Milniky & gratulace

Smetiště aneb propadliště dějin pro neaktuální příspěvky. Po pár dnech bude ručně smazáno, pokud nebudou hlasy pro zachovaní

Moderátoři: zdespi, Moderátoři

Zamčeno
forest
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od forest »

První polovinu roku se o to staral dejv, jen jsem mu vždy poslal ten seznam členů, takže i ta čára je jeho práce a je to opravdu dobrý prvek pro zpřehlednění.
Hned jak bude zase čas, tak se pokusím to celé nějak sjednotit.
Naposledy upravil(a) forest dne ned pro 18, 2005 4:21 pm, celkem upraveno 1 x.
trux
Banánová odměna
Banánová odměna
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od trux »

Taky myslim, ze je to takhle dobre. Jedine co mi chybi (nebo jsem mozna akorat slepy) je, ze nevidim nikde na tuto stranku odkaz z home page. To ze by nekdo tuto stranku nasel pri prohlizeni stranek, vidim jako dost nepravdepodobne. To je ale celkove problem naseho webu - je pomerne neprehledny a se spatnou strukturou. Osobne si myslim, ze pouzivat ten blogovaci format pro nas web je dost nestastne reseni, ale je mi jasne, ze to bylo nejjednodussi, a ze predelevat to do nejake poradne a prehledne struktury by znamenalo obrovske mnozstvi prace a predevsim dlouhe hadky mezi nami o tom, jak to ma vlastne vypadat. Bohuzel, takhle kdyz na clanek neni odkaz v novinkach, nebo pokud neni zobrazen uplne nahore na home page, tak je vicemene ztracen v propadlisti dejin, protoze v te neprehledne strukture ho hned tak nekdo nenajde.

Co se tyce gratulaci k osobnim milnikum, tak s Dejvidkem nesdilim nazor, ze bychom to meli davat do toho clanku. Mozna s vyjimkou zcela vyjimecnych vykonu - napr. az Miiichal s Jiriiim nebo StanleyNR dosahnou 10 milionu, nebo kdyz postoupi na nejake pekne misto v globalnim hodnoceni. Jinak si myslim, ze gratulace a ohlaseni dosazeni osobnich milniku jsou mnohem vhodnejsi zde, a to hned z nekolika duvodu. Do toho clanku se moc z nas casto nediva (ja osobne jsme si ho prohlizel mozna dvakrat za zivot) a i kdyz se tam nekdo podiva, urcite to nesleduje kdy se v nem co zmenilo. Take reakce, pripadne sprymovani k jednotlivym oznamenim tam jsou sice mozne pres komentar, ale to je dost nepohodlne, neni to prilis videt (kdo z vas se jak casto diva na komentare u clanku?) a ani moc vhodne. Ten clanek bych skutecne ponechal jen na oficialni oznameni o globalnich uspesich. Celkove povazuji web spise urcen pro nahodne navstevniky a cleny CNT, kteri nejsou aktivni na foru. Pokud si chceme neco rict mezi nami aktivnimi, nebo navzajem zavtipkovat, forum povazuji za mnohem vhodnejsi platformu.

Jinak ale s Dejvidkem souhlasim, ze by bylo vhodne aby se vice lidi aktivne zapojilo do psani clanku a vylepsovani webu. Je to tak trochu popelka. Ja sam jsem si vzal na starost sekci odkazu a obcas tam neco pridam, ale priznavam se, ze to taky dost zanedbavam a napriklad mi tam uplne chybi nove projekty jako Rosetta a dalsi. Clanek jsem zatim napsal jen jeden, ale pripravuji druhy o maximalizaci vykonu a optimalizacich. Pripadne bych mozna mohl napsat i neco o programovani a kompilaci, ale nevim jestli by o to vubec byl zajem. Cas je ale nejvetsi nepritel - toho se nikdy nedostava.

Pokud tedy nekdo je fandou nejakeho projektu a vi o nem jen o trochu vice nez ostatni, bylo by velmi dobre kdyby to sepsal a udel z toho clanek. Nekdy by dokonce i stacilo, kdyby nekdo, kdo je trochu literarne sbehly, aby proste vzal nektery zajimavy thread, vypustil nepodstatne a sobni casti, opravil preklepy, pripadne prelozil ze Slovenstiny (vetsina zajimavych prispevku pochazi od naseho (ex-)externiho navstevnika :) ) a zkonstruoval z nej clanek - napriklad z te nedavne diskuze o gravitaci by se mozna klidne dal udelat clanek do sekce o E@H.
Lesmen
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lesmen »

Mozna by bylo dobre sem vzdy napsat, kdyz nekdo prekroci hranici 10 000, 25 000, 100 000 atd. Jiste by to vsechny potesilo kdyby videli sve jmeno zde na foru. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
trux
Banánová odměna
Banánová odměna
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od trux »

