvidkem souhlasim, ze by bylo vhodne aby se vice lidi aktivne zapojilo do psani clanku a vylepsovani webu. Je to tak trochu popelka. Ja sam jsem si vzal na starost sekci odkazu a obcas tam neco pridam, ale priznavam se, ze to taky dost zanedbavam a napriklad mi tam uplne chybi nove projekty jako Rosetta a dalsi. Clanek jsem zatim napsal jen jeden, ale pripravuji druhy o maximalizaci vykonu a optimalizacich. Pripadne bych mozna mohl napsat i neco o programovani a kompilaci, ale nevim jestli by o to vubec byl zajem. Cas je ale nejvetsi nepritel - toho se nikdy nedostava.
Pokud tedy nekdo je fandou nejakeho projektu a vi o nem jen o trochu vice nez ostatni, bylo by velmi dobre kdyby to sepsal a udel z toho clanek. Nekdy by dokonce i stacilo, kdyby nekdo, kdo je trochu literarne sbehly, aby proste vzal nektery zajimavy thread, vypustil nepodstatne a sobni casti, opravil preklepy, pripadne prelozil ze Slovenstiny (vetsina zajimavych prispevku pochazi od naseho (ex-)externiho navstevnika
) a zkonstruoval z nej clanek - napriklad z te nedavne diskuze o gravitaci by se mozna klidne dal udelat clanek do sekce o E@H.
Co se tyce gratulaci k osobnim milnikum, tak s Dejvidkem nesdilim nazor, ze bychom to meli davat do toho clanku. Mozna s vyjimkou zcela vyjimecnych vykonu - napr. az Miiichal s Jiriiim nebo StanleyNR dosahnou 10 milionu, nebo kdyz postoupi na nejake pekne misto v globalnim hodnoceni. Jinak si myslim, ze gratulace a ohlaseni dosazeni osobnich milniku jsou mnohem vhodnejsi zde, a to hned z nekolika duvodu. Do toho clanku se moc z nas casto nediva (ja osobne jsme si ho prohlizel mozna dvakrat za zivot) a i kdyz se tam nekdo podiva, urcite to nesleduje kdy se v nem co zmenilo. Take reakce, pripadne sprymovani k jednotlivym oznamenim tam jsou sice mozne pres komentar, ale to je dost nepohodlne, neni to prilis videt (kdo z vas se jak casto diva na komentare u clanku?) a ani moc vhodne. Ten clanek bych skutecne ponechal jen na oficialni oznameni o globalnich uspesich. Celkove povazuji web spise urcen pro nahodne navstevniky a cleny CNT, kteri nejsou aktivni na foru. Pokud si chceme neco rict mezi nami aktivnimi, nebo navzajem zavtipkovat, forum povazuji za mnohem vhodnejsi platformu.
Jinak ale s Dejvidkem souhlasim, ze by bylo vhodne aby se vice lidi aktivne zapojilo do psani clanku a vylepsovani webu. Je to tak trochu popelka. Ja sam jsem si vzal na starost sekci odkazu a obcas tam neco pridam, ale priznavam se, ze to taky dost zanedbavam a napriklad mi tam uplne chybi nove projekty jako Rosetta a dalsi. Clanek jsem zatim napsal jen jeden, ale pripravuji druhy o maximalizaci vykonu a optimalizacich. Pripadne bych mozna mohl napsat i neco o programovani a kompilaci, ale nevim jestli by o to vubec byl zajem. Cas je ale nejvetsi nepritel - toho se nikdy nedostava.
Pokud tedy nekdo je fandou nejakeho projektu a vi o nem jen o trochu vice nez ostatni, bylo by velmi dobre kdyby to sepsal a udel z toho clanek. Nekdy by dokonce i stacilo, kdyby nekdo, kdo je trochu literarne sbehly, aby proste vzal nektery zajimavy thread, vypustil nepodstatne a sobni casti, opravil preklepy, pripadne prelozil ze Slovenstiny (vetsina zajimavych prispevku pochazi od naseho (ex-)externiho navstevnika
Hmm, to se obavam, ze bychom tu denne meli desitky zaznamu. A taky nevim, kdo by to stihal sledovat. Asi by to spis chtelo napsat nejaky skript, ktery by to delal automaticky - to by se pak v nejake kratke forme skutecne dalo dat na home page. Pokud to nekdo napise, a bude to pekne udelane, admini se nejspise nebudou branit to tam dat.Lesmen píše:Mozna by bylo dobre sem vzdy napsat, kdyz nekdo prekroci hranici 10 000, 25 000, 100 000 atd. Jiste by to vsechny potesilo kdyby videli sve jmeno zde na foru.![]()
![]()
-
StanleyNR
- Banánová odměna