Lesmen píše:Mozna by bylo dobre sem vzdy napsat, kdyz nekdo prekroci hranici 10 000, 25 000, 100 000 atd. Jiste by to vsechny potesilo kdyby videli sve jmeno zde na foru. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Hmm, to se obavam, ze bychom tu denne meli desitky zaznamu. A taky nevim, kdo by to stihal sledovat. Asi by to spis chtelo napsat nejaky skript, ktery by to delal automaticky - to by se pak v nejake kratke forme skutecne dalo dat na home page. Pokud to nekdo napise, a bude to pekne udelane, admini se nejspise nebudou branit to tam dat.
StanleyNR
Banánová odměna
Banánová odměna
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od StanleyNR »

trux píše:Ja sam jsem si vzal na starost sekci odkazu a obcas tam neco pridam, ale priznavam se, ze to taky dost zanedbavam a napriklad mi tam uplne chybi nove projekty jako Rosetta a dalsi.
Ja uz delsi dobu uvazuji o sekci Statistiky, je mi tak nejak nejbliz :D Udrzoval bych odkazy, nove projekty atd., ale chtelo by to predelat do formy ala Trux :wink: stejne jako jsou Projekty a odkazy. Nabizi se i moznost tyto dve sekce sloucit, ale to by uz asi bylo preplacane. Co pro to tedy mohu udelat?
trux
Banánová odměna
Banánová odměna
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od trux »

Ah, vidim, ze Dejv (nebo nekdo jiny) rychle zareagoval a nove projekty doplnil. Dik!

StanleyNR: pokud chces pouzit stejny format, tak proste zkopiruj kod z te stranky odkazu a pak vymen obsah svym. Honza nebo Dejv ti asi budou muset dat pristup na editaci, pokud ho jeste nemas. Kdyz bude potreba, tak s doladovanim formatu samozrejme pomohu.
dejvidek
Administrator
Administrator
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dejvidek »

2trux: Jojo doplnil sem Rosettu a μFluids. Do statistik se přidal také Rosettu, μFluids a SZTAKI. A předělání ve stylu Odkazy není opravdu takový problém, kód tam už je a stačí ho jen modifikovat, ostatně tak sem přidal ty dva projekty.
dejv
Rampa
Expert
Expert

Příspěvek od Rampa »

jo hele rád bych pomohl, ale moc dobrý písař nejsem tak nevím možná sponzor? :lol:
Obrázek
PavolR
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od PavolR »

Gratuluji Ford Prefectovi k prekonani hranice 500 000. :Honza_clap :Honza_clap :Honza_clap
Obrázek
Obrázek
'bosh
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od 'bosh »

Cogratz to Ford Prefect for "pul melouna"... :) Wu :)
Little late, but...congratz to Vejpuste for full "melouna"... :) Wu-hoo :)
Honza

Příspěvek od Honza »

trux píše:Jinak ale s Dejvidkem souhlasim, ze by bylo vhodne aby se vice lidi aktivne zapojilo do psani clanku a vylepsovani webu. Je to tak trochu popelka. Ja sam jsem si vzal na starost sekci odkazu a obcas tam neco pridam, ale priznavam se, ze to taky dost zanedbavam a napriklad mi tam uplne chybi nove projekty jako Rosetta a dalsi. Clanek jsem zatim napsal jen jeden, ale pripravuji druhy o maximalizaci vykonu a optimalizacich. Pripadne bych mozna mohl napsat i neco o programovani a kompilaci, ale nevim jestli by o to vubec byl zajem. Cas je ale nejvetsi nepritel - toho se nikdy nedostava.
Stale verim, ze forest da k dispozici clanek o Predictoru; zatim nevysel a ani jej nedal k dispozici k precteni pro ucely korektury atp.
Verim, ze pres svatky bude trochu vice casu a ze bych trebas udelal neco k Rosette a taky popis grafiky k Rosette, ktera je docela poradena a popis by zaslouzila.
Zasadni milniky tymu nebo clenu (narp. klub milionaru) bych daval do clanku, zbytek na foru v threadu.
Bugi
Expert
Expert
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bugi »

Ale neboj. Forest už rozesílá inkriminovaný článek ke korektuře a už se mu minimálně jednou i vrátil.
Doufám, že jsem neprozradil něco, co jsem neměl. :wink:
Jsem členem CNT. Kdo je víc?
FordPrefect
BOINC Guru
BOINC Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od FordPrefect »

'bosh píše:Cogratz to Ford Prefect for "pul melouna"... :) Wu :)
Little late, but...congratz to Vejpuste for full "melouna"... :) Wu-hoo :)
2 PavolR: ja si toho ani nevsim :wink: :D
forest
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od forest »

Také se připojuji s gratulací, Ford nějak zvednul výkon, tak rychle jsem to nečekal :wink:

Nu a dalšímu novému milionáři také gratuluji, snad se do roka a do dne dočkám a budu také v této vybraní společnosti :oops:
Naposledy upravil(a) forest dne pon pro 19, 2005 8:22 am, celkem upraveno 1 x.
'bosh
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od 'bosh »

Cogratz to Trux for "pul melouna"... :) Wu :) - again, I'm somewhat slow on the draw...
Zamčeno