- Kontaktovat uživatele:
Ja uz delsi dobu uvazuji o sekci Statistiky, je mi tak nejak nejbliztrux píše:Ja sam jsem si vzal na starost sekci odkazu a obcas tam neco pridam, ale priznavam se, ze to taky dost zanedbavam a napriklad mi tam uplne chybi nove projekty jako Rosetta a dalsi.
Ah, vidim, ze Dejv (nebo nekdo jiny) rychle zareagoval a nove projekty doplnil. Dik!
StanleyNR: pokud chces pouzit stejny format, tak proste zkopiruj kod z te stranky odkazu a pak vymen obsah svym. Honza nebo Dejv ti asi budou muset dat pristup na editaci, pokud ho jeste nemas. Kdyz bude potreba, tak s doladovanim formatu samozrejme pomohu.
StanleyNR: pokud chces pouzit stejny format, tak proste zkopiruj kod z te stranky odkazu a pak vymen obsah svym. Honza nebo Dejv ti asi budou muset dat pristup na editaci, pokud ho jeste nemas. Kdyz bude potreba, tak s doladovanim formatu samozrejme pomohu.
- dejvidek
- Administrator

- Kontaktovat uživatele:
2trux: Jojo doplnil sem Rosettu a μFluids. Do statistik se přidal také Rosettu, μFluids a SZTAKI. A předělání ve stylu Odkazy není opravdu takový problém, kód tam už je a stačí ho jen modifikovat, ostatně tak sem přidal ty dva projekty.
dejv
dejv
Stale verim, ze forest da k dispozici clanek o Predictoru; zatim nevysel a ani jej nedal k dispozici k precteni pro ucely korektury atp.trux píše:Jinak ale s Dejvidkem souhlasim, ze by bylo vhodne aby se vice lidi aktivne zapojilo do psani clanku a vylepsovani webu. Je to tak trochu popelka. Ja sam jsem si vzal na starost sekci odkazu a obcas tam neco pridam, ale priznavam se, ze to taky dost zanedbavam a napriklad mi tam uplne chybi nove projekty jako Rosetta a dalsi. Clanek jsem zatim napsal jen jeden, ale pripravuji druhy o maximalizaci vykonu a optimalizacich. Pripadne bych mozna mohl napsat i neco o programovani a kompilaci, ale nevim jestli by o to vubec byl zajem. Cas je ale nejvetsi nepritel - toho se nikdy nedostava.
Verim, ze pres svatky bude trochu vice casu a ze bych trebas udelal neco k Rosette a taky popis grafiky k Rosette, ktera je docela poradena a popis by zaslouzila.
Zasadni milniky tymu nebo clenu (narp. klub milionaru) bych daval do clanku, zbytek na foru v threadu.
- FordPrefect
- BOINC Guru

- Kontaktovat uživatele:
- forest
- Kontaktovat uživatele:
Také se připojuji s gratulací, Ford nějak zvednul výkon, tak rychle jsem to nečekal
Nu a dalšímu novému milionáři také gratuluji, snad se do roka a do dne dočkám a budu také v této vybraní společnosti
Nu a dalšímu novému milionáři také gratuluji, snad se do roka a do dne dočkám a budu také v této vybraní společnosti
Naposledy upravil(a) forest dne pon pro 19, 2005 8:22 am, celkem upraveno 1 x.